Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Siječanj 2017. 23:07

Bellaru, moji su   dečko 3560, dečko 2920,cura 3350,cura 3000,cura  2400(vjerojatno da se rodila na termin, bila bi preko 3500) 😁 NEMA PRAVILA

TPol
    05. Siječanj 2017. 23:15

Mi po obicaju jos budni al nest mi je cendrava cijelo vece 
    Uvijek joj mjerim temperaturu sl ne kuzim ak ima temperaturz i dobre je volje kao ok je, a moja nema temperaturu pa nije dobre volje, sta je to onda ? 🙄🙄🙄

05. Siječanj 2017. 23:16

2410, suosjećam, nije lako sa zahtjevnom djecom, treba to izdrzat,ali sve to jako brzo prođe a mi mame izdržimo sve. 😀😘

summerbaby
    05. Siječanj 2017. 23:18

Večer! 
    Prvo da vam čestitam na 1200 str., trebalo je to ispisati :)

Babycoming, Abies - Vk
    Ilani - prepoznala sam se u tvome komentaru da beba spava samo ako je vani...isto
    Ugolina jel beba sad ok
    Sanjarka kako je mudrica? Ja sam se dugo borila s upalama grla, nagutala antibiotika, na kraju izvadila krajnike i nikad više nisam bila bolesna
    Ejic čestitam za prošlu noć, nadam se da ćeš se i večeras tako naspavati
    CrazyPuppet, vidim da su naše bebice koji dan razlike pa ću malo detaljnije popratiti aktivnosti tvog bebača  :) moja se za sada okreće s leđa na stomak i obrnuto, ali jedva čekam da propuže :) ruke su mi otpale od nošenja
    Mare kako leđa
    2410, Neli sretan minić
    Ellie, čestitam na puzanju

05. Siječanj 2017. 23:20

TPol, prati je. Ja obično osjetim dan dva prije da će se dijete razboljeti. Nadam se da nije ništa. Bebe mogu biti neraspoloženi čak i na vrijeme.

summerbaby
    05. Siječanj 2017. 23:31

Mi smo danas odradili cijepljenje, nek' je to iza nas, hb nema temperature niti drugih problema

I konačno sam pronašla način kako da ju zabavim...zaboravimo igračke, zanimaju je samo predmeti koji NISU za bebe - posuđe, vrećice, kreme i sl., na kraju smo "postigle kompromis" pa sam joj dala predmete koje ne može progutati i da su po mogućnosti zaobljenih rubova :D a ima toliko divnih igračaka - koje mogu strpati u vreću i na tavan :(  

Molim sve bebice da puste svoje mame da se večeras naspavajuhvala

Ellie00
    06. Siječanj 2017. 08:12

Jutro.
    2410 kavu daaa. 
    Mi veseli I gugucemo od jutra. Lijepo smo pavali.
    Vani hlaaaadno brrrrr
    Danas ocekujemo goste

mare1989
    06. Siječanj 2017. 08:23

jutro cure

popila sam normabel,mm kaze da je samo jednom ustao napravio sireni bocu. Ja se osjecam odmoreno,jos boli i bitno ne nesvijesti mi se

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.