Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TPol
    12. Siječanj 2017. 08:11

Evo i nas na kavu ☕️☕️☕️☕️☕️🍪🍪🍪🍪🍪

Sanjarka super za vasu noc 👍🏻👍🏻👍🏻 Pa moj m je dobar kad ju cuva nista mi ne javlja nego kad dodem onda se zali da je nemoze smirit, glavnom jadan misli da je u njemu problem.... I sato jer mu nije zaspala i bila nervozna zaspala je u 9 i peoduzila do 6 u jutro sad (budila se za jest al to ne racunam ) pa sad opet spava ..... A ja si sve mislim dal nju sta ne boli? Jer nekako mu place oept svaku vecer ? 
    Meni je danas nesto hladno a uopce nije danas hladno , hmmm ? 
    Ejic ozdravi brzo! 
    Marigmar nadam se da ce ti produzit porodiljni ! 

I ja imam one puzle za na pod, al mislim si jel previse hladno da stavim na pod? Ili da nju bolje obucem? Za sad je na krevetu (krevet mi je tvrd kao pod) ali uskoro mislim da bi mogla past dole...
    Moja je jucer otkrila noge pa ih stavlja u usta 😀

Abies
    12. Siječanj 2017. 08:50

Jutro! 
    Nema kave?😱
    ☕☕☕☕☕☕☕🍼🍵🍵🍯🍯🍫🍷🔫
    Ja ću kavu i ovo zadnje. Valjda 10 plakanja. Samo jedno je bilo kme bez dizanja. 
    Nikolini sretan minić!
    Evi isto sretan minić!

Ti minići nekako do 6 je bilo ok sad mi panika koliko malo porodiljnog imam 😖

Što će vam bebe papati? 
    Brojčana i mm jako voli raditi. 
    Budna je.... Ode moja kava s forumom

12. Siječanj 2017. 09:13

Dobro jutro mame!

Nikolina se zahvaljuje! Boze dragi 9mjeseci,kako to leti...

Evi sretan minic!

Mi spavali do 4 uz dva budenja(racunam od ponoci) i onda smo se naspavali.U 6 je zaspala a mama se prevrtala po krevetu i sada buba glava.

Abies,ajme noci i kod vas.Papati cemo vjerojatno opet tikvu-palentu. Za nas imam rucak,samo salatu napravim.

2410,mi idemo van svaki dan bez obzira na vrijeme.Onaj skafander kao skijaski obucem,umotam u deku i u kolica.Nema sanse da joj je hladno.Uvijek budu tople i rukice i stopala nakon setnje,samo se malo nosic smrzne jer  on jedini viri.Ne mislis da joj je u kolicima toplije nego u marami i zasticena je od vjetra?

Tpol,papate nogice?jeeej Ja nemam puzzle za pod,samo preklopim veliku deku nekoliko puta i stavim na pod.Uvijek znas da li je bebi hladno ako joj popipas ruke ,stopala,nos.Ruke jos i mogu biti hladne ali stopala ne.

LLR, vi bas uzivate u Zadru! Bas lijepo,samo nastavite.

Mare,kraljice,sto citas?

Mi idemo danas malo do lidla.I drugo ne znam.Uzivati cemo.Lijep dan svima!Puse...

mare1989
    12. Siječanj 2017. 09:51

jutro cure

Sretni minici curama slatkim😍😍🎆🎀

ilani citam od Klub brbljivica-Predator,imam onaj kindle e-book reader pa skidam knjige sa interneta

Mi smo se maloprije probudili,sirena sva vesela,a mene grlo boli 😢

Sunshine1
    12. Siječanj 2017. 10:44

Mi se u 5 prebacile sa kreveta na kauc. I tako lezimo. Ja odem na wc place. Ah😥 jadni moj zmajic bubani.
    Danas ce papat samo cicu da ozdravi. 
    Sanjarka mahune napuhuju,izbjegavam ih ko i brokulz do 10 mj

url=https://lilypie.com]

Ellie00
    12. Siječanj 2017. 12:15

Dan zene. Ostalo sto kave?
    Mi bili u tjednom shoppingu I na kavici. Ena sarmirala sve prodavacice, ona pjeva I smije se svima redom.

Danas planiram malo detaljnije ciscenje a sad sto ce od tog biti...

Llr uzivajte u Zadru.

Btw.sad I u Zadru u Leggieru imaju kolace pa nek se zna 😁

Ugodan dan svima

I sretni minici Nikolini I Evi 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

ejic
    12. Siječanj 2017. 12:22

E da sad pocnem odgovarati. Jucer sam prekasno legla pa mi se nije dalo toliko pisati.

Sretan minic Aurori s malim zakasnjenjem! ❤🎉🎊🎀

Sretni minici i nasim velikim curama Nikolini i Evi!! ❤🎉🎊🎀 Kako vrijeme prolazi. Nismo li jucer ocekivale koja je sljedeca roditi? 😮😵

BrojcanaTPol, da cujete kako mi razgovaramo, popadale bi od smijeha 😂😂 Hrv recenica s bar 3 nj rijeci jer nam bas u tom trenu ne padne na pamet ta hrv rijec 😂😂 S Marcelom isto pricam hrv s dodatkom njemackih rijeci, ali po cijele dane radi tv s nj programima i pjesmice/crtici koje mu pustam su na nj. Jedino kad izademo u trgovinu ili kod susjeda, onda pricam samo nj s njim. Kad dode vrijeme pricanja planiram vise s njim razgovarati na nj. 

Brojcana, Tpol, Sanjarka, hvala na pitanju, evo bolje sam. Temperatura padne nekih sat vremena nakon tablete koja sve duze drzi. Prekjucer morala uzimati nakon 8-9h, jucer ujutro je drzala 12h, za zadnja evo jos drzi a uzela je jucer oko 17h. Nadam se da se danas vise nece vracati. 😉 I nema vise onog osjecaja da me boli svaka kost pa i koza.
    A mm je u temp samo predvecer i osjeca se oslabljen. Mozda sam ga ja malo zarazila... Sad je vec ok iako je i danas ostao doma s nama 😉

Curice, hvala na utjesi. Mene bilo samo strah tog da ga to onda ne svrbi pa neprekidno place zbog toga. Ali mi mama rekla da se u tom slucaju dobije i sirup protiv svraba pa nebi smjelo biti problema (nadam se da taj sirup ide za tako male bebe). 

Cijepiva, ja sam ga do sad dala cijepiti za sve sto se prema njegovom uzrastu cijepi i dat cu ga i ostatak sto jos mora dobiti. Ja osobno ne vidim tu neke povezanosti izmedu cijepiva i tih nekih bolesti ali se nisam ni informirala pa necu pametovati. Da upisem u google reakcije na xy cijepivo izbacilo bi mi valjda samo negativne komentare jer se svaka negativna reakcija daje u novine, a to sto je beba/djece bez reakcija 10x vise, to se ne objavljuje. Zato ja vise ne zelim ni googlati neke stvari jer samo nepotrebno brinem. A osim toga, on sa 14mj mora u jaslice i bez cijepiva je pitanje bi li bio uopce primljen isto kao i kasnije sa skolom.

Marigmar, probaj s rizinim pahuljicama. Mozda mu je sad s jabukom na zlicu bilo malo previse novosti (zlica+nepoznati okus), pa ako osjeti poznati okus u ustima onda zna da mora to progutati.

Mare, nadam se da nece i tebe sad uhvatiti... 😦 Glupa zima i bolestine, ne volim zimu nikako 😬 Ja bi mogla odseliti u afriku gdje je cijele godine ljeto 😀

Neka se javi tko je imao goru noc od nas 😣😣 Legla sam oko ponoci, pol 1 prvo budenje i praznjenje jedne cice. U 1 2.budenje i praznjenje druge cice, pola 2 3. budenje i ciscenje nosica itd svakih pola sata sve do pol 5!!!!! 😩😩😩 Onda sam vec bila ludaaa. I jos kaze mm nemoj zivcaniti, mozes ti reci nemoj zivcaniti kad ga ni ne cujes dok se probudi, a kamoli da ustajes, hranis ga, smirujes... Oko pol 5 mu je dao vodu, popio je oko 40ml (on bi i vise da ja nisam pocela kokodakati mm da nesmije toliko vode piti i da ce on biti odgovoran ako mu se sta dogodi zbog toga) pa je produzio do 7?! (ne sjecam se tocno jel mozda jos koje budenje izmedu bilo). Dala mu cicu i produzili svi do 9. Ajde, bar sam se ujutro malo naspavala ali za noc se toplo nadam da se nece ponoviti 😣😣 Najvece probleme nam zadaje nosic. Cujem da unutra ima nesto, a asporatorom nista ne mogu izvuci. Ne pomaze niti fizioloska niti kapi za nos 😣😣

Ali ima i jedna pozitivna vijest, baucili smo kako isprazniti lijevu cicu bez protesta, u lopta polozaju za hranjenje 😀 Izgleda glupo ali tako pojede i ne buni se 😁😁

Danas imamo kontrolu kod ped i necu ga dati danas cijepiti. Prevelik mi je rizik to oko kozica, a nije jos ni ozdravio. Rade cu se jos jednom voziti u grad kad ozdravi nego da dode do kakvih problema.

Toliko od mene za sad. Odoh se sad dalje krviti 😛 (Crazyin savjet sam ozbiljno shvatila 😁😉😜)

Ugolina
    12. Siječanj 2017. 13:00

Ejic ako te tjesi imali smo i mi tisucu i petsto budenja,ali znsm zasto..kako je bila bolesna tri dana smo spavale skupa u boravku da mi je pri ruci,i maloj se svidlo kak je super spavat s mamom...e neces razbojnice mali... i sad kad je svaka u svom krevetu,stalno se budi i trazi me..onda se stoput digem,pa ju stavim sebi na cicu pa cim zaspe ju vratim u kindac, waaaaa..pred jutro je i spavala samnom neko vrijeme,cica vani,boze,valjda sam se onesvijestila... muz mi bio dobar,mimoisla sam se jutros oko pet s njim na hodniku, on skuho kavu, reko kud ces, veli moram ranije na posao,ok ono,pusa,bok..za sat vremena,ja ooet na wc i cujem ga u sobi,reko kaj radis tu,nisi otiso, a veli on, zajebo sam se 😂😂😂😂😂😂😂 usto sat i pol ranije

ejic
    12. Siječanj 2017. 13:32

Ugolina, mojem je svejedno gdje spava, jel u kreveticu ili kod nas, nakon pola sata je bilo budenje 😣 Nadam se da ce taj nosic konacno prestati curiti pa da imamo malo mira nocu od toga. Najgore mi je kad ga onda cijelog razbudim jer mu to van vucem 😕
    A ljepse je zlici s mamom spavati nego sama 😍 Nadam se da cete se uskoro vratiti starim navikama i spavati mirno svaka u svom krevetu 😙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.