Haha cuj sanjarku, u punom sjaju, zelis rec zapravo, evo mene natrag sa hrpom svojih sranja 😂😂😂😂😂
E,ono sve doticno od jutros mi se skuhalo,speklo, sad idem zderat, gladna ko pas..a samo dva dorucka sam imala danas..ko hobbiti
Haha cuj sanjarku, u punom sjaju, zelis rec zapravo, evo mene natrag sa hrpom svojih sranja 😂😂😂😂😂
E,ono sve doticno od jutros mi se skuhalo,speklo, sad idem zderat, gladna ko pas..a samo dva dorucka sam imala danas..ko hobbiti
Dobar tek! 😆 ja dobila mengu 😏 nemam napadaje gladi samo ludila 😆
Jambice bravooooo za vojnicko puzanje 😎😎😎
I brbljanje 👍👍👍 ma sto ces se brinit svaka beba svojim tempom. Cuj ja govorim a isto se brinem oko svega 😁😁
Ostanite dugo zdravi! 😘
Gluten uveli sa 6mj ono ciljano. A virujem da ga je i prije probao kojim lizom svega i svacega. Nemam pojma sta smo prvo uveli s glutenom neke instant zitarice sigurno, baby kekse, kruh njopa i tako 👍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ljetnice moje..da vas pozdravim dok beba pajki, idem i ja ubit oko s njom, noci su nam ne bas bajne 😂
Jeste li vi uveli gluten? Ja bih sutra pocela, kupila instant griz pa sad vidim da ga pljuju na sve strane, s cime ste vi krenule?
Mi popili antibiotik, hropce jos malo ali mislim da je gotovo. Evo napokon da smo u isto vrijeme svi u kuci zdravi. Da ne ureknem.
Eva pocela vojnicki puzati, na sve strane je, nema sekunde mira, ali doslovno. NAPOKON i propricala nesto, guguce, vec me zabrinulo 😂
Puse svima

Hello!
Marcel zahvaljuje ne cestitkama! I salje smrkave 😙😙
Brojcana, jel u nj nema Marcela? U au je to dosta staro ime (cita se Marsel)
Abies, dadilja moze ali ovo za ljubavnicu ne moze! Previse sam ja ljubomorna da na nesto takvo uopce pomislim 😂😂 Rade sama odradim tu nocnu smjenu 😂😂
A klizanje, samo sam 1x do sad u zivotu stajala na klizaljkama, ali kako se obozavam rolati cak nisam padala 😉
Sad na proljece se nadam da cu imati malo vise vremena za role. Marcel u kolica, ja na role 😊
Ugolina, i ja se trenutno druzim s peglom i to od jucer navecer. Spremim Marcela spavati, opeglam 5 njegovih stvarcica, on se probudi i nema namjeru vise spavati 😕 Drugi polusaj danas ujutro opeglam 2 moje majce, on se probudi i gotovo. Kod njegovog drugog spavanca sam bila ljena uopce poceti, kod 3. sam cak uspjela nasu robu opeglati, idem sad jos ostatak kad opet spava.
Sad dok je bolestan spava opet 4x dnevno i izmedu spavanja izdrzi max 1,5h.
Evo, dovrsila sam poruku koju sam pocela u podne pisati. jeeeej!! 😁😁 Sad imam opet 3 nove strane za citati. To cu kasnije, kad se prestanem druziti s peglom 😁😁

Ejic uzivaj u druzenju s peglom 😂 otkad se ja nisam druzila svojom sram me i rec 😥 blažena susilica! Ok tu i tamo hodamo zguzvani al nije strasno 😆
Brojcana e sad ja se nadam da ce mi brak uspit 😂 u nadi je spas haha
I ja sam isto oprezna oko te hrane neznan zašto. Mislim lizne on svasta nesto al stvarno se trudim da jede samo ono sto je primjereno njegovoj dobi. Tipa danas smo mi jeli kupus s obzirom da mi u tablici pise od 10mj kupus nije mi ni palo napamet da mu dam
Llr a nemam pojma njima receno da im počinje 12.1 u cetvrtak i tako i pise na stranici skole. Bzvz
L. ide u Hrvatsko zagorje 4 dana. I bas bezveze sto vasi ne idu zbog jednog pojedinca. U kojem smislu je problematican?

P. danas spavao jutros 40min i popodne 25 😲. Sad ga uspavljivala i odustala neda se i gotovo. Ostavila ga u kolicima i otisla zapalit jednu 😂😂
Evo ga i dalje u kolicima i blesi u rtl kockicu
Danas mu dala dm kasicu od tikve. Prva kupovna kasica povrtna koju je s gustom smazao cijelu. To i mrkva krumpir od hipps su jedine dvi koje hoce kupovne od povrca.
P. danas spavao jutros 40min i popodne 25 😲. Sad ga uspavljivala i odustala neda se i gotovo. Ostavila ga u kolicima i otisla zapalit jednu 😂😂
Evo ga i dalje u kolicima i blesi u rtl kockicu
Pizdek zaspao tek u 19.15h 😒

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji