Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunshine1
    11. Siječanj 2017. 21:32

Ilani u zadnje vrijeme bas ne voli na trbuh,na ledima bi migla cijeli dan. Onda joj stavim sa strane nesto 'egzoticno' da se sama okrene jer onda ne place. Ne kuzim foru al ok  odizanje vjezbat ni pod razno,ne znam kako ce ojacat ruke. Ajd sad cemo ovo sa kutijom probat dva tjedna pa da vidim razliku.
    Marigmar ne znam proceduru niti uvjete,ja ne mislim trazit produljenje.
    Jambice 😉 nemas frke,ako kako mogu pomoc...meni su nase vjezbe u krajnju ruku smijesne. Do sada su stavljale igracke sa strane i krenule nogom i kukom pa da se ona krene rotirat. Zadnji puta to odizanje nikako ispalo.
    Imam osjecaj da im Tena tamo dode ko dobra pauza. Em im je dobra,em samo sjede i igraju se. Danas je dobrih 10 min vristala od zadovoljstva😅

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    11. Siječanj 2017. 22:04

Vecer  😘🤗  sta se radi? 

Ja na kaucu a mogla bi se uskoro i na krevet prebacit 💪
    Vodila malu na gimnastiku nakon dugih 10 dana. Preporod 😂 ajme bas sam nemajka! Al neka malo mm s njim se koprca navecer.

Danas ipak opet imali 3 spavanca. Mislila sam da treći  nece opet al zaspao mi na boci u 18h i spavao do 19h. Tako da je bio budan skoro do 21.30h. No frks ja sam bila 15km dalje 😆😆

Kupila smrznuto carsko povrce malcu da se nade kad nemam svjeze. I mahune. Jel tko jeo mahune? Vidim da moze po tablici

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ugolina
    11. Siječanj 2017. 22:09

Vecer kokosi..
    Umorna sam..nocna budenja uzimaju danak.. dsnas bila frendica kod mene popodne,zlica spavala pol sata,trgnula se i vise ju nitko ziv nebi uspavo..ona je bila super,neprestano se cerila frendici,a nakon nekih dva sata kad ju je oprala neispavanost,to je bio takav uzas da smo na kraju sve skupa se isli vozit autom da odspava,eto takva nervoza je bila u pitanju 😈 zlica u pravom smidlu te rijeci,a kod nas ocaj 😂😂😂 iskoristili sno vozikanje da se otpeljamo u megic na drive,pa u vincek po kolace,tak da smo se i tovili...toliko o mom zelju koje sam kuhala u podne..
    Nisam vam rekla,bili danas kod pedice, 70 cm, 9600 g..jaaakooo je aktivna pa samim time se njeno debljanje usporilo 😂😂 dr.fascinirana s njom, rekla je da ima energije za petero djece 😂 da je ultra spretna i aktivna, sto i je.. i cijepili se,kad vec o tome..

Sanjarka88
    11. Siječanj 2017. 22:33

Mare znaci svidila se curki tikva? 💪
    Dobro ti muz kaze nebi je ni ja jela 😂

Curice škola +beba bit ce ti veselo svakako 😂😆

Ilani otvaramo sampanjac za 2h sna! 🍾🍾🍾 jesi znala sto ces od sebe? 😂
    Fini sladoled? 🍦🍨🍧 hehe.

Jambice nek se on kravi bez cendranja pa necu rijeci rec 😂😂

Brojcana to cijepivo sadrzi jaje u sebi 😂
    Bravo za Neli, nek tako sad bude uvik 😘
    Nebi htjela 2 spavanca nego on nesto izvodi zadnje dane s tim spavanjem. Ja se nadam da ce ostat na 3 kad su vec tako kratka 

Tpol cupavica zezala tatu? Kako se on snalazi u takvim situacijama? 

Ejic o bas vas uhvatilo 😔😔😔

Sunshine hvala na opisu vjezbe. No zar to ne dođe forsiranje npr. Dijete ne sjedi samo, ne posjeda se...al trebalo bi ga staviti u sjedeci? 
    Cemu to sve? Sjedit ce svakako. To samo da ubrza sve? Zbog cega?
    Eto to mi nije jasno.

Marigmar s obzirom da krecete s dohranom. Probaj mu navecer dat rizine s mlijekom. Na zlicu ( naravno kad bude znao jest) ili bocu. Meni to preporučila patronozna kad se P. poceo budit vec oko ponoc za prvo hranjenje. Ja nisam pokusala al hocu ne znam ni zasto nisam jos. 

Bebacice ja sama kupam od rodenja 😂😂 sreca bude miran al nije mi bas lako s obzirom da ne sjedi a lezat nece. 
    Nama prvi zub izašao 29.11 drugi nakon 10 dana i dalje jos nista.
    Borovnica -banana mogli bi probat 😀
    Za vjezbe se ne sjećam  🤔

Ugolina ma prave mjere ima tvoja mala zemska! 😎😎😎 koliko je dobila od zadnjeg puta?
    Znaci Kiki, Josipa, Katja jel to poredak po kilazi za sad? 😂 
    Uh gadno kad morate u auto na smirivanje 😲 al bar ste kolace jeli 😂

mare1989
    11. Siječanj 2017. 22:45

vecer curke

ugolina zlica prava koka😍 super kilaza,nek je proslo cijepljenje

sanjarka svidjela joj se,kupila onu bio iz dm kasicu😁 da probam. Sad kad budem isla u grad budem kupila pravu tikvu😉

moja djeca pozaspala,a decki gledaju filmove u kinu,ja napokon citam malo

lan@luk@rit@
    12. Siječanj 2017. 01:01

Večer mame 

Ugolina što se tiče cijepljenja s godinu,ja ću ga defintivno odgoditi dok mi ne progovori i malo ojača imunitet..mojoj kumi mala ima 2 god i mjesec dana još ga nije primila..Mene je strah ,mi još imamo treće,sad sam ga odgodila jer je smrkava.. 

Mare čita to sam zapamtila i da petric se kravi sa svojom majkom💕i da je mama jedva dočekala pobjec na gimnastiku😂😂

Mi se lijepo provodimo,leđa su hb bolje..,sutra ćemo do arheološkog i muzeja stakla i naravno malo do zare po koji suvenir ..

I da zapamtila sam da se Ena skitala po Sljemenu,i da je bila super ..Al to nije ništa novo jer je ona mala savršena beba👍👍

I eto idem probati zaspati,l.n svima✋👀👤👸💞💝

Sanjarka88
    12. Siječanj 2017. 07:52

Jutro mame 😘

Danas se P. nije spavalo duze pa smo budni ima pola sata. Al evo jos se kravimo po krevetu 💪 lijepo je spavao s jednim budenjem u 1.30h za jest i mislim da sam mu oko 3ipo jednom gurnila dudu ugl ok. 

Tko se naspavao? 🤗

Llr  bas vam je lipo. Do kad ste u zd? ☺

Sanjarka88
    12. Siječanj 2017. 08:07

Nikolina vođa nas sretnih ti veeelikih 9mj 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀

Jambice tvojoj Evi cestitke na velikih 7mj 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀

Joj sto bebe rastu!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.