Sretani minici Teni i Antoniji!! ❤🎉🎊🎀
Crazy, soda i ocat, hvala na savjetu! 😙 Ne znan hocu li izbjeci ribanje jer plocice imaju ko "sljokice" na sebi. Znaci sitna izbocenja i to je idealno za zadrzavanje kamenca. Ali probat cu s octom i sodom, mozda bude bolje nego ovo sredstvo koje sad imam.
Na tvom mjestu nebi ni ja cistila te apartmane ako ih zimi nitko ne koristi. Drugo je ako ti tvoji dodu pa budu par dana u njima i ljeti kad imas turiste, ali kad su prazni, nema smisla.
Sad kad su nam bili gosti sam vidjela sta me jos ceka s Marcelom. Oni imaju 2 sina, stariji ce uskoro 4g, mladi je 2g. Ujutro sam obrisala podove, prvo se razlijala puna casa cedevite- obrisem. Onda manji bacio na pod zdjelicu s malo juhe-obrisem. Onda stariji razlijao vodu 😁😁😁 Zato sam i prala jucer jos jednom podove jer je bilo sve flekavo 😁😁
Sanjarka, a bas lijepo sto mudrica tm predstavlja svojim tatom. Znam, tesko je to na pocetku, ali bitno da se slazu. 😙
Onda cu mu davati kasice koliko bude trazio. Hvala na savjetu! 😙
TPol, nema veze sto nikud nejdes, bitno da si ti i sebi nesto kupila 😉 Mislim da cu ja sebi poceti opet kupovati kad cu krenut na posao. Sad sam po cijele dane u trenirki pa nemam volje nesto kupovati, cak ni cipele 😮😮
Mare, a bas te naslo sad sve boljet... 😔 Ali ti imas dobrog tm pa sam uvjerena da on zabavlja djecicu da ti odmoris 😊
Ilani, i vase noci su se pogorsale. Jel do zubica? Ili gladna kao moj Marcel? 😁😁
Nasa noc je bila koma. Znaci budio se nekih 7-8x od 20-23h, pa spavao do pol 2, a onda opet sovica. Uspavam ga malo poslje 3, oko 4-pol 5 opet sovica, vruca sovica 😔 Imao temp 38°. Nisam mu davala cepic nego sam pratila raste li, ali se spustila sama od sebe. Pa je jos kasljao i nakupljao mu se slajm u grlu, to je sve bilo dovoljno da me bilo strah stavljati ga na trbuh spavati pa je dio noci prespavao na meni. Postalo nam objema vruce, a kako lijevu cicu nije praznio od jucer nekad popodne, a ja mu nudila kad se probudio i zaboravila staviti onaj ulozak za grudi prije nego sam ga polegla na sebe, za 1h smo oboje bili mokri 😬😬 Preobukla nas i stavila ga kraj sebe spavati. Do 8 smo se 1x budili za papanje i nekoliko puta za guranje dude i mjerenje temp. Sve ukupno ako sam nocas odspavalaa 3-4h, sam puno odspavala. 😩😩
Ujutro sam ga onda vec oko pol 10 stavila spavati i potego 2h. Uzela ga sebi i sad opet vec sad vremena spava na meni. Temp se cijelo vrijeme krece oko 37 pa mu nista ne dajem, ali je sav bez volje, okice ocakljene, crveni obrascici 😢😢😢
Moram i ja sad malo potegnut s njim da mogu funkcionirati... 😩😩
Glavni spavanac stupio na snagu idem i ja s njom.
Snijeg pada...obozavam 🌨❄⛄🌬
Mm prebijen😂😂😂 sa kolicima ne mogu pa sam uposlila sogija sa nama u setnju. Teska mi za nosit a i nezgodno mi u skafanderu....ona se sva umudrila,obozava hladnije.
Mare tek sad vidim da si nadrogsana 😅 zelim ti brz oporavak.
Ejic kaj jos koristis jastucice za cice? Uf,meni to bas tlaka bilo.
url=https://lilypie.com]
Sunshine, da koristim te jastucice jer inace imam mrlje na grudnjaku. Ali ih ja ne ljepim za grudnjak. Izvadim ih van kad dojim i ubacim samo u grudnjak kad sam gotova.
Sretni minici curama🚼🚼💓
Ejic ti se baš vrijedna kad voliš tolko cistit svrati do mene 😂😂😂
Ejic moja pojede hipovu od 190 nekad bez problema a nekad iz dva puta..
Jučer sam joj napravila karmelino na mlijeku ,jezila se sva dok je progutala jednu žlicu..počela se buniti pa nisam forsirala..
Danas je pojela komadić piletine ,na male komadiće cura voli sve začinjeno i pasu joj komadici..od povrća smo do sada pojeli jedva 10 žlica batata i blitve..na svo drugo povrće se ježi (kuhsni krompir i mrkvu npr. Dok je peceni krompir i mrkvu htjela također na komadiće..
Danas su nam bili gosti Ritina kuma i moja teta, pa nam nije bilo dosadno...ne volim bit sama s njima ...Mm radi popodne..
U utorak se spremamo malo do Zadra..mislili smo do Petrove gore ali ipak se ne usudimo s Ritom..kuća je u dolini ispod šume a dio puta do kuće bi trebali pješke nekih 10 min.po ledu i šumskom putu ..tako da smo odustali s obzirom na vremenske uvjete..
Nisam pppamtila šta ste pisale..🐔🐔🐔
Zatišje. Nedjelja.
Llr pa neka vas doma dok ovo ne smiri.
Ja petljam po kući. Nemam volje. Bar sam reprizu pogledala. Malena je spavala, sin i ja pod dekom. Idila.
Sebično pišem ego ego... Sutra vas valjda polovim
Vecer.
Nedjeljno nepisanje. Nama bila sestricna od mm. Otisla na sluzbeni put na sjever Norveske.
Ena jako danas dobra. Lijepo je dva put spavala po dva sata. Kasice- bolje da ne komentiram 😁.
Llr izlet malo? I ja bi negdje bas s mm pricala al svugdje tako hladno.. smislit cemo nesto.
Joj cure meni ovaj mj dolazi onih jadnih 2600. Muka mi vec sad..
vecer cure
moj sin se danas urotio protiv mene toliko me naljutio da je popio samarcinu kao kucu😭 nemojte me osudivat ali je prekipilo. Od rucka se dere na mene,baca stvari,rucak je pojeo ali kad ga je mm natjerao i to nije jeo sto i mi vec hrenovke,ajd presutila sam.Poslije me poceo udarat jer ja ne mogu ustat da mu dodam nesto pa je mm dodao. E sad za vecerom je poceo opet da izvodi da baca hranu,da se dere na mene,sutila sam i trpila jer je mm rijesavao to pricajuc s njim,da bi maloprije uzeo cistu sireninu pelenu i bacio na sporet,dok sam ja dotrcala to se vec zalijepilo i usmrdilo kucu,u tom trenutku meni je puknulo i dobio je samarcinu,nije bila jaka ali mi je krivo jer sam tako reagovala.
eto da se malo izjadam jer vec pola sata placem ovo me boli,on se tako ponasa.Bas me pogodilo
Llr Rita nam je mala prefriganka. Jela bi samo fine stvari 😀😘
Ja se sanjkala 😂😂😂 bili kod mojih i isli samo na 'stazu' pozdravit a ono ekipa cijela tamo. Cak moj tata bio. Sva sam zatitrala (ne znam kako da se izrazim) jer sam na tom brdu odsanjkala svoje djetinjstvo....i zove mene tata ajde i idem. Mogu rec da sam se ukenjala kamo smo letili. Jos vise jer sam ja digla noge na sipku i on je upravljao pa nisam imala kontrolu. E na 3 mjesta sam pomislila da cemo se razletit,ode moja noga i zeljezo 😂😂😂 a vi mm to je i on pomislio. Tena vristala od srece ma sve i svakoga oko sebe 💞
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji