Napokon polovila sta se pise, danima pokusavam!!
Zahvaljujem svima na cestitkama za minic, raste bebulja. na pregledu 8170g i 69cm.
Ejic jesi.pitala pedijatricu za dojenje sta i jeste se vagali?
Sanjarka Zet se kravi :) :) :)
Ugolina se zaljubljuje cesto. :)
Sad sam.se sitila jedne sta je isla sa mnom na fax, pa je svima trvdila da se ona s deckom.(danasnjim muzem) nikad ne sexa, vec vodi ljubav. Ja ono wtf, zeno neznas sta propustas
Neznam vise ko sta pise.
Netko puzzle spominja. ja stavila tepih pa puzzle i dekicu. Prasica se jucer okrenila dva puta leda trbuh dok je nisam.gledala, al zato sam uspila sinoc na krevet vidit :)
jutro tete..ja nisam bila revna kao Deeka pa vas nisam popratila bas a i ovaj moj mudrac me zajebava pa nemam ni kad..sad mu je najnoviji hit napravit neku glupost i onda gleda u mene i ceri se, tipa baci nesto ili gurne neku stvar pa ona padne i to mu je super smijesno 😂😂
sta kava jucer bila maratonska i dobro je prosla, jedina je steta sto to ne prakticiramo cesce al budemo valjda..
Sanjarka tebi sam vec rekla, kad budes htjela umjesto sto ces troait kunice javi se za solinsku kavu kad vodis mudricu na trening 😁
Ugolina cvate u ljubavi 😂😂
Deeka bravo za princezu,bome je i ona velika cura😁
i eto, moj skromni mozak ne pamti dalje..IQ mi je danas u razini temperature vani 😂😂
Babycoming, ti si u Solinu? Tamo mi kolega zivi
Nama noc klasika, milijun budjenja.
Abies, jel tvoja petra ima obicaj u snu okretati se i to? Eva od kad je propuzala ima problema sa spavanjem nocu, pocne plakati u snu i hoce se okrenuti na trbuh, pa borbe, ako se okrene, onda odmah glavu u zrak i akcija. Mislim da joj je sad mozak sto na sat. Planirala sam nastaviti sa samouspavljivanjem u kindacu (prestala sam kak je bila bolesna, pa spava s nama) ali ne znam kako cu to izvesti. Cim ju spustim, ona odmah krene akrobacije izvoditi, koliko god umorna bila i koje god doba dana bilo. 🙄
Jutros pala s kreveta 😓
Uplasila se, malo plakala ali je brzo bila po starom, valjda nije nista. Cvrgica izasla, namazala margarinom
Jutrooooo. Coffe time ☕
Mi smo noc imali ajmo rec ok. Vec prije 1 je slistio cilu bocu kao da nije jeo godinama 😂
U 3ipo je nesto odlucio pricat jedno pola sata haha. Morala sam ga na kraju dignit i uspavat. Nategli smo do 8.30h ujutro.
Vani juzinaaaa blje! Kisa hoce, nece no aj bas se vise ne smrzavamo ko pickice 😂😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
jutro
jambica oni su gumeni,ni prvi ni zadnji put da ti padne.
Noc kao i uvijek zaspala oko 21h budenje u 5 i u 9😁 ,jedino sto dnevno imamo napade vristanja i plakanja i ja poludi od tog😢 al to je bit majcinstva.
E sad nemajka lezi i pije kavu a kcer usisava 😂😁 hoce da usisava a reko evo ti i usisaj. Grlo kaze da je malo boli popila je caj i nadam se da ce proci
Evo i ja cu brzinski post danas dode prijateljica do mene neka malo promjene hihi
Vec sam napisala na viberu mi smo sinoc htjeli ici do prijatelja ali mama se tolko derala da smo napravili dva kruga s autom i vratili se... Znaci nije prestajala :( i onda prije spavanja isto takvo deranje kao da opet ima grceve .... Zaspala je u 23
I kad kaka to je bas rijetko kao da je piskila znaci da je to proljev ili je to normalno ?
Ejic javi sta doktor rekao
Mi ne mjesamo pricamo samo hrvatski a muz kad prica sa bebom prica njemacki hahha vidit cemo sta ce ispast na kraju koji ce jezik pricat .. Pokus
Ja uspjedno brojala budenja do sest ujutro a onda se pogubila.. 8-9 budenja svakako,tak nesto..pizda joj materina mala..al nic svejedno prosla u nekom mirnom tonu, nije vristala kad bi se probudila pa sam odma i ja zen,a kad me probudi urlajuci,automatski mi tlak skoci,ne znam zasto 😂 ali budem smirena s njom..u nekoliko navrata je upalila samo duda 💪 okrene se prema medi,zagrli ga i nastavi njonjat..ak ne upali duda,dizi groficu na cicu jer ako ju pokusam ignorirat,drek, ko sto veli jambica pocne se okretat,dizat,urlat, sjedne, da,sama bu zaspala,sto posto..
Sad smo se opet posvadale,spava joj se a nece zaspat..sad sam ju pustila da se malo igra pa cemo probat ponovo..zlica
Tpol,nece ona kamo vi ocete 😂😂😂 a kaj mislis,da ste uspjeli doc do tih frendova, dal bi se smirila kad bi izasli kod njih iz auta?
Jutro..
Evo mi se budili u 5 I zamislili smo da je jutro pa smo se okretali, smijali, cupali mamu I tatu...nekako je u pola 7 zaspala..
Jezik.. ako mogu ja s profesorske strane 😁. Tpol I ostale- bebe tj djeca su spuzve I cim su imalo izlozeni jeziku naucit ce.
2410 Njemci jako cijene da se netko trudi uciit I pricat njihov jezik tako da samo naprijed...
Jambica mi ti se prije spavanja svadjamo sami s sobom I okrecemo se I hvatamo stranice kinderbeta. To traje 10etak min. Sad joj stavljam nase ortopetkse jastuke sa strane da ju uglavim I onda lakse zaspi pa ih maknem
Sortiraj odgovore
Najstariji