Bokic! Ja nis nisam pohvatala a citat cu vas sad. Cure, kak se vi pazite pri sexu?
Mene tak neka paranoja stepla. Da sam trudna. Necu da kupim test od straha. Sexali se ko i svaki put kad ne pravimo beby. Kondom nije puko. Zasto me sad ta paranoj hvata! Aj me smirite. Mm kaze da nije nis bilo drugacije neg inace.
Daa.rekla mi dok sa treba par dana da se vrati temp u normalu i da ni strasno
Ne. Samo utoplit dijete i dati caj fopli i ok. U vrticu joj jednom teta izmjerila 35,5
Vecer curke
ima li hladnoce kod vas i bure?
Ja i moja cura sirena smo isle u kupovinu hrane nju sam utoplila ali meni je bilo bas hladno. Kad bura puse koliko god se obuces hladno je,kao da sam gola a ne budu da imam
Kod nas je prehladno najvise taj vjetar pa nismo isli van .... Bilo smo jedino kod sveki na veceru a ona je blizu
Brojcana bome bas tezak porod 😬 Dugo su cekali s obzirom na vodenjak?
Ugolina bit ce zlica sutra ko nova 👍🏻
Mare moras kupit onu pernatu jaknu za taj vjetar
Vecer mame!
Uspavljujemo se. Napravila sam baklave od maka, još ću dok mala zaspi, julsku pitu. Sutra imam goste. Nikad kraja kolačima pa ti smršavi 😁
Mare, hladno je i ovdje i ledeni vjetar puše ali mislim da ni približno nije kao kod vas. Neka malo zime, zdravo je to.
Sunshine, ja nemam gdje kupiti domaće mlijeko pa kupujem ili u Veroniki ili Vindija, Dukat i t. d. Ako ćeš praviti sir od domaćeg mlijeka, ne trebaš se bojati bakterija, ionako prokuhavas ga, jedino ne znam koliko je jako i masno domaće mlijeko. Možda da ga malo razredis?
Sortiraj odgovore
Najstariji