Brzo javljanje i od mene.
Danas smo se cijeli dan kravili i mazili. Tako mi jadan bubanko moj 😢 Sad navecer ga vise nisam mogla gledati takvog pa sam mu dala cepic protiv bolova i temperature. to je neki slabi ali mu je pomogao. Svi znamo kako je nama kad smo bolesni. Boli glava, svaka kost, hladno... I bas tako mi i on danas djelovao. Jedino ne znsm jel ga mozda i uho boli. Cesto ide rukicom prema uhu i ceska se. Ali to je radio i prije nego se razbolio.
Sunshine, sanjkanjeee-zavidim!!! 😯 Iako i mi imamo tu brezuljaka i mm re reko da cemo ici s Marcelom kad padne dovoljno snijega za sanjkanje. Iako ove zime to jos nije toliko zanimljivo, sljedece zime bi moglo biti interesantnije kad ce se cudit snijegu 😍
Llr, nije da volim cistiti, volim kad mi je sve cisto i uredno, a kako mm nije tip da 2h riba kupaonu (on bi to u 15min povrsno rijesio da mora), moram sama 😊
Ellie, lijepo sto planirate ici u neki welnes, i ja bi. Mi smo planirali ici u slo, u welnes gdje smo bili predprosle godine (i gdje je Marcel nastao 😈), ali nam je sad Marcel jos premali za to. Znam da nebi htio ici u bazen jer je voda hladnija nego kod kupanja kod kuce pa vec niti tim nije zadovoljan. U welnes dio (sauna i sl) s njim isto ne smijem, a ici nekud da sam cijeli dan u sobi mi nema smisla. Tako cemo to odgoditi do sljedece zime. Prije toga cemo nekud na ljetovanje. Vec sad jedva cekam 😍😍
Mare, sve nas tu to jos ceka. znam da ti je zao za to sto se dogodilo i da bi promjenila reakciju da se mozes vratiti unattag, ali neke granice djeca moraju imati. ni ja nisam pobornik takvih odgojnih mjera, ali svi smo samo ljudi pa puknemo kad nam prekipi.
Toliko od mene. Idem spavati. Oci mi se vec sklapaju 😩😩
Laku noc! 😴😴
Jutro žene 😘
P. Jos spava. Odlična noc. Jedno budenje u 4h za jest i to je to. Ostalo mirno prospavao.
Iznenadio me s obzirom kakav je jucer preko dana bio i koliko nervoze 😩😩😩😩 Samo na ruke hoce i samo bi se nosio, vise ne prolazi ni sjedit s njim u krilu... pizdek!
Nisam vas citala to cu kasnije, odoh se spremat vodim mudricu u zubara. 😘😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Marcel sretan veliki 5. minic 🎈🎈🎈🎈🎈
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sretan minic kom nisam cestitala!! 😘
Sad da nes i napisem.. ☕☕☕ mirisi mi kava iako sam vec popila jednu oko sest, deset do sedam smo vec izasli iz stana,bebi krv vadit..al oko pol osam smo se vec vratili doma pa aj ok..umorilo ju,isplakala se tamo jadna 😂 i skuzila sam da njoj zapravo sam ubod uopce nije bed,nego ono njihovo mrcvarenje prsta,pa kaj ju moras drzat zatocenu da se ne mice previse..sestra je komentirala koliko je borbena 😂😂 reko,nemate pojma koliko..i onda dok sam ju dezinficirala od tih dom zdravlja bakterija kad smo dosli doma, sad spava..bas me zanima do kad ce jer nije ni ona naviknuta budit se tako rano,prije sedam se ne budi nikad..ljubica moja..
Mislim da se puno puta budila nocas,ali osjecam se naspavano jer sam spavala u svom krevetu,za razliku od prijasnje tri noci kaj sam spavala na kaucu u boravku a taj razvuceni dio je kooomaaaa..bas mi udoban krevet..koje gluposti pocnes cijenit kad ostanes bez njih,a inace ni ne kuzis 😂
Jutro cure
Sretan minic Marcelu 👄😍💕 sirena salje veliku pusu 😉👄
Mi smo opet lijepo spavali,dala sam joj prije spavanja kasicu od rize,kruske i jabuke i nakon toga je zaspala,imala je jedno vristanje oko 23h ali odma zaspala i onda budenje u 4 i do maloprije je spavala.
Sin se smirio pa me je sinoc ljubio i govorio da me voli 😍 malo sam glumila da sam ljuta pa je on govorio oprosti mama
Hahaha, mare mlatne malog i onda se kao ona ljuti... ko sto se od baby muz ljuti na nju jer je ona ljuta na njega 😂
Ves sam speglala,uskoro druga tura oprana,pola cu po striku,pola nek susi masina..razmisljam kaj da kuham..razmisljam da samo hitim meso u pecnicu,tu ne moram mozak previse rabit..a vidjet cu.. mala ozdravila,sad imamo prezestoko ovo puzaliste,moc cu stajat kraj spareta..
Marcel sretaan minić!
Evo gospodična švrlja po kinderbetu uz ogradu. Tako bi ja nekako izgledala na klizaljkama. Sin neće na led, a ja sanjam da odem s njim.... I tako sanjam klizati 15 god. (Ko klinka smo nas par non stop klizale i rolale se).
Mare a misliš da ja ne zviznem sina? Samo onda plač i mama reci mi oprosti jer si me udarila. Onda se ljubimo i pričamo i bude dobar. Fali mi da se mogu iskakat s njim da on ispuca višak energije, ja masnih naslaga.
Sunshine predobro sanjkanje... Volim snijeg jer podjetinjiš.
Ilani da meni je stariji Crazin zapeo za oko. Za kompromis. Imam ti i ja za nikolinu dečka. Plav/smeđ 5god.
Ugolina bar ti dz blizu. Nek su nalazi super.
Llr pa trebate malo na kontinent pobenavit na snijegu :)
2410 ma svekar je 2 god udovac (baš jučer bila godišnjica) al mentalitet tu je užasan. Ne mogu se pohvalut da sam voljela svekiće, cijenila jesam. Al sad sve manje i to. Nesposoban je za sve. A i što ga hoćeš naučit on neće. Tu je bar jednom tjedno.
Ejic kad dijete prohoda, čistit ćeš kao i tm 😁
Imam frendicu ima čopor. I velim kako bi od muža bilo lijepo da joj da čistačicu. Veli ne. Igračke glava konju je na katu rep u kuhinji i tako. Treba kompletirati sve. Hm da poznato mi. Onda smo zaključile da nam bolje dadilja koja će i ručak riješit i ljubavnica da nas i noćne smjene oslobodi 😂
Bellaru radosnica. Lijepo
😂😂😂😂😂 abies, jesi smijesna..
Moja jos spava,iscrpilo ju jutro.. ja se zmislila, meso nek pece pecnica,a uz to cu pire..krumpiri oguljeni i narezani cekaju u vodi u loncu na sparetu, samo moram upalit kad dode vrijeme i nek se kuhaju.. jabuka skuhana za bebinu kasicu,al prvo cu joj probat dat nek cica..ona ce za rucak poslije doticni krumpir,stavit cu joj jos mrkvu i nes zelenjave,imam i spinata i blitvu pa cu ono kaj mi dode prvo pod ruku..i malo mesa cu joj u to stavit,nek proba i to peceno, inace uvijek kuham.. gladna sam sad,ko mi kriv kaj pisem o hrani.. ne znam ni zasto to pisem..dosadno mi valjda 😂😂 kratim si vrijeme
Sortiraj odgovore
Najstariji