Jutro mamite! 😘
Joj bas je hladno. -7 ne znam jel tako ikad bilo ovdje jos bura puse. Brrrr!
Junior spava svoj prvi spavanac. Noc relativno losa al ipak bolja od prethodne pa aj. Do ponoc ipo spavao cvrsto, pa boca, pa spavao do 3h. Onda je do 4 svako malo cmizdrio pa sam ga stavila kraj sebe pa smo nekako nategli do malo prije 7 uz koje vracanje dude. Od jutra opet nervoza postojana. Isla mi je mater u shoping pa sam rekla da kupi gel za desni pa ako je do toga možda i pomogne
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
2410 ja sam ti bila sve skupa skoro 2 mj u bolnici. Hipertenzija. Rodila hitnim carskim u 35.tjednu.
Ena imala 1980 g. Ostalo je hb bilo ok al da je bilo lako nije.. provele 2 prva tjedna razdvojene I bilo je jako tesko... pucala po savovima. I ako nisam hvala ekipi tu na podrski tad.
Ginekolog da. Nisam zadovoljna sto su mi kasnije I u Petrovoj potvrdili da nije sve napravljeno na vrijeme plus nema uzv. Bila poslije trudnovce kod njega, povrsan brzinski pregled od mozda 2 minute. Nit tlak provjeravali nit ista(nit pitao). Kad sam za papu pitala I druge preglede rekao je za god dana.
Svjesna sam da je to socijalan ginekolog I zato I idem privatniku al nemoguce da nema nikog normalinijeg u Zg/ Gorici.
Mm otisao u grad, mi cistimo kuhinju (Ena u hranilici pjeva)
Brojcana ima 2 donje jedinice. Izasle prije misec dana. Sad mu natecene donje dvojke a i gori se bijeli pa nemam pojma sta da ocekujem.
Bome dobro su ti cure rekle ako ne mislis jos koju bebu ipak se bolje pripazi 😂
Jambice ma nema teorije da ti se na antibiotiku razvije jos jedna upala. Nesto drugo je u pitanju. Kako je danas? 🤗
Ejic ajmeee! Lipo ne u centre i stopirat malo posjete dok gripa ne prodje. Nadam se da nije ulovio kozice 😥😥 cijepljenje bi svakako izbjegla.
Abies super za novu trudnicu u drustvu 😍 7 god nakon blizica je super razlika hehe
Crazy razumim te oko umora. Ok meni su klinci veca razlika no svejedno i mudrica trazi svoje 😥😥 tebi jos i posao
Babycoming 😥😥😥 drži dugu tihu misu zasluzio je 😥😥😥 stvarno su sebični ful! Moj kad ga uzme pita sta cu sad s njim?!? Ono wtf? 😣😣😣
Ellie ti bas imas dobrog muza 🤗
Josipa i Petra sretni 7. minici 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀
Drugi spavanac! Mudrica uspavala 😂😂 dobrovoljno se javila. Jadna ne kuzi da joj je bolje o svom poslu ako ne misli bit iskoristena 😂😂
Sta se radi?
Mi cemo kod svekica na rucak tako da bar danas nema kuhanja.
E da nije samo brata uspavala pjevanjem nego i tatu tako da obojica spavaju jedan u kolicima drugi na kaucu 🔫
Ja malo posredila, stavila robu oprat i sad bar 10min kravljenja dok se ne probudi
Sortiraj odgovore
Najstariji