Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    11. Siječanj 2017. 15:22

Danas sam sireni probala dati kasicu od tikve i svidjelo joj se🙌 mm je rekao da on to ne bi jeo ni lud 😁😂
    ajme vi razmisljate o jaslicama a ja o predskolskom😞 Issa ide ove jeseni u predskolski,a kao da se jucer rodila i bila moja cuvana bebica😭😭

curicax3
    11. Siječanj 2017. 15:25

Mare,zamisli kod mene-jaslice i skola u isto vrijeme!i jos ova srednja zahtjevna kakva je!ja cu se ubit,rodila sam u skroz krivo vrijeme😭

curicax3
    11. Siječanj 2017. 15:27

E sad i ja sam luda od razmisljanja kud s njom preko ljeta.Racunam da cemo dobiti gradski vrtic,a porod.mi zavrsava 23.6.Nema mi smisla davat je u privatni na dva mjeseca.Zasad se nadam da cemo uspjet iskombinirat svatko po malo g.o-mm,ja i bake

curicax3
    11. Siječanj 2017. 15:29

Ejic,htjela ti rec da se opustis sto se tice kozica.Moja srednja ih pokupila od seke dok je imala 3 mj.i mali susjed od 3 mj.pokupio od njih i to je bila takva sitnica naspram ovih velikih.Par tockica,ni temperature ni nista.Sto manji,oni to lakse prebole.

11. Siječanj 2017. 15:39

Dan mame! 

Mi bili u šetnji, papali, kakali, sve po planu 😀 Iznenađenje dana, tjedna - odspavala je dva sata! Jedan sat vani i nastavila je kad sam je unijela u kuću. Valjda je pročitala kako se žalim na nju i spavanje 😀

Sanjarka se kravi😁 Super, dugo nisi👍 

Abies, jeste onda pregledali oči?

11. Siječanj 2017. 15:48

Mare, i moja voli tikvu. Zapravo većina beba je voli ☺

Curica, ma uvijek će biti nešto, predškolska, škola, čim ima ih više, sve je više obaveza. Nema tu pravo i krivo vrijeme, bit će samo težih i lakših perioda. Sve ćete vi to uspjeti, samo hrabro 😊

curicax3
    11. Siječanj 2017. 15:53

Hvala Ilani😘ti si moj idol😉

Jambica
    11. Siječanj 2017. 16:19

Valjda se i Petric voli kraviti, sad reci da ga mozes kriviti za to! 😉😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.