Jutro
Kod nas pada snijeg ima ga vec 15ak cm , prvi ove godine 😀😀😀
Noc losa jer nakon sta je jedva zaspala u 1 budila se i cvilala 100 puta, mozda zubici? Jer je imala bas rijetku kakicu u jutro . I u 8 vec budna sad spava 1 spavanav
Popodne imamo goste oa moram pocistit malo pocastit cu ih kupovnim kolace, ... Bas sam prava domacica 😬😬😬
Ejic aj barem jede bolje 👍🏻👍🏻👍🏻
Kupila sam se i juce jaknu majicu balerinke malo sam se obmovila , kao da mi trEba neidem nikud svejedno hahah ... Al zadovoljna sam s ovim sta sam uzela za malu to su hlacice moci ce ih nadadam se barem 3mj nosit. Mi nismo dobivali nikakvu robicu jer nema niko djece ... Nadam se da ce moj brat dkoro pa da mu dam robicu
Masho super da vam kondomi nisu tlaka. Moj ih zaboravi kupit 😩 pa smo cini mi se odustali od njih. Nadam se toplo da je metoda vadi van sigurna ako muškarac to obavi kako treba.
Sunshine kako prosao rockas? Malac zadovoljan poklonom? 😊
Kako tm?
Ugolina kako je zlica danas?
Puzaliste je 😍😍😍
Tpol uuuu tm te poslao u shoping. Ma divota 😎 sretno na dijeti 😉 iako ti izgledas odlicno.
Snijeeeg ☃☃☃
Abies Petra isto svasta brblja? 😘
Mudrica odlično kao da i nije bila bolesna 🤗
Mare kako si ti danas? 🤗 bravo za susjedu 😎
Vjeverice svekici su 15km od nas. ☺
Za rucak bila domaca spiza grah, kobasice, suho meso...nije po mom gustu 😅
Ja sam ti kupila tregere odvojeno u h&m. Pogledaj u nextu.
Svaka cast tvom muzu ☺🤗
Ejic P. ne pojede jos cijelu kasicu od 190g. No ako ti Marcel trazi daj mu bez frke. Vec je on neko vrijeme na dohrani pa je to ok.
Mudrica mm zove imenom iz navike al ga predstavlja kao svog tatu ❤. Prihvatila ga je kao svog a i on nju kao svoju. Nije bilo lako na pocetku i pružala je veliki otpor toj promjeni no prezivili smo ☺
Brojcana sto muz ljutio?
Bravo za m! 😎
Babycoming budi ustrajna u tihoj misi 😎 on se ljuti haha. Najjaci su
Ilani sto je bilo? 🤗🤗🤗
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Teni i Antoniji sretan 7. minic 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀
Tena se zahvaljuje na cestitkama. Antoniji isto sretan 7mi minic. Bas veliko zvuci tih 7, ne mogu vjerovat 😍😘🙈
Ilani nesto mu ukenjala perilica,nije bilo soli i mirala sam rucno bas jako izribat sve pa se tebe sjetila.
Moja ti je gorrenje GV 72314 i ono nis posebno. Isto ugradbena. Na moru imamo Quadro i puno mi bolje opere. Btw mm kaze samo da si uzmes 60 sm sirine.
Sanjarka mm je jako lose 😥😥😥😥 kuri temperaturu. Punih 37 😂😂😂😂 eno ga na kaucu sa litrom caja i max flu. 🔫🔫🔫🔫
Snijeg svud pada!!
Crazy divni unuci 😂 nek pokupi Tenine plave oci,Josipovu tamnu kosu,tamnu put...cista egzotika🎉💞👶
Ejic i ja jednom tjedno kupaonu skoljku i lavabo po potrebi vise,sve volim da mi je pospremljeno al ne opzerecujem se tolko ko prije. Za vodene kozice,da,Marcel bi trebao bit cisguran. Bar je meni tako infektolog rekao.
url=https://lilypie.com]
Zbrisala na wc dovrsit post 😂😂😂
Tpol super za shopping. Netko prije pitao..uglanom obavim sve u ZG. Radim tamo pa nije bed,a i Arena mi je udaljena pola sata. I mm ide na servis plina u Zacretje pa zna i u Roses.
Sanjarka rockaz prosao super,Tena vristala od srece na drugu djecu...🤗🤗🤗🎉🎉 bila glavna,svi je gledali. Morala sam se malo sklonit kad je dosla hrana. Zdero moj 😘🔫
Malac odusevljen igrom. Dobio slatkise i adidas trenirku.
Ugolina super puzaliste. Mi sutra micemo bor pa joj uredim.
Sutra pop dolazi.
Tko jos?
E jedna bitna stvar. Mala Koza dolazi 20 ili 21. Pa organiziramo kavu u Karlovcu nedjelju 22.01. Tko je zainteresiran i koje vrijeme? Dogovor moze i na viber. Ona bi htjela da unaprijed dogovorit barem dan ako vam odgovara tako da si organizira vrijeme.
Sunshine 7mj bas zvuci velikoooo. Necemo se ni okrenit a nasi pilići ce bit veeeliki 😍
Jadan tm 😂😂😂😂 moj je jucer stucao pa je polumrtvim glasom rekao da mu nije dobro 😩
Nek je Tena uzivala na rockasu. Kako se ponasa prema drugim ljudima, strancima? Moj je dok je bio manji imao fazu plakanja kad bi vidio nepoznate no sad ne place vise. Sad samo skepticno gleda u tu osobu i nece da joj pruzi ruke. Inace svima poznatima pruza ruke 😄😄
Sanjarka malo ih gleda sa oprezom,uozbilji se. Ali ne olace i ide svima. Ne pruza ruke ali kad je uzmu je sve ok. Ja cak i dam nek je nose bas bas nepoznati...da se ne uci samo na mene.
Papale jabuku i avokado ( ne domaci😂😂), valjda joj dobro sve je pojela. Jucer kupila frutolino ali sam zaboravila na to. Od lina sam uzela za probu iako mislim da ce joj bit dobro 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji