Dobro jutro ili bolje receno dan od mene
Noc losa s tim da je cijelo vece bila neraspolozena k onda jedna zaspala u pola 12 pa plakala u snu smirim ju s cikom pa opet tako jedno 5,6 puta.... I u 8 vec budna ... Tako da neznam mozda zubi je muci namazala sam tim nekim gelom al neznam dal sto djeluje...
Brojcana vidim znaci i tvoja mala zahtjevna uh,,, sta da se radi 😬😬😬
Kod nas isto jako puse a ja si mislim dal da idemo van ili ne, al necu bas zbog vjetra hladnog zaraka me nije strah ali vjetar .... Puse na mahove pa me zezne .
Mm doma pa cu i ja sredit stvari sto ne stignem jer sad bas zahtjeva da se je stalno s njom 😕 I sve spava samo po pola sata
Na viber nesto ne stignem ....
Sumerbaby nisam zapamtila to to je prvo djete.? Brojcnana ti si rodila u njem! Kako ti je prosao porod?
Eto na prozvalo je brojcana ccc..bas sam razmisljala koliko ce potrajat prije nego je preimenujete hahah 😁 ko ce stalno pisat brojeve :p
Ja isto ovih dana nisam u toku s viberom niti cu se trudit,valjda milion poruka kaskam 😂😂 kak se lakse dise cim ti je dijete bolje...danas se vise ne znoji niti mi je hladna na dodir,bar ne tak jako..moze bit da joj je zbog vremena hladno iako grijanje pici na najjace..noc nam je dobro prosla iako sam ja sva pokocena jer smo spavale u boravku da smo skupa,a kauc inace udoban,osim ovog dijela kad razvuces,bas tvrdo kvragu..cijelu noc sam ju provjeravala,brisala joj znoj,pokrivala ju jer nocu gase toplanu pa joj i hladno bilo..jadnica moja..samo dva budenja za cicu i jos tri kaj sam ju stisla uz sebe i dala dudu i spavala dalje 💕 sad maloprije je spavala od deset skoro do 13 😲 pa sam svasta i stigla..pripremit za rucak,njen i nas, skuhala kasicu vocnu za kao dorucak 😂 i speglat,oprat drugi,taj se posusio pa ga trebam slozit i jos moram bijelo stavit prat i to je to od vesa za danas.. u planu nam raskitit bor danas,al jos cemo vidjet kad muz dode ocemo li zbog nje uopce moc i oce li nam se dat
Hello
ilani bravo za zubic
abies ajme puzanje,sretno sa svime
Kod mene se teleca juha kuha,pa sam pred kraj ubacila karfiol za I.,a za sirenu krumpir,pa cu joj malo mrkvice,krumpira i mesica smiksat.Bili mi moji starci pa su zabavljali djecu da ja malo odmorim
Koje nadimke nam djeca imaju...kao da su nagota na svijetu...zlica,zvjerka,demoni..hahahha
Eto moji zmajevi 😂😂😂 spavaju,ja pijem ness. Kad se zbude papamo tikvu i proso,nadam se dobrom ishodu.😕 pa kod frendice dok nam ne zbrise iz RH.
Ilani tnx za recept,zvuci stbarno dobro. Mlijeko i vrhnje kupovno? Jrr mogu i domace nabavit....ne znam uopce kaj mi je bolje 😓
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji