E još koji post i sve ću pohvatat... 😂
Nikolini i Evi sretni minići 💕💕💕
Ugolina 😈
Hvala Sanjarka... Nadam se da se neće zakomplicirat 😓
Petrić si preslaguje spavanja? Tu djecu nikako uhvatit ni za glavu ni za rep, taman misliš da skužiš nešto, i odma oni promijene...
Aj mi bar uvijek idemo spavat u isto vrijeme a tako se i budimo... Ja isto ne mogu navečer rano spavat, isto tek oko 23... Al tamo iza podneva umirem, duša mi spava, a oko mene 100 stvari... Danas sam skoro za ručkom zaspala, jedva sam glavu držala uspravno 😶
Crazy da nesto se dogada.
On je dugoooo vremena isao spavat navecer oko 19h-19.30. Toga vise nema. Sad je to oko 21h najcesce.
Shodno tome više se ne budi oko 6h kako se dugo budio. Sad to bude oko 8,8.30 pa cak i 9h....
Shodno tome a i s obzirom na vece periode budnosti prvi spavanac ide oko 11h, drugi oko 15h. I onda je gospodin u problemu jer spava po pola sata pa ne moze izdržati ipak do navečer pa zaspe kasno taj treci... ma ne znam vidit cemo di ce nas ovo na kraju odvest 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hvala na cestitkama!! 😍😍
Velika moja cura, danas samo bas imali lijepi dan, ulala, kakva ce noc biti?? Mozda me pocasti pa se probudi samo 5 puta umjesto 10 😂😂
Odoh u krpe, ljubimo vas sve!!
Helou
Danas je budan dan. Ako nisu zubi isčupat ću ih.
Krepana sam.
Brojčana joj pelene i odvikavanje. A nisam ti ja baš neka. Dugo je bio u peleni. I nikako nam nije išlo. Vikend u gaćama pa piša u wc i gaće, vrtić daj pelenu. s novom tetom u vrtiću se odjednom puno njih odviklo. Al noću je još jako dugo piškio. Zato si u glavi slažem pričuns platnenim pelenama.
Super za kavu u st!
Valjda ću ućimu formu da znam o čem pišete.
Sortiraj odgovore
Najstariji