Mare kako je kod vas? Hladno?
Cesto bila kod vas u gradu frendica mi tamo zivjela al odselila u Kanadu
Evo me na kavu! ☕
Noc katastrofa! Idem dat djetetu jest pa vas citam 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Suncano i vjetrovito jutro!
Summer samo umijesam u palentu,ne blendam. Trna jede komadice, bas lijepo zvace.
Brojcana :) tko se rodio 24.10.?😀
Inace joj se komb sa krumpirom puno vise svidja,mozda je u tome kvaka...iki mozda jer sam mali rjede napravila,inace palentu obozava. Skuhala sam posebno palentu,posebno briket spinata i zajedno smiksala. (spinat nije u briketu smiksan,da je nebi miksala). Probat cu drugi put spinat posebno smuksat,malo gusce palentu pa samo promijesat zlicom
Pisem kad zaspe. Bila budna nesto oko 5, nije plakala al sam vidila da gleda okolo 😂😂😂 dobrih pola sata. Tak da se zbudila oko 8.
url=https://lilypie.com]
ellie pokazuje -2 ja jos nisam provirila vani😁 lozim i uzivam jos uvijek u pidami😁
Jutro mame!
I ja se osjecam naspavano,beba se budila puno ali ujutro produzila do8.30 jeej
Ljepotici Eni sretan minic!
Ellie,mmm kakve to finoce spravljas? Jel to za goste ili za Enin minic?
I kod nas je hladno,cujem vjetar. Moram u nabavu,joj.Prazan hladnjak.
Evo me.
Daklem di sam stala. Aha noc katastrofa. Mlijun guranja dude i ljuljanja po rukama 😥
U 5ipo mu napravim bocu nece ni da okusi. Sas u 9h popio svega 90ml . Ja stvarno ne znam nekad sta on hoce.
Vani je -2 trenutno. Ja sam u ogrtacu a P. u vreci nama je toplo 😄
Jutric. Mi prijavljujemo upaljebe okice, zacepljen nos, povremeni kasalj i zuuuube koji muce i napadaju. Cica u cugovima bez da dise. Jao meni. Zasto se djeca uvijek razbole vikendom?
Sunshine pa vi date cicu a ja bocu 😂😂😂
Ilani da da klinci nam imaju sličan obrazac ponašanja a slice malo i fizicki 😆
On u pravilu kad zaspe spava mirno do prvog buđenja nekad je to vec u 22h jer je jeo zadnje oko 17h a uglavom je to iznedu ponoc i dva. Al evo sinoc je jeo u 20h a do ponoc kad sam mu dala jest se budio jedno 10 puta i nastavio je u tom tonu do jutra 😥
Llr i ona ti bez problema izdrzi 13-18h?
Tpol kako je prosla noc? 🤗
Summerbaby naravno da ih zanima sve sto nije za bebe 😂
Nadam se da nece ni bit temp od cijepiva.
Ellie super torta 😎
Brojcana kako mala maltretira papigu? 😂
Masho 😔😔😔 brzo ozdravite i bez komplikacija 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji