Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    12. Siječanj 2017. 22:02

E još koji post i sve ću pohvatat... 😂 
    Nikolini i Evi sretni minići 💕💕💕
    Ugolina 😈

CrazyPuppet
    12. Siječanj 2017. 22:11

Hvala Sanjarka... Nadam se da se neće zakomplicirat 😓
    Petrić si preslaguje spavanja? Tu djecu nikako uhvatit ni za glavu ni za rep, taman misliš da skužiš nešto, i odma oni promijene... 
    Aj mi bar uvijek idemo spavat u isto vrijeme a tako se i budimo... Ja isto ne mogu navečer rano spavat, isto tek oko 23... Al tamo iza podneva umirem, duša mi spava, a oko mene 100 stvari... Danas sam skoro za ručkom zaspala, jedva sam glavu držala uspravno 😶

Sanjarka88
    12. Siječanj 2017. 22:34

Crazy da nesto se dogada. 
    On je dugoooo vremena isao spavat navecer oko 19h-19.30. Toga vise nema. Sad je to oko 21h najcesce. 
    Shodno  tome više se ne budi oko 6h kako se dugo budio. Sad to bude oko 8,8.30 pa cak i 9h....

Shodno tome a i s obzirom na vece periode budnosti prvi spavanac ide oko 11h, drugi oko 15h. I onda je gospodin u problemu jer spava po pola sata pa ne moze izdržati ipak do navečer pa zaspe kasno taj treci... ma ne znam vidit cemo di ce nas ovo na kraju odvest 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Jambica
    12. Siječanj 2017. 23:34

Hvala na cestitkama!! 😍😍
    Velika moja cura, danas samo bas imali lijepi dan, ulala, kakva ce noc biti?? Mozda me pocasti pa se probudi samo 5 puta umjesto 10 😂😂
    Odoh u krpe, ljubimo vas sve!!

Abies
    13. Siječanj 2017. 00:55

Helou
    Danas je budan dan. Ako nisu zubi isčupat ću ih. 
    Krepana sam. 
    Brojčana joj pelene i odvikavanje. A nisam ti ja baš neka. Dugo je bio u peleni. I nikako nam nije išlo. Vikend u gaćama pa piša u wc i gaće, vrtić daj pelenu. s novom tetom u vrtiću se odjednom puno njih odviklo. Al noću je još jako dugo piškio. Zato si u glavi slažem pričuns platnenim pelenama. 
    Super za kavu u st!
    Valjda ću ućimu formu da znam o čem pišete.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.