Tena zaspala oko pola 9... Nadam se da ce bit ok noc posto je danas dosta spavala preko dana. 🤔
Sanjarka 😂😂 nis od spavanja. Pa kad mu dajes da jede bocu! Daj mu mlijeka 😅 tako mu to snijesno,dajem bocu
Tko jos sta? Nemam pojma. Mislim da i ja idem spavat.
U Kozmu ce vam bit popust/baby vikend tamo 21/22.01.
E i za one koji nisu na viberu...Mala Koza dolazi 20.01. pa cemo organizirat kavu u Karlovcu 😉

url=https://lilypie.com]
Sanjarka normabel je 5mg
Sanjarka normabel je 5mg
Mare ne boj se normabela,on će ti lipo opustiti mišiće..nebi trebala bit pospana od njega..

Sanjarka, kad Petar zaspi navečer, jel se budi ubrzo nakon toga? Nikolina budi se stoput dok ja ne legnem u krevet, kao da ima sensor. Ne znam kada sam se zadnji put otusirala navečer u miru, da nisam morala na brzinu se ispirati i letjet van iz kupaone na njen plač 😲Muž je uzme i smiruje ali tad ga ne doživljava, hoće mamu.
Primijetila sam i ja da imamo trenutno sličan problem. Opcenito mi se čini da naše bebe imaju neko slično ponašanje. 😊

Ilani imamo raspravu na viberu o tezini beba...kaze stejs da kazu da svako djete teze...jel to istina?! Jer ja se nadam da kad cu nosit curicu da nece bit vise od 2.5 kg😂
Llr jel su djeca bila teza i teza?! Koje su mjere tvojih bebaca bile kad su se rodili?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji