Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    11. Siječanj 2017. 13:13

Sretan minic ljepotici

masha bravo za mengu

Sto se tice cijepljenja ja sam cijepila stariju djecu i sirenu cijepim,do sad nikakvih problema nije bilo.Sad ce se kcer opet cijepit a to smo cijepivo odgadali vec 3god tj doktorica ga je sama od sebe odgadala

Ugolina
    11. Siječanj 2017. 13:50

Jel to sve samo od tog cjepiva s godinu dana ili kaj?

Sanjarka88
    11. Siječanj 2017. 14:22

Ugolina navodno sadrži nesto od jaja  pa ne smi bit alergija na njega

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Abies
    11. Siječanj 2017. 14:28

Petra i ja bile na pregledu...mojih očiju. Sve ok. Zamolila nek i nju baci pogled. 
    Cjepivo pa da strah me. I koliko je znam, genetski ide autizam. Jednom poslovođi klinac ili klinka dobilo meningitis od cjepiva. 
    Pisala opet ću... Nakon otkrića i početka cjepljenja polio virusom...reče sestra doktoru, pa zamislite ovi svi ljudi nisu čuli za polio. Dr će njoj To smo i htjeli!
    Masho jeeeee. Ko bi rekao da joj se toliko veseliš 😀
    Ilani mogu si mislit s Larom kako ti je bilo. Usput baš su mi super imena kćeri.

Abies
    11. Siječanj 2017. 14:54

Eh da Sanajrka pitala si me za jaslice. Pričala s tetom da ima mjesta i da čekaju petru. Sad ću opet oko privikavanja pričat. 
    I plaćam u odnosu na tvoj sitnicu...750

Sanjarka88
    11. Siječanj 2017. 14:58

Crazy štreber 😎

Abies odlično, jedna briga manje. Ja nisam ocekivala ove komplikacije.  Ma posidit cu 

Dijete uspavala. Rucak se kuha. Ja se kravim na kaucu ispod deke. Usla mi zima u kosti ❄

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.