babababaa dajdaj kaže Petra, da prevedem... Hvala na čestitkama.
Josipa i tebi sretan minić!!!
Meni jutros zaredali gosti. Ručak sad radim. Mm pizdi jer je došao svekar, a njegovo veličanstvo nije posluženo, pas m....
Jqvim se poslije
Mene opet ulovio vrat i leda a taman mm rekla da me popustilo. Sireni sam pravila kasicu od batata i kruske i stukla je pola zdjelice tog i nakon pola sata jos 210ml mlijekaPisala sam vec na viberu kako mi je susjeda koja danas slavi Bozic donijela rucak sarmu,rostilj i kolace. A ja taman pripremila za pire i pljeskavice sam pravila
Ja sam gulaš spetljala. Ma živciranje jb to mego ponašanje mm. Tata mu je gladan. I još će dobit taj gulaš za doma.... Nije došao na gotovo. Problem. On nije uspio pobjeći iz kuće, problem br 2.
Ugolina. Iza podoja ili jela može temp tako porasti ili iza spavanja. Prati ju dalje. A i tek je došla k sebi.
I petri još nos curi i kašljuce.
Mi vam jako veseli I raspolozeni cijelo popodne I zato vristimo. Jako. Glasno. Skinula je carape danas barem 30 puta.
Zzz spava mi se
wuuhhuuu!!!! pročitala sam vas!!
pišete sto na sat ovih dana, taman vas polovim i onda ne stignem ništa napisati. Sljedeći put kad dođem opet se vraćam na čitanje i tako u krug...
Zapamtila malo toga...
Tpol jesi što za sebe kupila? Kod mene ne pale dijete, samo vježbanje. Nisam disciplinirana da bih pazila na slatko!
Ilani baš mi fališ na viberu htjela sam pitati jel vole tvoji klinci (i ti s njima) igrati društvene igre?
Masho jesi pišnila test? Sumnjam da si trudna uz te metode zaštite.. Jesi dobila prvu m nakon poroda?
2410 tvoj nick je rođendan od moje mame i zove se Nela ali svi ju zovu Neli
Tako da ti mala ima baš lijepo ime
Baby jel migrena prošla danas?
Mare baš lijepo od susjeda
Sanjarka kakav je ručak bio? Koliko daleko žive svekrići?
Ugolina ja bih pratila temp, ali ako je ona vesela ne bih se sekirala... Nekad ako im je toplo imaju malo višu temp, probaj ju malo raskomotiti
Ellie sjetila sam se da i ti imaš muža košuljaša. Daj reci kako skinuti one ružne žute mrlje na ovratniku? Ima li spasa? Btw zavidim i ja na Aziji
Ejic držim fige da izbjegnete kozice. Iako bih i ja za svaki slučaj odgodila cijepivo
Sunshine Tena je prava papalica Jel ima snijega kod tebe?
Sretan minić slavljenicama
Mi smo više manje ok. Na mm se ne mogu požaliti stvarno, uskače kad god može i stvarno se hoće baviti s malim. On s njim vježba puzanje, rotiranje, presvlači pokakane pelene kad me nema, uzme ga ujutro da ja još odspavam, brine jesam li ja dovoljno jela... Nisam očekivala da će se toliko dobro snaći u ulozi. Jedino je još uvijek malo prezaštitnički nastrojen, ali ne može ni on biti savršen
Baš mi je dobro došao ovaj produženi vikend da malo polovim zaostatke po kući, sređivanje i tako to
Malac je dobar, bilo je par loših noći no vraća se u normalu s dva buđenja za hranu. Vidim da kreću muke po zubićima, imam gel Anaftin ali ga još nisam mazala. Čekam da stvarno zagusti...
Idem napraviti mjesta na kompu, imam slobodnih 7 od 150gb pa ne radi baš naj. Jučer ga je mm rastavio, očistio iznutra i namazao sredstvo za hlađenje ventilatora - generalku dobio komp
U potrazi sam za novim...
Javite ako u kojem dućanu vidite muške hlačice na tregere, crne ili sive. Tražim malom za krštenje ali nisam naletila još...
Vjeverice muz kosuljas 😁. Ja sam probala skinut te mrlje s nekim sredstvom iz lidla al nije islo pa mm skuzio da mu je ionako mala I bacio ju.
Srecom pa ima poveci popust u Galileu pa on mrlje rjesava bacanjem kosulja.
Sorrry nisam od pomoci.
Vjeverice jesi probala tvrdim sapunom natrljat prije pranja? I onaj sprej od froscha za bebe... Vanish isto natrljat prije pranja pa da odstoji koju min...
I treger hlače imaš u h&m al ko karirane smeđe, jako su fora u stilu 20-tih...
Vjeverice imaš metroovu pastu opal. A aspirin?
Kupiš mu žute košulje 😀😂
I meni fale Masha i Ilani na viberu.
Gdje nam Hele?
Mm 🙈 🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫
Zovem ga da mi pomogne. Vidla sam par ljuskica tjemenice. A usrala se pa kad već ide pod tuš... Bademovo ulje valjda je pola dcl strusio joj na glavu.... Prva mašina radi. Kada oribana. Njoj glava nije skroz isprana. Strava. Još jedno kupanje ide....
Hello! Eo i mene opet 😊
Sretni minici Josipi i Petri!! ❤🎉🎊🎀🎁🎂
Danas sam opet sva razapeta 😣 Ali sama sam si kriva kad sam takav frik za ciscenje 😁😁
Mm se ujutro probudio s ukocenim vratom. Ne da nije mogao pomicati glavu u desnu stranu, nije mogao ni ustati sam iz kreveta. Onda ga jos glava pocela bolit 😥 A ja isplanirala danas izribat kucu i sad navecer pegla parti da sam sutra slobodna, ali nisam stigla sve. Pocela ribati kupaonu, nakon 5min dode mm i kaze Marcel se probudio. Onda ga on takav ukljesteni nosao dok nisam zavrsila jer ne mogu pustit kad nesto pocnem raditi. Pa napravila rucak, sreca sto je mm prijepodne ispaniro snicle tako da sam morala samo ubaciti u ulje i pomes u pecnicu. Tek za vrijeme Marcelovog 3.spavanca isla u trgovinu i docekala prazne police 😕 Kasnije je Marcel bio dobre volje, mm je prestala glavobolha pa ga on zabavljao dok sam ja usisavala i ribala 1 wc. Sad mi ostao jos 2.wc, podovi i objesiti 1 masinu vesa. Pegla party ipak tek sutra.
Marcel papao za rucak hipp kasicu krumpir+tikva, a sad navecer rizine pahuljice u 100ml ad. Potamanio i trazio jos 😮😮 ali mu nisam dala. Postepeno cu mu povecavat kolicinu ako ce traziti. Koliku kolicinu kasice vasi pojedu? Moj bi za rucak mogo pojesti cijelu hippovu, 190g, ali mu ja dajem samo pola. Ne znam, djeluje mi tako sitan i imam dojam da bi mu to bilo previse, a on trazi jos. Da mu jednostavno dam vise ako trazi?
Sunshine, da ja sam preboljela kozice, znaci onda moze sad preko mlijeka biti zasticeni? Jeeej!!! Popravila si mi dan!! 😙😙
Ali ipak cu odgodit termin za cjepljenje, sto je sigurno, sigurno je.
TPol, navikla sam ti ja na to. Cesto imamo tako goste na 1-2 dana pa mi to vec rutina. Uz dobru organizaciju sve uspijem. Problem mi jedino ako je bas tad Marcel nervozan. Ali onda je u vecini slucajeva mm kod kuce pa on radi rucak a ja oko Marcela.
Cupavica ce opet biti princeza? Mama nakupovala lijepih stvari? A jel mama i sebi stagod kupila? 😉
Mi smo dobili punu kutiju robe od ovih gostiju od jucer sto su njihovi sinovi prerasli, moram jos i to pregledati i posloziti po velicinama, a pocetkom sljedeceg tjedna mi dolaze i paketi iz H&M-a i C&A-a sto sam mu narucila. Mislim da je s 68 sad opskrbljen. 74 jos nisam kupivala jer ne znam hoce li to nosit jos zimi ili vec pocetkom proljeca. To planiram oko Uskrsa narucivati (ako prije ne preraste 68 😁).
Sanjarka, mudrica se bas snasla u ulozi velike seke. Bas lijepo 😍 Mislim da ja to ne moram ocekivat kad cu imat drugu bebu. Moj Marcel bi prije mogo raditi spacke s bebom nego je/ga uspavati 😁😁
Nebi htjela prodirati u privatnost i nije problem ako ne zelis odgovoriti, al me bas zanima jel mudrica tm prihvatila kao tatu i oslovljava ga tako?
Mare, probaj na vrat staviti toplinsku flasu s vrucom vodom. Mm to sad navecer stavio i bolje mu je. Toplina opusta misice pa bi to moralo pomoci.
Tko je jos sta pisao.... hm..... zaboravila. Idem sad izribam i drugi wc i podove javljam se opet kad legnem. 😙😙
Vecer!!
Prvo- ejic zeno , pa covjece koliko ti mozes cistit????!!!! 😂😂😂 kaj ti je?? hehehe.. svaki dan ribam ovo ribam ono, svaka cast!!! ja danas cistila jer smo raskirili bor pa sam morala,al muz pomago.. danas i sutra je dobio slobodno 💪 iglica more..ko mi kriv kaj zelim pravi bor imat.. i kako smo prilagodili boravak tak da mozemo imat puzaliste za bebu i bor,sad smo prosirili joj puzaliste i na taj dio..ima vise od tri i pol metra duzine i oko metar i pol sirine prostora za puzanje, kotrljanje i svoje 💕 puzala i ja s njom pa mi se smijala..pregradeno joj ormarom,kutnom garniturom i tabureima tako da iz tog prostora nikud ne moze 💪 igralica mala..
Inace,ona je bolje, cini se da ona kao neka temp kaj je imala,mozda joj bilo vruce stvarno kak ste mi pisale ili sam ju deblje obukla..ponasa se normalno,vesela je i tako to..
Btw,hvala svima na cestitkama za minic 😘 moja velika curica, sedam mjeseci 💪 vrijeme odeee 😲 zacas posao,jaslice,a s time i more bolovanja 😥 ..nazalost..
Inace,nis nisam popamtila ko kaj piso iako citam kad god stignem, viber jok 😂😂 ko bi to stigo,tri dana bi mi trebalo..
I ja sam dosta pokocena,spavam s malom u boravku da mi je pri ruci kako je bila bubana,dio na kojem ona lezi je udoban,razvuceni dio na kojem ja spavam 🔫🔫🔫 jos cu danas za svaki slucaj..
Ak se jos kaj sjetim,napisem 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji