Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ellie00
    12. Siječanj 2017. 19:09

Evo Ena zaspala I kuca cista. Sad cu I sebe potopit u kadi. 
    Sve pocistila.. ne pamtim kad je sve u isto vrijeme bilo ovako cisto.. Cak oprala, posusila I slozila u ormar  ves sav. Za sutra ostaju mm kosulje za peglat. Skroz se odvikla od peglanja. Mislim da nisam bar 2 mj imala peglu u rukama.
    Ena pojela ajmo rec 8 zlicica (napola punih) kasice. Napravila joj sljive, jabuke malo rizinih pahuljica da zgusti sve.. trba bit gusce da joj mogu strpat u usta

Sutra idem frizerki, izrast viri naveliko, mozda poslije do firme. Preselili urede a nisam jos ni bila... 

Ugolina- mulci.
    Sanjarka super za kavu (samo da znas imas sad I u St kolace u Leggieru). 
    Abies kako prosla kasica? Pojela?

I da, netko pitao za puzzle. Cim vise moraju na pod. Meni to fizijatrica valjda 100 put rekla. Sve drugo je ogranicavanje... 
    Dalje ne pamtim a I kada ceka

Ugolina
    12. Siječanj 2017. 19:50

Ellie,to sam si i ja mislila tamo prije dva mjeseca da mora sto prije i sto cesce na pod jer sam skuzila da kad mi je samo na kaucu bila,da je jako ogranicena s pokretima

mare1989
    12. Siječanj 2017. 19:51

Vecer cure

Sanjarka i Brojcana pila sam caj sa medom i limunom pa malo popusta

mm dosao s posla sav nikakav,umoran. Sirena u vrticu u krug se vrti 😁. Bila je nerovozna pa je vristala i plakala pa sam uvalila dudu i ljuljala da zaspe. I odspavala u rukama 20min i probudila se raspolozena i igra se sad sama.

mare1989
    12. Siječanj 2017. 19:52

Ellie super da je cura dobra i da si uspjela sve ocistiti.

Bravo za St kavu

Ugolina
    12. Siječanj 2017. 19:56

Primijetila sam unazad nekoliko dana da moja ko da si je pocela mijenjat raspored..ko da manje sna treba.. i recimo inace kad bi mi se probudila oko 15 sati,nema sanse da bi mi izdrzala bez da opet zaspe oko 17 ili 17:30,a danas mi je zdurala do sad maloprije oko 19:30 je zaspala,niti je bila nervozna nista.. a imala dva dnevna sna po sat vremena?!? raste dijete

Marigmar
    12. Siječanj 2017. 20:36

Ej žene evo došlo moje vrijeme, mali spava a ja palim laptop :-) uredno svaku večer zaspe oko 20h ali ja ne mogu sa njim, koliko god ne spavam noću ne mogu ići u 20h spavati, to je nekako sad postalo moje vrijeme, uglavnom dočekam 23h kada se budi i onda naravno poživčanim jer bi ja baš tada spavala hahahahha, koma :-)
    Nisam danas uspjela ništa mu ponuditi ujutro, niti rižine niti jabuku ponovno jer smo bili na vježbama, pa na kavi pa šetali tako da je napokon odspavao 2.5h, baš je danas bilo toplije osjetno, istina glava me bolila zbog te promjene ali bar se nisam smrzla sa njim vani.
    Danas na vježbama bio je i bebo od 11 mj koji neće puzati, i jako mešokiralo kako ga je fiziaterapeut silom učio puzati, mali je vrištao i vrištao a ovaj ga savija, gura, diže, malo sam bila u šoku. Znam da ima beba koje preskoče puzanje (recimo ja nisam nikada puzala a ni moja sestra) i uredno smo prohodale. zašto to forsiraju, šta ako moj mali ne propuže a hodati ćemo na vježbe dok ne prohoda, pa ja ću poluditi ako će ga tamo tako mučiti. Znam da je puzanje dobro ali baš da se mora to mi je debilno.

mare1989
    12. Siječanj 2017. 20:53

Marigmar moj sin je preskocio puzanje i sa 10mj prohodao.
    Mene svaki put strah ici kod pedijatra jer vidim da vas skoro sve salju na vjezbe,forsiraju nesto a bebe ce same to otkriti.
    Vec sam bila pisala za sirenin noktic dermatolog rekao mozda psorijaza srce mi je tad stalo i nosila sam uzorak i cekam rezultat. I na kraju sam radila po svom jer ju je napatila da bi uzela uzorak nokta,ja sam joj pocela sjeci noktic i on je poceo rasti normalno. Eto sto ti je majcin instikt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.