Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    06. Siječanj 2017. 12:09

Hej
    Eni sretan minić! Ajme 8. Prebrzo
    Mm otišai sa malcem tvoriću skuhat ručak... Baš bi mi dobro došao doma da na miru radim. P ne mogu više sekunde pustit. (Kao i kod tebe Ilani, čim nestanem iz vidokruga urla)
    Bravo za zub!
    Mene ti zubi i vesele i ne...samo više posla i muke. Peri ih, zubar....☺
    Summer vk, da puno baš iz tvog kraja je mojih kolega. 
    Nove cure za neku našu munjenu statistiku kako ste rodile vag ili carski? Prije poslije termina
    Sanjarka ja jučer malo jogurta dala, žena uživala. Al za dva dana će jedva pojest. Evo sad ju čeka griz na razrijeđenom vindijinom mlijeku. Meni se to pokvarilo u friž dukat nije. Gdje je veronikino u botincu? Ilani?!
    Oči su mi bijele jupi. Al još svrbi i pecka na momente
    Finska -41C gospe 😱
    Žgance 2410 ja stavim briket pa palentu pa štapnim

06. Siječanj 2017. 12:20

Abies, ima u Botincu Veronika, na Lanistu, na svakoj tržnici, u Savskoj. U Savskoj sam vidjela da imaju i domaće meso???  Trebam to istražiti. Ako su zagorski piceki, jupii! E a ima Veronika i u Splitu!, U CC1. Baš sam neki dan gledala im prodajna mjesta.

Ugolina
    06. Siječanj 2017. 12:21

Koja rijec od mene... 
    Super za oci,abies 💪
    Ena, nasa velka cura,sretan minic!!! 😘😘😘😘😘😘 i svima kojima je ovih dana bio,a nismo cestitali!!💕

Moja zlica je puno bolje,ili mi se barem tako cini..od jucer nema temp,ali blago se osula po trbuhu ledima i glavi,pregibu kod nogu,tocnije tamo gdje se najvise znojila.. ali jucer cijeli dan i nocas mi je djelovala jaaakooo hladno na dodir,a znojila se ko mali prascic..kaj bi to bilo,iskusne mame????!!!!!kaze moja mama da bez obzira sto nema temp da svejedno nije jos ozdravila i da se tijelo bori da znojem izbaci to sranje iz sebe..ima logike..al zasto mi je djelovala ledeno cijela???!!! ima ko iskustva??

06. Siječanj 2017. 12:28

Ugolina, dobro ti mama kaže. A gle, znoj i hladi tijelo. Osim toga iscrpljena je vjerojatno od bolesti. Bit će ona dobro još za koji dan.

Sanjarka88
    06. Siječanj 2017. 12:32

Mi papali  krusku. 

Sad dobio keks. Jede ga kao  veliki. Bas sam zadovoljna kako mljacka on to. Ništa  mu se ne zaleti

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

06. Siječanj 2017. 12:38

Ovo za - 40 , nije to tako strašno. Ona bura u Dalmaciji je gora sto puta. 😁😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.