Ena sretan veliki 8. minic 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka, ova nervoza mora biti od zuba, nemam drugo objašnjenje. Sada mi se Nikolina nasmije i vidim joj obje jedinice dolje, znači drugi zubic izašao, nisam ga skuzila a ponašanje njeno zadnje vrijeme već sam opisala. I inače žvače svoj palac na desnoj strani, danas ga stalno lijevo gura. Za očekivati još zuba!
Hm mi jos nemamo ni jednog zuba. Krezubic moj
Torta je tiramisu. Al buduci da nam dolaze gosti s djecom I mm ne smije kavu napravila sam s malinama. Fino je
Tiramisu s malinama. Zvuči dobro 😊
Ilani cestitke na drugom zubicu 😄😄
Ja se isto mislim da njemu nisu zubi u pitanju. Neznam inače zasto cvili nocu
ellie sretan veliki minic ljepotici 😚😍
Masho nek sto prije ozdravi 😘
Ilani bravo na zubicu.
Eni sretna minic! Nasoj velikoj ljetnici.
Sanjarka jel mislis skoro dat nesto mlijecnog? Ja bi mozda kroz dva tjedna sir. A nekako razmisljam da bi neki kupovni jer domaci je pun bakterija. Bez obzira kaj su dobrr,bojim se. A kupovni su obradeni i bla bla bla. Nezz
url=https://lilypie.com]
Hocu kroz koji dan. Svjezi sir, skuta, maslo.... jogurti ce jos pricekat.
Kupovno domace naravno nemam.
Kako dat svjezi sir i skutu? S cime? Neki recept?
Fale mi proljetnice da ih pitam 😔
Joj da, proljetnice su se potpuno povukle, ne mogu vjerovati da ni Tiny nas ne prati više. A imalo se kod njih puno korisnih stvari pročitati, taman su korak ispred bile.
Sir. Moj recept ide ovako. U 200ml mlijeka staviti jusnu žlicu vrhnja i pustiti da provrije, ohladiti, procijediti, može se dodati naribano voće a i ne mora. Ispadne jako fini sir nježne teksture.
Sortiraj odgovore
Najstariji