Ugolina, Nikolina mi jučer spavala dvaput po 15 minuta. Mislila sam noć će biti super, kad ono budenja 10.Od 4.30 do 5.30 mi je bila skroz na rukama. Tako da ne budeš previše optimistična. Oni u ovoj dobi su jako uzbuđeni. Čitala sam da se osjećaju kao mi pred ispit na primjer, stalno. Mozak im radi sto na sat. Otud taj nemir i nespavanje.
Cure dojite dok god mozete i dok god vam nije stresno
brojcana iskreno moj kad bi tako otiso ne mora se vise ni vratit,jest da si u drugoj drzavi ali bi se snasla.300km otici od kuce
Hej!
Iskoristila ja muža. Na kraju je urlao da više ne može petru imat.
Ilani led? Tu se topilo ko ludo. Ne znam ima li ga 3cm. Al smo uživali.
Ipak ono nespavanje ima nuspojavu zuba 😀 koliko još.... 16... Tja.
Ne znam što se pisalo.
Sanjarka koliko junior popije soka?
Laku noć!
Jutroooo! Coffe time. Evo ja je kuham nisam odavnooo ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕ to za mene a ovo za vas ☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍵🍼🍼🍼🍫🍫🍫🍩🍩🍩🍩🍪🍪🍪🍪🍰🍰🍰🍰🍰🍰
Dosta! 😃
Noc losa u pm. Bas se dosta budio i nemiran bio. U 6ipo se probudio vristeci 😲 jedva ga smirila. Dobio bocu u 7h i nastavio spavat. Kad bi bar do 8h odspavao....
Sta danas? Trebamo mudricu odvest kod rodice na igranje, pa bi mogli kavu popit, pa rucak kod mojih i tako... a vi?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ilani da ipak nije sad skok s 9mj kad brljavi s hranom?
Znači nasa djeca su slična s tim da moj ipak bolje spava. Ja ne mogu rec on ne dobra beba ili nije...on je bas na dane....al u principu je postao jaako zahtjevan zadnja cca 2mj. Al kakvih beba ima dobro je 😁😁
Sad je u fazi da jede dobro. No i to na dane...
Brojcana kad je muz dosao? A vecina njih ti tako gleda na stvari. Tebi je subota/nedjelja za vas vrijeme njemu je za vas i jos 100 drugih stvari.... 😏
I jel otisao taj put u hr? 😲
Mare kako prosla noc? 🤗
Sunshine bas mi drago da imas malu dobricu 😍😘
Ugolina 2 puta po pola sata? Welcome to the club 😂😂😂😂
Zlica na noge! Bravooooo 😍
Jambice muz 🔫🔫🔫 u klub!
Abies zubici!!! Cestitke 😍😍 gornje jedinice? Popio je skoro 50ml nisam mu vise dala.
Karlo sretan 5. minic 🎈🎈🎈🎈🎈
Jutro
sanjarka noc je bila dobra🙌🙌 zaspala je nemam pojma kad,stavila sam je u krevetic tutnula bocu u usta i izasla,prvo budenje u 4.30 i evo sad se vrti po kreveticu. Bas me zanima kakav ce dan biti.
Jutro!
Karlu sretan minic!🎉🍼
Petri sretan zubic👌
Sanjarka popio je 50 ml odjednom? Dosta. A prasac prefrigani ako nis vode nece. Ajd Tena popije vode al kad joj kompot dam puno rade pije😂 i ja kupila jedan sok od breskve,cuvam za zatvor. Bas me zanima....
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji