Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunshine1
    06. Siječanj 2017. 15:37

*najgora

url=https://lilypie.com]

Masha
    06. Siječanj 2017. 16:35

Bokic! Ja nis nisam pohvatala a citat cu vas sad. Cure, kak se vi pazite pri sexu?

Mene tak neka paranoja stepla. Da sam trudna. Necu da kupim test od straha. Sexali se ko i svaki put kad ne pravimo beby. Kondom nije puko. Zasto me sad ta paranoj hvata! Aj me smirite. Mm kaze da nije nis bilo drugacije neg inace.

Masha
    06. Siječanj 2017. 17:15

Daa.rekla mi dok sa treba par dana da se vrati temp u normalu i da ni strasno

Masha
    06. Siječanj 2017. 17:19

Ne. Samo utoplit dijete i dati caj fopli i ok. U vrticu joj jednom teta izmjerila 35,5

mare1989
    06. Siječanj 2017. 20:34

Vecer curke

ima li hladnoce kod vas i bure?

Ja i moja cura sirena smo isle u kupovinu hrane nju sam utoplila ali meni je bilo bas hladno. Kad bura puse koliko god se obuces hladno je,kao da sam gola a ne budu da imam

TPol
    06. Siječanj 2017. 20:52

Kod nas je prehladno najvise taj vjetar pa nismo isli van .... Bilo smo jedino kod sveki na veceru a ona je blizu 
    Brojcana bome bas tezak porod 😬 Dugo su cekali s obzirom na vodenjak? 
    Ugolina bit ce zlica sutra ko nova 👍🏻 
    Mare moras kupit onu pernatu jaknu za taj vjetar

06. Siječanj 2017. 21:03

Vecer mame! 
    Uspavljujemo se. Napravila sam baklave od maka, još ću dok mala zaspi, julsku pitu. Sutra imam goste. Nikad kraja kolačima pa ti smršavi 😁

Mare, hladno je i ovdje i ledeni vjetar puše ali mislim da ni približno nije kao kod vas. Neka malo zime, zdravo je to. 

Sunshine, ja nemam gdje kupiti domaće mlijeko pa kupujem ili u Veroniki ili Vindija, Dukat i t. d.  Ako ćeš praviti sir od domaćeg mlijeka, ne trebaš se bojati bakterija, ionako  prokuhavas ga, jedino ne znam koliko je jako i masno domaće mlijeko. Možda da ga malo razredis?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.