Vecer mame!
I prođe dan. Nisam uspjela ni izaći na zrak. Djeca jesu. Cure vodile tatu u šetnju 😁 Ništa, sutra ćemo svi.
Viber. Joj cure samo da znate kako me privlači taj viber! Ali bojim se da onda ne bi puštala telefon iz ruku, zato ću se ipak oduprijeti 😕
Abies, nije muž ulja štedio 😁, ajde barem valjda tjemenica otišla. Tako mi neki dan starija kćer sredila kupaonu sa maslinovim uljem, curka si je spa salon priredila. Ajme! A da ne govorim da je trebala kosu triput prat.
Vjeverice 😘 piši i ti malo češće ovdje 😊 Društvene igre. Moram priznati da jako rijetko igram ih s djecom. Prije sam više. Posebno kada sam imala samo dečke. Općenito sam se više tada igrala s njima. Sa curama puno manje nažalost. Zaposlila sam se bila i proširili smo se na kat kuće, automatski više obaveza, manje vremena. A možda su to samo izgovori. Oni međusobno igraju se često. Od onih klasičnih "monopoly" , "uno" do ovih novijih "cloudo", "istina ili laz" Na odmoru negdje igramo se svi, ali onda nam tata postaje problem jer vara i mijenja pravila u svoju korist 😁 Kojih se vi igara igrate, koje su vam naj?
Svasta ste pisale...ah
Uzivam vas citat. I probleme i hvaljenja. Slabo pamtim
Ugolina bas to 😂😂 pa Ejic daj uspori malo.
Abies bitno da nema vise tjemenice 🤗
A za tvora🔫
Mislim da odem spavat,premorena sam.mm ipak prehladen. Krelac,smrca sad i gleda tv....dobio jezikovu juhu. U gacama,kratkoj majci i bos. Di se neces prehladit...vruc pa van i sl. Ko dijete malo!
url=https://lilypie.com]
Od predzadnjeg posta do sad sam se uspjela zaljubit u muza 💕 sami sebi smo se smijali,ne znam kad smo se zadnji put tak brzo podruzili.. skroz sirovo bez imalo emocija,satro me 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 uzas
Abies nema šanse da je tjemenica preživjela 😂
Ejic i ja se divim tvom čišćenju 😮 nema toga što bi me natjeralo da idem čistiti sad nakon 21h. U krevet se kraviti i spavati 😊 vi baš često imate goste koji prespavaju, treba držati taj ritam! Ima li Marcel još uvijek neki duži spavanac popodne?
Crazy hvala, baš ću na netu pogledati za hlače 😊
Ilani mi smo svi već veći, najmlađa sestra je 1.r.SŠ pa smo prešli na "ozbiljnije" igre - Rizik, Catan, ponekad Pictionary, Tabu. Monopoly rjeđe igramo. Moji roditelji rijetko igraju s nama. Muž mijenja pravila, hahaha, legenda 😂 mm nije od društvenih igara ni karata 😏 bzvz. Možda kad mali naraste bude htio se igrati 😁
Ugolina Zlica ima super puzaonu 😉
Hvala na savjetima, imam taj tvrdi sapun i imam aspirin, budem napravila neku mix pastu 😂 ako ne uspije primijeniti ću Ellienu metodu, idu u reciklažu 😎
Ugolina puzaliste je predobro 😍
a kakve emocije to nekad mora i biti na brzinu,ne bi bilo interesantno da uvijek njezno.
Sortiraj odgovore
Najstariji