Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    06. Siječanj 2017. 21:42

E zaboravih 

Zacrvrnili mu se obrazi ful pogotovo desni. Izgleda  mi kao kombinacija pljuvacke ( slini ko pas a i pljuca non stop) i hladnoce.
    S cim mazat?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    06. Siječanj 2017. 21:42

I jos nesto

Gel za desni? Preporuke?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mare1989
    06. Siječanj 2017. 21:55

masho nista te ne kosta da provjeris.

meni je kasnilo i imala sam simptome da cu dobiti ali dok nisam provjerila nisam dobila. A znam da nije u meni

brojcana tako sam i ja po kalendaru i ostala trudna po treci put.

mare1989
    06. Siječanj 2017. 22:08

Brojcana 😁😂😁 ja sam tako po kalendaru i mm aj moze i tako par puta i zadnji put stigla baby sirena

Jambica
    06. Siječanj 2017. 22:21

Zene...kaj mislite..
    Ako pijemo sumamed jer se slajm spustio na pluca, jel moguce da se uz antibiotik razvije upala uha? Ja bi rekla da ne..ali me brine. Danas podvecer beba sjedila baki u krilu i oz cista mira pocela histericno plakati i nikako se umiriti, trajalo 20 min, ja izgubila par godina zivota, nisam to do sada dozivjela, ona bas nikad ne place osim ako je gladna ili pospana, ali to vise cendra nego ovo, ovo je bilo kao da ju netko kolje. 
    Pa se nadam da upala uha nije, pa sta je??
    Zubi krenuli mozda, jel to moze biti od toga tako naglo? Slini bas puno i sve trpa, simptomi kao i kod prvog izbijanja, ali nije bilo vriske. Bas me uplasilo.

Jambica
    06. Siječanj 2017. 22:23

Bas mi sad palo na pamet...najveca su sreca na svijetu nasa djeca, ali tolika kolicina brige i straha za njih...uh

06. Siječanj 2017. 22:31

Jambica, zašto si baš na uho posumnjala? Moja starija znala tako iz čista mira vrištati kad bi kakala, imala je jako tvrdu stolicu. Isto tako kad bi joj bila koža u pelenskom području iziritirana pa bi je peklo dok piski ili kaka. Ma može biti sto razloga. Daje li kakve znakove osim slinjenja da ju muči nešto?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.