UgolinAa ja sam se ljutila jer me raspizdio i sto sam ga zveknula inace ja i muz rijesavamo tako da maknemo najdrazu igracku i cosak.
A jutros je sav neki fin i dobar,slusa
Piletinu, da dat cu joj tak zacinjeno,al ovo ostalo necu zacinit i kad se sve skup zmiksa,izgubit ce se to u kolicini svega ostalog,nije drasticna kolicina soli.. ali ja sam ti poprilicno opustena sto se te nadohrane tice, recimo nes miksam i pregusto mi je,ja u to nadolijem juhe koja je isto zacinjena, mah kaj ce joj bit od to malo tak nekad.. Nije svaki dan..recimo vec sam joj radila dva puta gris na kravljem mlijeku i jednom keksolino..al ne radim vise cisto jer nije fascinirana,ona je vise za konkretnu hranu 😂😂
Jutro mame!
Sretan minic Marcelu 🎈🎈🎈!
Mi se nismo naspavali opet. Noćas se trgnem, mislila sam da mi Nikolina iskliznula iz naručja i pada, kad vidim pa u krevetu sam, ona je u kindicu spava. 😨
Odbija mi i jelo, već dva dana nije ništa na žličicu pojela. Hb imam dosta mlijeka. Usput, koristim i ja one jastučiće, još uvijek mi trebaju.
Zimske radosti. Volim. Snijeg je moja stihija. No trenutno mogu samo gledati.
Abies, pa da imaš i ti jednog ljepotana 😍.
Što se tiče skakanja, valjanja, igranja, brzo ćete vi to svi skupa, samo da Petra još malo poraste. Bit će vam baš lijepo.
Ugolina, super puzaliste! 👍
Joj ilani, to se i meni zna dogodit, kako ju stavim sebi u krevet nocu dok cica moram ju staviti tako da je prema prolazu jer s ove druge strane prema zidu ako ju stavim,nece mi cicati..i svaki put povucem za svaki slucaj kindac do kreveta i povucem se sto dalje da je od ruba koliko je moguce,i tisucu puta sam se tak prenula i gledam gdje je,a svaka u svom krevetu..grozan osjecaj
Jutric cure. Moj Fabi kaslje, smrkav, caklen. Usisavala mu nos, kao da sam ga klala. Sirotan moj.
Taj strah od nepoznatih je najizrazeniji oko 7,8 mj. Onda popusta. Premda ima djece koja zele samo mami i tati (moja je valjd do nedavno takva bila). Sjecam se njenog prvog Bozica. 8 mjeseci. Majko mila bila zaljepljena za mene. A Fabi 4 mj..kul. smije se svima...hoce svima.
Danas nam stize moja mama. Jako smo sretni zbog tog.
Uopce nisam razmisljala sta cu kuhat i za sve sto smislim nest fali. Puko mi film..ispec cu jaja . Mala se slozila s tim.
Puse svimaaa...
Jutro! Kod nas noc relativno dobra osim tog natezanja da zaspe od 22-24 al navikli smo pa ide nekako 😬
Tmurno vrijeme i zima ali izici cemo barem jedan mali krug. Kazu da je hladan zrak dobar za imunitet
Moj m dobio herpers na usnici i ostal kod kuce, bolestan je hahah .... Samo moramo pazit da izbjegava malu al on nekako ne pazi pa me ljuti 😡😡😡 idem u apoteku po one flastere . Zanimljivo mi je da ja nisam nikad imala taj herpes ....
Moje je vec pocela pokazivat ruke da je se uzme, bas je slatka 😬😬 pogotovo juce kad su bili gosti pa su je o i drzali a ona je htjela nama ... Sad je slatko...
Masha mama ostaje duze? Malo. Ti olaksat?
Ugolina super si mi ti s tom dohranom tako nekako cu i ja osim sta necu mixat
Mare ma nemas se sta gristi, kolko vidim on je vec velik da kuzi neke stvari , bas sam citala da do 2 godine su bebe i naviknu da se sve vrti oko njih a onda taman kad sve kuze i mozes im objasnit natupaju ti izljevi bjesa jer se mi ne ponasamo prema njima kao bebama a i to vise nisu ....
Kuhanje ja sam na dijeti povrce i piletina hehe ... Kad skinem to salce onda moze slatko 😀😀😀
Dan mame
Mi smo imali dobru noć već oko 22 je cura zaspala do ponoć i po se par puta budila ,služila sam da se budi kad ja nisam kraj nje..osjeti gospođica da sama spava..kad sam legla kraj nje mir..u 10 se probudila baš smo se lijepo naspavale..
Ja otišla do frizera,i sad pijem kavu/kakao s mojom velikom curom..tata sprema ručak i ostatak ekipe zabavlja..
Čitam vas poslje..
Ugolina drago mi je da si se vratila pisanju u svom stilu znači da je zlica dobro😍😘
Kad će vam nalazi biti gotovi?
Hello, hello! 😘
Ja i mudrica obavile zubara. P. bio s bakom. Mama malo odmorila. Nemajka 😆
Aj evo ga na podu cak vec 5min jos se nije naljutio.
Doručkovali sad jabuku/breskvu. Vec par dana kaka na rate kako bi Ugolina rekla. Pa izbjegavam sve sto zatvara al nista se ne događa. Jedva cekam da se posere do grla 😆
Mudrica bila odlicna u zubara pa je odvela u mc-a posli.
Moram se uhvatit malo po kuci posredit. Danas kuham kobasice i kupus dinstani. Nemam pojma sta cu njemu nemam bas nista u kuci sta on moze. A palenta mi na usi izlaze tj njemu 😂
Morat cu kupit smrznuto štagod da imam u nedostatku svjezih namirnica
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
2410 pitala si. Nisam rastavljena, mudrica je iz mladenacke veze.
Ejic kako je Marcel? Jel bolje? 🤗🤗
Llr spremate se na izlet. Najs 😊😊 kad klincima skola počinje isto u cetvrtak kao i mojoj ili? Ide L. na eskurziju ove godine?
Ellie i ja prvi put cu dobit 2600 ovaj mjesec 😏 koma!
Mare ni prvi ni zadnji put da si klepnila dijete jbg. Ne grizi se, nije da ga svaki dan mlatis 🤗
Sunshine se sanjkala ❄ bas lipo ❤
Ugolina nam se vratila u punom sjaju ❤😎
Abies kad ce te na cijepljenje? Mi kasnimo vec 20 dana. A jos kasljuca tu i tamo i nos mu se čuje . Nisam pametna...
Ilani strajk dohrane?
Jel sjedi Nikolina stabilno kad je posjednes negdje? Bez naslona?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji