Bellaru, moji su dečko 3560, dečko 2920,cura 3350,cura 3000,cura 2400(vjerojatno da se rodila na termin, bila bi preko 3500) 😁 NEMA PRAVILA
Mi po obicaju jos budni al nest mi je cendrava cijelo vece
Uvijek joj mjerim temperaturu sl ne kuzim ak ima temperaturz i dobre je volje kao ok je, a moja nema temperaturu pa nije dobre volje, sta je to onda ? 🙄🙄🙄
2410, suosjećam, nije lako sa zahtjevnom djecom, treba to izdrzat,ali sve to jako brzo prođe a mi mame izdržimo sve. 😀😘
Večer!
Prvo da vam čestitam na 1200 str., trebalo je to ispisati :)
Babycoming, Abies - Vk
Ilani - prepoznala sam se u tvome komentaru da beba spava samo ako je vani...isto
Ugolina jel beba sad ok
Sanjarka kako je mudrica? Ja sam se dugo borila s upalama grla, nagutala antibiotika, na kraju izvadila krajnike i nikad više nisam bila bolesna
Ejic čestitam za prošlu noć, nadam se da ćeš se i večeras tako naspavati
CrazyPuppet, vidim da su naše bebice koji dan razlike pa ću malo detaljnije popratiti aktivnosti tvog bebača :) moja se za sada okreće s leđa na stomak i obrnuto, ali jedva čekam da propuže :) ruke su mi otpale od nošenja
Mare kako leđa
2410, Neli sretan minić
Ellie, čestitam na puzanju
TPol, prati je. Ja obično osjetim dan dva prije da će se dijete razboljeti. Nadam se da nije ništa. Bebe mogu biti neraspoloženi čak i na vrijeme.
Mi smo danas odradili cijepljenje, nek' je to iza nas, hb nema temperature niti drugih problema
I konačno sam pronašla način kako da ju zabavim...zaboravimo igračke, zanimaju je samo predmeti koji NISU za bebe - posuđe, vrećice, kreme i sl., na kraju smo "postigle kompromis" pa sam joj dala predmete koje ne može progutati i da su po mogućnosti zaobljenih rubova :D a ima toliko divnih igračaka - koje mogu strpati u vreću i na tavan :(
Molim sve bebice da puste svoje mame da se večeras naspavajuhvala
Jutro.
2410 kavu daaa.
Mi veseli I gugucemo od jutra. Lijepo smo pavali.
Vani hlaaaadno brrrrr
Danas ocekujemo goste
jutro cure
popila sam normabel,mm kaze da je samo jednom ustao napravio sireni bocu. Ja se osjecam odmoreno,jos boli i bitno ne nesvijesti mi se
Sortiraj odgovore
Najstariji