Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ejic
    12. Siječanj 2017. 21:06

Hello!

Sanjarka, Ilani, evo bolje smo. Danas nisam imala temperature (a ni mm). Jedino mi nos curi isto kao i Marcelu.
    Bili kod ped, vadio mu je krv i reko da nije virus. Dao nam neke sorejeve za ciscenje nosica ali smo bili dosta kasni pa nismo stigli u apoteku po to 😣 Nadam se da se nece jucerasnja noc ponoviti zbog njegovog nosica jer ja vise ne mogu. Sad me vec oci toliko peku da bi mogla zaspati u minuti. 😣😣 Mislim da cu danas ranije u krevet... 😩😩

Brojcana 😂😂😂😂😂😂 za klimanje glavom i ja ja ja 😂😂😂 Reci ti njima ich nichs verstehen, ich auslender 😂😂😂
    Tako sam ti ja moje na poslu znala zezati. Kad su nesto trebali od mene onda sam im rekla da ih nista ne razumijem jer sam stranac 😂😂
    A jel ih ne razumijes zbog dijalekta ili opcenito? Ili se ne usudis govoriti? Probajte kod kuce razgovarati mjesano. Mm je poceo forsirati da kad smo negdje ne razgovaramo hrv nego nj, kao recimo danas kod ped u cekaonici. Bilo je nekoliko austrijanaca i ja mm nesto kazem na hrv a on meni neka govorim na nj. Smatram to ok i odma sam se presaltala 😊

Sunshine, nadam se da ti prestala temp. Jel ti ima tko pomoci oko bebe kad si ti bolesna?

Mare, super sto je prosla grlobolja! 😙

Sanjarka opet sopingira 😀

St cure, jeste se lijepo provele?

Vise nisam zapamtila. Odoh pod tus i u krevet. Laku noc! 😴😴😙😙

CrazyPuppet
    12. Siječanj 2017. 21:12

Pozdrav mame
    Ofrlje sam vas pročitala, popamtila slabo. Bebe sve nervozne, pun je mjesec i promjena vremena. Josipu malo curi nosić, nije mi jasno di se sad prehladio, stalno mu provjeravam ruke i noge, i nikad mu nisu ledene. Sutra krećemo s rižinim pahuljicama, zadnjih dana mi se malo češće budi, a i prošli mjesec je dobio samo 200g. Možda sam trebala i ranije, al dobro sad, krećemo sutra definitivno. 
    Mm isto bolestan, pa ni Jakov nije išao u vrtić, jer mi se nije dalo 2x vozit do Zadra. Bilo nam veselo, jer je Josip bio nervozan, pa sam bila cijeli dan razapeta na 4 strane... 😰
    Marigmar htjela sam ti reć, da po tvom pisanju zaključujem da bi ga trebao tata uspavljivat i dizat se po noći 😁😎
    Llr, u muzeju stakla mi šogi radi. Možda potrefite i radionicu puhanja stakla 👍 dobar provod 😘
    Ejić, jesi bolje? Kako je Marcel? 
    Kako su nam Sunshine i Tena? 
    Ellie kod tebe uvijek sve super, nastavite u revijalnom tonu 😘 moram naći neki izgovor da odem na kavu (i kolač ofc) u Leggiero 😎
    Ovo što ste komentirale za ljude koji samo počnu pričat iz vedra neba, ili otklimam šutke ako imam živce, ili se na brzinu izmotam, a čak sam se par puta samo okrenula i otišla 😂🔫
    Uf dalje ne znam... 😘

mare1989
    12. Siječanj 2017. 21:24

Ja razumijem njemacki i znam pricati jedino sam pisanje malo zaboravila,dok mm sve zna jer zivio tamo kao dijete.
    djecu ucimo i njemacki i engleski jer nikad ne znas gdje ce te zivot odvest.
    Kad odemo kod svekrica onda je lijepo da Se mozemo sporazumiti u prodavnicama i u restoranima. Jedino mi je smijesan naglasak u Bayernu

CrazyPuppet
    12. Siječanj 2017. 21:30

Sad tek vidjela... Marigmar mi smo isto vježbači, al ono bezveze idemo, i isto gledam kako jadne bebe tamo urlaju, pa što će zapamtit kad tako plače?!?! Nije mi jasno to forsiranje, malo mi je falilo da se počnem derat tamo... 
    Ilani super za loptu, njih najviše vesele jednostavne igračke. A ovo za pod se isto slažem, jedino moj ne voli baš, pa moram stalno biti s njim i majmunirat se ko retard da on ne počne urlat. 
    2410 haha, ja bih počela rukama izvoditi jezik za gluhe 😂😂😂 samo polako i svladat ćeš jezik. Nije njemački tako strašan, jadni oni koji moraju hrvatski učit 😒
    Splićanke super za kavu. 👍👍👍

Sanjarka88
    12. Siječanj 2017. 21:45

Vecer mamite!  😘

Moj sin tek zaspao. Naime treći spavanac bio od 18-20h 😲 nešto si on pokusava prominit raspored tog spavanja al sve nesto zbrljao 😂😂
    Dobio bocu u 21.30h i zaspao. Nadam se jos jednoj dobroj noci.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ugolina
    12. Siječanj 2017. 21:47

Zaljubljena sam u muza 💕💕💕

Ugolina
    12. Siječanj 2017. 21:54

A osim toga cak sam si stigla porezat nokte na nogama,obrijat se kompletno i oprat kosu 💪💪💪💪 hvala Bogu na prirodno dobro oblikovanim obrvama jer da moram i na to mislit 🔫

mare1989
    12. Siječanj 2017. 21:54

Ma daj Ugolina😜😝😜
    Ne pretjeruj 😁😂

Sanjarka88
    12. Siječanj 2017. 22:02

Ilani lopta kazes? 😀 bas mi super kakvim sve stvarima se oni vesele kao da je neznam sta u pitanju. A malci mali dragi 😍
    Kad je zaspala principesa? 

Ellie bravooo! 😎 bas si bila vrijedna. I hvala na infu za kolace, st ekipa sljedeći put idemo tamo? 😎
    Moje dijete ne zeli na pod 😣😣😣

Ugolina i nama se to događa. Po 3-4h između spavanja. Do prije neki dan je bio na 2h budnosti. Odjednom je to promijenio. Bebani mali. 

Brojcana opet muz ljutio? Nedaj se 💪
    Ja ja ja 😂😂😂😂😂

Marigmar uh lip spavanac mali odvalio mama se stigla opustit 😎 i znam tocno o cemu pricas kad spominješ  ovo vrijeme za sebe navecer. Sve bi mi trebale ic odma a njima spavat al neide. Ja cu npr sad citat knjigu do cca 23 tada me san obori no hajde nama budenje bude obicno oko 1h 
    A ovo za forsiranje puzanja pa uzas 😔😔😔 nisam ni ja puzala, ni brat ni sestra...

Ejic jesi u krevetu? 😉 kad ce bit nalazi krvi? 
    Nisam shopingirala bar ne bezveze. Potrepstine za kucu. I isla opet vidit jesu dobili kisobran kolica koja zelim u magic baby i nis 😑

Crazy a nema prehlada toliko veze sa hladnoćom i ne znam sta... mislim ima donekle alj glupi virus mozes ga di god pokupit 😐😑😐
    Nek brzo prodje i bez komplikacija 🤗 i sretno sa dohranom 😉

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.