Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lan@luk@rit@
    09. Siječanj 2017. 20:12

Sanjarka problemi u ponašanju😏ma bez veze ...
    Moja menga taman završila došla mi nakon 24 dana😱
    Prije toga ciklusi +40 dana..dobila je 38 dana nakon poroda znači bez obzira što sam isključivo dojila. Sa svo troje isto..znači nema predaha od m osim u trudnoći ...takva sam što da se radi😂😂😂😂

Sunshine ti baš imaš pravu pspalicu..zavidnim svim papalicama. 

Rita spava svoj treći spavanqc..čekam je da se probudi pa da nam spremom stvari za put...
    Mm ih popodne odveo na selo,bilo je dosta snijega pa su bar na kratko uživali😊😊

Idemo igrat uno dok Rita spava..
    I da mi znamo tasit,mazit se po licu kad joj kažemo draga..radit ustima puše zvučno ali ne i ljubiti mamu,dizati ruku na papa ..Kad je pitam di je cica ci izbaci dušu i zabije glavu u moju msjicu..i tako..ali ne pričamo ni ba-ba,ma-ma i sl.samo eeee,aaa uglavnom samoglasnike ,danas je viknila me???i to je to..

lan@luk@rit@
    09. Siječanj 2017. 20:13

Glupi mob.ne izbaci dušu nego Dudu😂😝

Sanjarka88
    09. Siječanj 2017. 20:43

I Rita nam je mudrica 😍 svasta zna. Moj je tutlek 😂
    Al ajde bar je brbljavac. 

Su klinci uzivali na snijegu ? ❄☃❄ e da je mojoj L. malo.

Jos spava znaci produzio je u nocni spavanac 💪

Jako je energična beba. Jos malo iskočiti ce mi iz narucja. A kad zeli negdje doc tijelom se trza u narucju kao da me zeli uputit na to mjesto. Ono ko da konja upreze 😂😂
    Kad bi bar tu energiju usmjerio recimo da nauči puzat haha

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

ejic
    09. Siječanj 2017. 20:46

Sankarka, a tko bi ga znao zasto je odbijao. Mislim, jos nisam uvjerena da je to menga, samo je za sad malo nekog smedeg iscjedka i to sasvim svjetlo. Ja to pripisujem pocetku menge ali moze biti i zbog jucerasnjeg zaljubljivanja 😉
    Danas ujutro opet nije htio sisati, a cica samo sto ne pukne. U nekih 10min sam izdojika oko 100ml i ni iz bocice nije htio. Nakon sto je odspavao 1.spavanac je ogladnio i sve popio.
    Tek u 19 i 15 je zaspao 😮😮 Probudit ce se sad jos ili ce produzit? Ja svog u tim situacijama idem presvlaciti u pidamu pa ako ne moze vise izdrzati ga stavim vec u 19:30 spavati.

Marcel za sad zna prditi usnama i to nekim cudom obicno radi bas kad kaki ili prdi 😁😁 Pokriva se tetrom preko glave kad mu govorim bauci-bauci i odkriva tetru na kukuc. A mislim da polako i kopca kako se zove. Prosliput sam bas isprobavala s mm. Pricali smo a nasred razgovora ja pocela Marcela dozivati. Nakon sto sam 3-4x spomenula njegovo ime se okrenuo prema meni iako je vec prije cuo moj glas pa zakljucujem da nije reagirao na glas vec na ime 😍😍

Sad nakon sto je Marcelu prosla prehlada, je pocela mm. 😣 Danas na poslu je ocito imao temp jer kod kuce je mjerio pa je imao 36,7 a kaze da mu je na poslu bilo gore. A poceo je i smrcati i kasljati 😭😭😭 Jos jedno bolesno djete 😭😭😭
    Oni gosti sto su nam bili u petak i subotu su dosli kuci i svi isli kod dr, svi su bolesni....
    Sad samo jos ja cekam svoj red. Posto zadnjih tjedana ne spavam bas koliko bi morala, pretpostvljam da mi i to malo imunitet narusuje pa kad me uhvati ocekujem cisti kolaps 😭😭

Beba spava a ja se idem kooooonacnoooo kravit na kauc 😥

Sanjarka88
    09. Siječanj 2017. 20:55

Jambice ti daj kasicu za laku noc prvo za dobro jutro 😂😂 
    Uvodis veceru?
    Ja svom jos nisan dala gris, zaboravim kupit. Moram na listu napisat. Mozak mi je baj baj

Ejic brzo ozdravljenje i muzu 🤗 to je samo viroza-prehlada. Da je gripa ona bi startala naglo sa temp 39+. Tako da ne brini.
    Kad su mm i mudrica bili bolesni pred Bozic ja sam isto samo cekala da mene slozi no nista 🤔 ocito se jača nego sto se ojecam 😂 osjet mi je ko da sam mrtvo puhalo haha.
    Daaaa tek u 19.15h zaspao. Znaci 40min 11.20-12h i od 14.55-15.20 i to je to danas. Jos spava znaci da je produzio u noc. Obukli smo pidamicu u 19h 💪

Sanjarka88
    09. Siječanj 2017. 20:56

No danas je bio podnosljiv pa aj oprošteno mu je 😄
    Zato ce noc bit koma garant! Kad je dan ok noc bude ajme a kad je dan ajme noc ok. U zadnje vrijeme smo cili naopaki

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.