Tea od koliko mjeseci je ta kasica.
Sirena je opet jela rizu,krusku i jabuku,mislila sam batat i krusku ali ovu sam imala gotovu. Sutra cu onu praviti
Evo da ti i ovdje napišem. Pise od 4mj. U mojoj tabeli od 7mj. No za nju sam čitala da je pogodna za pocetak dohrane pa go for it 👍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Nakon par dana napokon vas uspjela polovit i procitat!jeeee!
Al nisam zapamtila nista pa sretni minici svima koji su slavili ovih dana😘😘😘
Mi napredujemo pomalo s dohranom,pocela malo vise kasica,nije to jos to,al polako!
Jucer bila u cc1 kupit joj par stvarcica 74 i 80 i sad smo nadam se mirni par mjeseci.Trebat ce prezivit s tih 2600 pa nek smo spremni
Mi jos ne puzemo,lijeni smo,samo rotacija trbuh leda trbuh,al poceli mahat papa i pljeskat tasun tasun😍
I da i ona kao i seke pocela prvo tatata.a ko sljivi mamu
Sanjarka negdje procitala da njima ne dosadi hrana...ono da im i tjedan dana dajes isto. Vole provjereno podrucje. Ja nekako uvijek vrtim iste stvari. Danas joj dala frutolino za dorucak...njoj sve dobro 😅
Jambice na cemu ces radit griz?
url=https://lilypie.com]
E u sub ja isla na kavu i tata je cuva i ona s njim odspava tri sata????a meni po pola sata😭
Jeeej, gotova!! 😊 Cak sam stigla i rucati (u 18h 😁😁) prije nego se probudio, i svu robu pospremiti jer se vec vise od pol sata lijepo sam zabavlja u vrticu 😍
Ilani, tako sam ja znala zaspati kad sam dojila nocu i osjetim na jednom teret na rukama a njemu glavica visi prema iza meni s ruke😱😵😨 Momentalno sam se probudila. Ne zelim ni zamisliti sta se sve moglo dogoditi... 😲😲
Masho, suosjecam! Ista situacija i kod nas 😔😖 Zelim brzi oporavak malom Fabijanu! 😙
TPol, herpes, toga se grozim 😨😨
Llr, barem vi imate dobre noci ako vec nas nece 😉
Sanjarka, bravo za mudricu! Ali baku sto je pricuvala Petrica da mama malo odmori 😘
Hvala na pitanju! Marcel je danas bolje. Nakon onog cepica jucer mu temp bude oko 36. Ali i dalje curi nosic i kasnje. Nadam se da je to-to. Ne bi da se ta prehlada razvije u gripu 😕
Marcel danas jeo spinat krumpir. Probala sam mu vec jucer dati ali nije htio, nakon 5 zlicica je radio ko da ce se sav ispovracati. Danas je pola kasice pojeo 😍
Mislim da ce i meni uskoro menga. Nesto smeckasto se pojavljuje na dnevnom ulosku. Neka samo dode pa da opet i ja imam kontrolom nad tim stvarima 😉
Ja zvala danas ped dal da dolazimo danas i sta cemo s cijepivom u cetvrtak. Rekla da nema potrebe danas dolaziti posto nema temp, a termin u cetvrtak neka dodemo da ga pregleda dal je prehlada prosla, da pogleda jel se vec moze vidjeti bilo sta po pitanju kozica pa ce onda odluciti dal ga cijepiti ili ne.
Ejic i mene danas bolucka trbuh. Ja nekako nebi jos...nadam se da me nisu cure na fejsu urekle😄
url=https://lilypie.com]
Pusa svima i sretni minici@
Hocu i ja menguuuu. Da se mogu sexat ko covjek.
Dosla baka!! T pol da..na ovaj tjedan. Baka je nastavnica pa je free
Sortiraj odgovore
Najstariji