Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ejic
    06. Siječanj 2017. 23:30

Jesam vas polovila jeeeeej! 😥😥
    Dobra vecer! 
    Ja vas jucer lijepo zamolim da mi ne natipkate 10 novih strana za citanje, a vi ih natipkate odma 20 😂😂😂 kokoske 😛
    Sve sam proletila nabrzinu i sad bi ja morala znati sta se pisalo tih 20 i nesto strana... hm.... da vidimo na kojoj razini mi je pamcenje 🐔

Hvala vam svima na rijecima potpore za vrijeme naseg strajka! Bas ste mi drage!! 😙😙😙😙😙😙

Prvo sretan minic Neli s zakaznjenjem!!! ❤🎉🎊🎀

Sretan minic i nasoj Eni i cestitam na puzanju!! ❤🎉🎊🎀

Cestitam i Sanjarkinom tati rodendan (ne znam jel post o rodendanu bio od jucer ili od danas) 🍻 

Cestitke i Petri na puzanju i hodanju!! Velika i napredna cura!! ❤🎀

Kasice, ja sam radila od jabuke, kruske i mrkve. Krumpira imamo domaceg pa mu to uvijek svijeze kuham. I dobili smo malo domace tikve od cega sam mu isto slozila kasicu ali je to vec davno potamanio. Sad sam kupila hipp bio kasice od krumpira i tikve, spinat krumpir i vrhnje (ili sta li je vec to unutra) i rizoto od 4mj.  Zao mi ga imati uvijek samo na mrkvi i krumpiru, neka proba i nesto drugo. Ako je kasica od 4 mj ona nebi smjelo unutra biti nesto sto jos ne smije jos jesti...

Abies, super sto je oko bolje! 😘

Uholina, jos malo pa je zlica opet ona nasmijana i vesela beba 😘

Sanjarka, ne znam ti tocno koliko rizinih pahuljica bi mogla staviti u bocicu. Mi imamo aventove bocice i jos uvijek sisac 1 pa sam mu prekjucer slozila rizine i ad u bocicu, u 100ml vode sam stavila 1 i pol one zlicice ad i isto toliko rizinih pahuljica. Probala sam i ja sam mogla povuci kroz sisac, ali Marcel nije htio iz bocice pa sam dodala jos rizinih i slozila na ulicu. To je htio i to mu sad dajem svaki dan prije spavanja.
    Super sto je mudrica bolje. Neka samo lijepo popije atb da potpuno ozdravi 😘

Crazy, zuper za sofu!!
    Poznato mi je to diskutiranje kako opremiti stan/kucu. Ja i mm jos imamo potpuno razlicite ukuse i oboje smo dosta tvrdoglavi pa mozete zamisliti kako je izgledalo nase namjestanje kuce 😥😥 Jos jednom prolaziti kroz to nebi imala zivaca 😤
    Recimo, staklo na tuskabini jos nemamo ni 2g nakon useljenja samo zato jer se ne mozemo dogovoriti kakvo a ni jedan ne zeli popustit 😂😂😂

Nama jucer bili gosti. Sreca sto smo imali dobru noc inace nebi mogla sve to odradit jucer 😥 Marcel je spavao ujutro do 9 pa sam stigla doruckovati i obrisati podove, u 9 sam ga morala buditi jer bi gospodin jos duze spavao 😮😮, pa isli u trgovinu kupiti sve za rucak, sreca da je bio dobar kad smo stigli kuci pa sam uspjela staviti kuhati juhu i napuniti svinjsku pecenku i ubaciti je u pecnicu, tako nam se rucak kuhao jos prije nego su gosti stigli. U podne sam stavila Marcela spavati pa sam stigla dovrsit rucak. Predvecer smo isli u shoping, ajme guzve 😤 Navecer mm slozio narezak za veceru, ja spremila Marcela spavati i pocela cistiti kuhinju. Trebalo mi 2h!! 😣
    Noc nam nije bila najbolja, ali mislim da je to bilo zbog toga jer je jedan sin od gostiju nocu imao show i plakao na sav glas, gosca bila bolesna pa kasljala, drugi sin ujutro u 6 naspavani pa gladan/zedan... A to se sve culo kod nas pa je Marcela budilo. Vidjet cemo nocas jel to stvarno to bilo ili ipak i dalje samo njegove musice. Gosti otisli danas jos prije podneva, posljepodne smo malo legli i odmorili, za vrijeme zadnjeg Marcelovog spavanca sam spremila i adventski vjenac, sad moram jos bor ali mm kaze neka ga jos malo ostavim... Vidjet cu...
    Marcel zaspao u 20h, 1.budenje oko 21 na tom prelasku u dublji san i od tad spava ko beba 😊 Vidjet cemo kad je sljedece budenje.
    Ja sam uvjerena da smo mi sljedeci sa nekom bolestinom... Gosca od jucer bila bolesna (kod kuce jos ne ali je posljepodne i navecer pokosilo), pa moja mama dosla navecer koja isto malo smrca, bili u tom shoping centru gdje ne zelim ni zamisliti sta je sve u zraku... I jos mi jucer pise braticeva cura. Oni su dosli u srijedu na kratko do nas, a za Bozicne praznike su bili kod njezinih. I tamo je dosta vremena provela s nekim malim rodakom kojem su jucer izbile vodene kozicem. Kako ih ona isto jos nije imala, moze biti da je prenositelj, a prekjucer je kratko cuvala Marcela. Samo mi treba da je sad on pokupio to 😣😣😣 Moram u pon zvati ped da cujem jel ga pametno sad odmah cijepiti (u cetvrtak imamo termin za cijepljenje) ako postoji opasnost da je mozda zarazeni s vodenim kozicama. Koliko sam cula, vidljive su tek neka 2 tj nakon zaraze i nebi riskirala sad jos i s cjepljenjem...

Mislim da sam sad dosta napisala 😂😂 Odoh sad spavati. Zaostatke na viberu cu lagano preskociti i pratim opet tek od dobro jutro 😜 A sad, laku noc! 😴😴

Abies
    07. Siječanj 2017. 01:18

Ejic kozice aaaaa.. ništa ne možeš nego čekat. I ako je cjepivo na redu ne cijepit. Ilimste to prošli mj odradili.
    Brojčana užas porod. Jel se u njem radi uzv glave zbog vakuma?
    Masha mir. Kondom i čemu panika. Il mu ne daj svaki čas. 
    Kako barataš kćer i beba. Meni tako fali vrijeme sa sinom. 
    Bili kod mm bratića, onog s blizancima. Koji su na božić bili kod nas kad je sinu oko zacrvenilo oteklo. Pa sam ja beštija otjerala sve jer sam tražila da se ode na hitnu... Sad smo se išli malo družiti. Ne znam zašto mi pao pogled na njezin trbuh i pomisao trudna je. Inače ni na kraj pameti. I ode žena na  wc, vrati se suznih očiju. Jesi ok?pitam.  pa je, baš je rigala. Čekamo bebu! Hehe 😃 Veselim se. Nekih 10tt. Klinci su 7 god tako da je i tu ok. Nije im planirana bebica.
    Još petrina krsna kuma da se krene u te vode. 
    Odoh u krevet dok mačka spava. 
    Ln

CrazyPuppet
    07. Siječanj 2017. 07:43

Jutro drage moje ljetnice☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍫🍫🍫🍫🍫🍰🍰🍰🍰🍩🍩🍩🍩🍅🍆 (paradajz i patlidžan su za Bellaru 😂😂😂)

Pratim vas, al nikako napisat post, ko da se svemir uroti protiv mene čim krenem pisati, sve odmah svi nešto trebaju/žele...
    Abies nam ima šesto čulo. Znam i ja ponekad osjetit neke stvari, al moja sveki je tu ekstra, kažeš joj neku novost, ona ti samo kaže e znam, osjetila sam... Al baš lijepo, još jedna bebica (ili možda dvije, haha) Petra prelijepa i napredna bebica 😘😘😘 
    Skroz te kužim za vrijeme s sinom, meni isto fali, baš se nekad osjećam ko nemajka jer sam premorena i nemam ni ideja ni energije za igru... 
    Ejić uf, ajd vi tim svim gostima lijepo objasnite da je sezona gripe i da do daljnjeg ne primate nikog i kuću, jer ono...imate malu bebu! Nadam se da Marcel neće ništa pokupit. 
    Masha i 2410(ja te neću preimenovat😉) jeste me nasmijale s potencijalnim trudnoćama. Mm kaže ja mislio da čorke pucam, kad ono na tebe se sve hvata 😂 čim mi se uspostavi pravilan ciklus, stavljam mirenu. Eto, plati pa se rugaj 😂
    Jambica imaš predobru bebicu, pa onda si u šoku kad krene urlat 😂 nadam se da nije ništa strašno, brzo nam do kraja ozdravite😘😘😘
    Ja sam neka premorena, kratka mi noć, a i to konstantno dežurstvo me iscrpljuje. Da mi je barem mama blizu, pa da joj mogu bar nekad na pola sata ostavit bebu ili Jakova... bit će mi još bolje sad kad krenem radit navečer 🙁
    Uf da se kvalitetno odmorit... Al morat ću nekako naći vremena za sebe, inače ću prošvikat. Hb klinci su trenutno zdravi, i nema nikakvih problema. Uredno papaju, seru, urlaju, smiju se, zajebavaju 😂 
    I da, našoj odlikašici Eni sretan minić, kako li je već samo velika 😘😘😘😘😘😘😘😘
    Kako nam je ekipa?

mare1989
    07. Siječanj 2017. 08:13

jutro cure

ugolina kako je zlica?

Jucer cijeli dan nesto u pokretu,uvijek se nade nesto sto treba ocistiti,skloniti. Dok sve sredim prode dan,pa smo ja i sirena predvecer isle u grad u kupovinu,koja milina uopste nije bilo ljudi i guzve,doduse tko bi izlazio po hladnoci i buri.
    Jucer sam sireni probala davat krumpir i mrkvu i nije joj se bas svidilo,danas cemo nesto drugo.
    kakvo je vrijeme kod vas? Ovdje sunce i hladno

Littleladybug
    07. Siječanj 2017. 08:36

jutro tete..jucer me migrena malo pokosila pa nisam sudjelovala u nikakvim razgovorima,ni ovdje ni na viberu..danas malo bolje 😊
    da vidimo koliko sam zapamtila..
    Ejic vodene kozice, nista drugo ti ne preostaje nego cekati da inkubacija prode..ako ce i uhvatit Marcela bolje je dok je jos mali, koliko god bilo tesko kazu da bebe puno bolje reagiraju nego odrasli..
    i nikad mi nece bit jasni ljudi koji smrcavi i bolesni dodu u blizinu bebe 😣 tako nedavno sveki zove mm da dovede K kod njih a svekar pod fibrom i kaslje..ono koji k 😬 ne sjeti ga se kad su svi zdravi mjesecima i bas taj tren treba mali doc da ga ovaj zarazi 😡
    Ugolina zlica bolje? 
    Sanjarka nadam se da je ova moc bila bolja, mi smo sinoc imali 3-4 budenja s tim da je u 11 i u 2 gledao okolo i cerekao se kao da je podne..za tm ti mogu rec samo da te razumijem u potpunosti..ja sam mm sinoc samo rekla jel uspio shvatit koliko ne poznaje svoje dijete i kako apsolutno nista nezna o njegovim navikama..jucer sam lezala u sobi jer me bolilo..on malom nije mogao promijenit usranu pelenu jer pazi njemu to smrdi, pa sam se ja morala dignit..o kasici necu niti pricat jer on nema pojma sta mali jede uopce pa sam se i za to morala dignit.usput sam stavila kuhat rucak i dok sam ja to pripremila on je gospodin zaspao na kaucu jer je on preumoran..mali je zaspao dok ga je on cuvao par puta i totalno poremetio ritam..zato se sinoc i budio bezveze.i da dodam da je jucer oko 4 dosao s izjavom da on ide na kavu s koje se vratio u 7 bez pitanja jel mi ista bolje..i naravno da malom pelenu uopce nije promijenio od one jutarnje koju sam ja promijenila..eto sta rec,u top ga stavit..tiha misa na repertoaru..i cini mi se da ce bit poduza..bijesna sam ko pas
    2410 ako vec ne zelis uskoro djece nije ti bas zastitna metoda 😂😂 da nebi bilo kinder surprise 😁
    Ilani opet u kolacima ha? hehe otkad nisam jela julsku pitu, sad si me sjetila na nju aa bas je volim 😀😀
    Masho stavis si mirenu i nema panike o mogucoj trudnoci
    Summer imam rodbine u Vk 😁
    ostalo moj pileci mozak nije upamtio

Ellie00
    07. Siječanj 2017. 09:15

Jutro.
    Lijepo budjenje. Mm uzeo bebo bebo I uopce ih nisam cula. Dodjem u dnevnu Ena presvucena I nahranjena I igra play station s tatom

Jucer je spavala od pol 11 do pol 1 I onda joj se spavalo oko 16 al se svadjala sama sa sobom I nije mogla zaspaat. Isla sam ju hranit oko 18 I doslovno se onesvjestila na bocici I nije goste docekala. Probudila se taman kad mi spavat za pavanje I spavala do jutra...

Druga beba.. zastita. Sad mi ne treba jer mm jos ne smije nista 🙁..
    Kasnije bi jos beba al za par god zbog carskog a I bojim se malo da se sve ove komplikacije ne ponove... I da jos nisam ginekologa promijenila :(

Sunce vani I hladno. Ak kasnije nece puhat Idemo u setnju. 
    U pon pocinje joga opet,ici cemo da vidimo al mislim da nase vrijeme jogiranja gotovo, tko ce ju loviti po dvorani. 🙁

CrazyPuppet
    07. Siječanj 2017. 09:21

Eeeee daaaa, pa danas nam Petra i Josipa slave 7. minić! Cure rastite na zdravo i sretno😘😘😘💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝
    2410 uf ženo koji maratonski porod si ti imala. Mislim da nitko ovdje još nije spreman na još djece. Ta želja dođe s vremenom, i to kako kod koga...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.