Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Siječanj 2017. 21:11

Brojčana, profilna je med 😍😍😍

Masho, ja bih na tvom mjestu ipak napravila test da znam na čemu sam, ovako samo umires od straha i brige. Neizvjesnost je najgora, bar meni. 

TPol, a neće valjda taj vjetar dugo. I meni fali šetnja, nismo ni mi išle danas. Jučer sam izvela dijete na mećavu, al na ovaj vjetar bome ne idemo.

Ugolina
    06. Siječanj 2017. 21:14

Masha,mi se stitimo tak da ga vadi van 😂😂 ostala trudna tek kad smo mi to htjeli

06. Siječanj 2017. 21:14

Abies, tebi sad počinje pravo veselje. Em hoda, em puže, bit će je posvuda 😁 Kako samo brzo rastu...

Sanjarka88
    06. Siječanj 2017. 21:40

Zene moje ja sam toliko umornaaaa. Danas nam je jedan od onih D dana. Samo cviljenje, plakanje, cendranje i nosanje 😥😥
    Zub??? Jer ako nije  ja ne znam sta je

Sad ga upravo mudrica  uspavala 😂😂 nisam je natirala casna riječ 😃😃
    Od mm nikakve  koristi. Pitam  ga hoce ga uspavat kaze da mu se spava pa nema zivaca  i instant zaspe  tu na kaucu  a ja se j! 
    Bas ne pomaze nista  zadnjih par dana. Danas sam morala popizdit na njega  pa ga je uzeo dok sam oribala kupaonu i kuhinju 😑
    Boli me kc jel umoran od posla kad bi ja trebala odmorit? 

Ajme bas sam zivcana a i pms me siba. Odoh spavat da ne kvarim atmosferu na temi 😄😄

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.