Hello mame!
Mi došli iz poduže šetnje, za čudo uopće nije zaspala vani, možda sada hoće bar sat vremena.
Bili u Lidlu, gledam ja nešto i žena neka starija pored mene i pitala me da joj pročitam sastav čarapa na deklaraciji pa krene pričati sa mnom, ispriča mi sve o kćeri, zetu, unucima, zdravlju. A ljudi moji, ne mogu vjerovati! Već mi se više puta takvo nešto dogodilo, da potpuno nepoznati ljudi pričaju mi o svom životu i to na neočekivanim mjestima. Jel još kome?
Hahaah illani daaaa. I ranije mi se znalo to dogadjat, a od kad imam Enu jos cesce. Ona im je okidac.
Al meni je jos smjesnije kad mi netko pridje zna sve o tebi a ti nemas pojma ko je 😁
Kad smo kod lidla dugo vec nisu nista za bebe imali...
Joj kod nas se nervoza nastavila hahha sve sam cekala reko ajd da zaspe prvi spavan pa idemo van a ona nikako zaspat ja ju spremim i zaspe u stanu u ergu , reko nista odspavala pola sata tako nahranila sam je ina dalje nervozna olace i reko ajmo van i dva sata sam bila vani a ona spavala... Kad smos e vratile bila je dobre volje jer se naspavala 😀😀😀
Da pun je mjesec oa valjda utjece
Mi nemamo tv a ja joj pustam tu i tamo pjesme ... 😬😬😬 i citam joj . Valjda ce tako naucit haha
Brojcana moja je isto takva al nekako se nadam da ce naucit na kolica ali kazes tvoja nije hmmm ....
Abies pa kolko energije imaju ta djeca strasno hahha
Nikolina sretan minic, nasa velika cura
Moja je cesto samo u bodiju jer sam peimjetila da se onda vise igra s nogama ... Budu mlake nisu hladne al ni tople ...
Tpol da strašno koliko imaju eneegije... Dva put je spavala po možda pola sata na meni. Sad oko 16h je čak to u kindeebetu odspavala. Ima noć da odspava....
Ilani da da ništa neviđeno.
Probala danas platnenu pelenu. Mislim malo kombinirat. I za odvikavanje.
Mm vani, jedva čekam da uđe i da se zaključam i odmorim....
Hej zene 😘
Di ste? Evo dijete tek maloprije zaspalo treci spavanac. Sad ce opet do 9h skakat veceras.
Ja jutros bila do cc1 nesto. Pa posli na splitsku kavu 💪
Dosla kuci, skuhala rucak. I sad malo kravljenja.
Mm je isao u zubara. Mudrica je u skoli.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Tpol lipo je Lea odspavala sinoc 💪 nju sigurno zubi muce? 😑
Nogica u usta 😍 moj to jos nije napravio 🤔😂
Stopala popipas. Ako su hladna ne valja.
Brojcana znan da si pitala za jutro. No ja u svim uvjetima idem van osim kad jako puse i kisa je tada ne. Nervoza popustila?
Ilani popustila glavobolja? 🤗
Mare kako grlo? 🤗
Sunshine kako ste? Misica mala 😔
Nas cvjetaca nije napuhala pa cu probat i mahune.
Ellie misija ciscenje bila uspjesna?
Ejic ajme koja noc 😥😥😥 ne ponovila se!!! Kako prosla kontrola u dr?
Drago mi da si bolje 😘
Ugolina i u vas "veselo" 😥😥 a muz 😂😂😂
Ja, Sandrich, Babycoming i 2 fejs mame ( Kokolo i Betty-st) 😎
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Evo ilani,dogodovstina od maloprije haha..Isla sam do ljekarne i prolaze kraj mene neka tri balavca,a briju si na boyse,tocno vidis..i veli mi jedan..
Teta,ovaj tu spreha moju curu! i sad ja stanem i gledam ih i velim 😂 pa daj ga prebij! a kaze on ahaaa, drugi kaze to sam mu i ja reko... i odlazeci dalje veli taj, ne, nego cu ga spikat... a mislim si ja..ili to!! 😂😂 a balavurdija mutava
Vecer mame!
Eto i mi probamo baciti jedan kraći spavanac da izdržimo do 21h. Ako ne zaspi sad, onda u pola osam pakiramo se u pidžamu.
Nikolina je danas baš vesela . Kupila joj loptu i jako joj se sviđa. Smiješno joj je kako lopta poskakuje pa se smije i vrišti od veselja cijelo popodne. Nisam očekivala toliko uzbuđenja zbog jedne obične lopte.Usput u offertissimi sniženje pa te obične gumene lopte su po 4kune.
Sanjarka, jel se kod vas popravilo raspoloženje?
Ejic, jeste bolje?
Sunshine, prošla temperatura? E danas mi palo na pamet da dajem Nikolini malo teže igračke. Ona ih trese pa tako jača ruke💪Samo treba pripaziti da se ne udari. Jel Tena trese igračke?
Abies, joj s tim spavanjem. Ja se sve nadam da kad dođe na jedno spavanje, da će i odspavati onda 2-3sata,ovako je koma.
Ellie, baš sam i ja pomislila da nisu dugo u Lidlu imali ništa za bebe. Valjda će uskoro, taman pred proljeće.
Evo dok sam pisala, prošlo je vrijeme i ništa od kratkog spavanja. Ništa, još malo pa u pidžamu.
Sortiraj odgovore
Najstariji