Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    08. Siječanj 2017. 21:29

Malo da se javim konacno..tjedan dana proveli u bolestini,al protutnjalo,bejbija konacno super ona stara..osim sto mi nece cicat?!?! onak zasto? i ko da manje mlijeka imam,ovih dana nije bas imala apetita i eto ga..nocas se vracamo u nasu sobu spavat pa se nadam i povratku rutine pa da opet navuce mlijeka..ali s barem jednim budenjem manje 😂😂 sad maloprije nikako zaspat i nikako zaspat,dam joj bananu,pojela sigurno trecinu i zaspala ko top 😲 valjda bila gladna..nadam se da je danas slucajno takav dan..inace cu morat uvest jos i treci obrok vecernji..no dobro..vidjet cemo.. sutra ujutro idemo opet vadit krv pa cemo vidjet jel mi ozdravila..inace 11.smo trebali na cijepljenje i sistematski,bas me zanima hoce li ga morati odgoditi?

Mare,razumijem te, ja dala svojoj bebi jednom tup po peleni jer me ispizdila sa spavanjem,tj.nespavanjem i nervozom pa sam se osjecala ko zadnja glupaca i najgora mater na svijetu jer sam si dozvolila da kap prelije casu,a ono,beba je jebote,ne zna kaj radi..
    Tvoj veliki decko je zapravo isto ipak jos mali i taman te dobi kad je fora bit zlocest,da tak kazem..mozda ga i to vrijeme zmotalo i eto.. covjek si i trenutak slabosti..a kaj ces

CrazyPuppet
    08. Siječanj 2017. 21:41

Večer cure, zatošje ovdje...
    Moji klinci spavaju, mi se nešto kravimo po kauču, nit gledamo što ni niš, bzvz... Idem pod tuš i pravac krevet. 
    Ilani, dečki su "rezervirani" 😂😂😂😂
    Abies se jako sviđa Jakov, pa se šalimo da će joj bit zet, a Josip i Tena su već bili na prvom spoju 😂😂😂 
    Mare a mislim da taj šamar bolio više tebe nego njega, al razumijem te skroz. Kako samo znaju poizbacat osigurače... Moj nije pokupio ništa po guzi od onog kad sam tu pisala, al mi je 100x digo živac na maksimalno.
    Sunshine ajme sanjkanjeeee, blago ti se. Uf što bih dala za jedan dobar spust po stazi iz djetinjstva 😍 super su te zimske radosti, neka ste uživali 😘

TPol
    08. Siječanj 2017. 21:53

Susnhine va cekam da se sanjkam ! To mi tako fali, jesmo divljali ko mali 😀😀😀
    I ja koristim jos te jastucice jer curi na sve strane mlijeko 😂 I zivciraju me jer ih brzo potrosim. 
    Bas je lijepo snjegica palo sutra na zrak s ergom,moram ju vjezvat u kolica teska mi postaje
    Neka si abies i ti malo odmorila bome ti treba
    Mi smi popodne isti imali posjetu zadrzali smo se, ali nismo se vidjeli dugo i beba onda zaspala i probudi se klasicno za svoji pola sata a oni se cude da tako malo spava ... Hahah reko da, pola sata spava pa 3 sata skace i u polnoc na spavanje hiperaktivna beba 👍🏻

Ugolina
    08. Siječanj 2017. 21:54

Super sto ena tak zeli ostat s tvojom sestrom..moja ne zeli ostat deset minuta sa svojim tatom 😂😂

Ugolina
    08. Siječanj 2017. 21:55

Sve neke turbo hiperaktivne bebe 😂😂😂

bellaru
    08. Siječanj 2017. 22:28

Vecer zene! 
    Da vam se javim malo tu...
    Moram vas citat..dosta ste pisale..
    Mi se cijeli dan kravimo...izradjivala slike pa ljepila u radosnicu! Jeeej. Jos malo pa gotovo. 

Sretni minici! Ova djeca prebrzo rastu😵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.