Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    05. Siječanj 2017. 17:59

Brojcana 😂 kakvo ti to muz ima radno vrijeme? 
    Evo moj se probudio. Ravno 45min spavao. Tipicno za njega. Al dobro 18h je i ne treba duze. 

Je voli papat. Ima dana kad mu sve smeta pa i zlica al u principu lipo jede

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    05. Siječanj 2017. 18:05

Recimo zadnja 2 dana. Oko 9h boca, 12h dorucak, 14-15h rucak, 17 boca i 20-21h boca. No u principu ako mi dorucak ne pojede puno kolicinski il tako nesto ide prvo boca pa kasnije rucak. I ok mi je to. Sto kazes, dok ne uvedemo veceru.

Sanjarka88
    05. Siječanj 2017. 18:06

Ja njega i dalje gledam ko malu bebu i mislim se da je jedino sit od mlijeka 😂
    Pogotovo jer mi skoro u 5tjedana dobio samo 200g 🤔

TPol
    05. Siječanj 2017. 18:10

1200 🎉🎉🎉🎉

Bas sam pisala na viber danas se ne mogu uhvatit ni za glavu ni za rep .... Pocnem nesto ne zavrsim i tako .... Äsutra slobodno ali ogromni minusi i vjetar 
    Brojcana meni je tako bilo s njemackim sve sam razumila al pricat prvo bilo me sram a posle eto kad sam pocela radit s austrijankama super sam pohvatala ... 
    Bravo petra za hodanje 👍🏻👍🏻👍🏻

Ellie00
    05. Siječanj 2017. 18:27

2410 najteze je propricat. Al budi svjesna toga da ce bas svima biti drago da se trudis ucit I pricat njihov jezik..ja sam to uvijek svojim ucenicima govorila da si zamisle da neki Njemac dodje u Hr I uci Hrvatski- bi li mu se izrugivali jer je promasio padez ili bi im bilo drago da uci jezik. 
    Imas jednu ok aplikaciju za mob za ucenje jezika. Ako nista drugo bar malo gramatike pohvatas. Bolingua se zove (tak nest)

Mi se kupali I sad spavamo. Ja cu napravit tiramisu sutra ocekujemo goste (ak ce doci po ovom vremenu).

I da.. tati bi sutra rodjendan bio.. tek 58 🙁

CrazyPuppet
    05. Siječanj 2017. 19:02

Večer cure, vrijedne ste bile, svaka čast.
    Ellie uf, baš tužno 😔 šaljem hug 😘
    Bravo za malu puzačicu, koja beba-zmaj. Stvarno je napredna 😍
    Ja bih isto trebala upisat tečaj njemačkog, al napredni, tek da malo ponovim, a i vokabular mi malo izblijedio. Zafali mi riječi kad pričam s turistima. Učila njemački 11g, imala sam i Sprachdiplom, al puno isparilo od nekorištenja.
    Abies i ovdje čestitam malom zvrku 😍
    Kako oči?
    2410 i tvoja Neli napredna 👍
    Moji su trebali doći sutra, al izgleda ništa od toga. Puše ko ludo, a i stari je prehlađen, pa da ne zarazi klince. 
    Josip okupan i spava. Moram si malo proučit sretnu bebu, da vidim kako s tim uvođenjem dohrane. Sve sam već zaboravila. Za tjedan dana krećemo. Baš se i ne veselim 😂😂😂
    Sanjarka, ja bih na tvom mjestu ipak dala atb i probiotike. Da se upala s grla ne spusti dolje, dunno...
    Što ste još pisale? Spava mi se od ove bure 😴😴😴

05. Siječanj 2017. 19:04

Hello mame! 
    Gospodična danas spavala jedanput 40 min i još jednom pola sata i evo sada knjava na cici, al nema tu spavanja.I ne treba mi sad, kad će onda na noćno spavanje. Moram reći da mi je postala baš zahtjevna. Neće biti sama nikako, ni na podu ni u krevetu, nigdje. Neće sjediti u krilu i igrati se. Hoće se nositi i da ju stalno zabavljamo i izmišljamo nešto, da ju vrtim, nasmijavam i tako. Čim spustim nekud - plaaaač, očaj. Nije bila takva prije.
    Sanjarka, snijeg je krenuo bilo tako padati da sam mislila zatrpati će nas, kad  ono za sat vremena ko da nije bilo ništa. Sunce, vjetar. Ali mi ulovili mećavu. Nikolina cijelo vrijeme plazila jezik, valjda lovila pahuljice 😁

lan@luk@rit@
    05. Siječanj 2017. 19:05

2410 sretan minić tvojoj curi😊

Ejic baš mi je drago da si se naspavala,i da je marcel lijepo papao sike👶🎆🎇🎉🎊

Bravo za Petru hodacicu,prava je cura😍😍

Uzivam u buri pod klimom,hitam na igru s velikima dok Rita pajki .na dva spavanja dnevno smo već koji dan..I mi puzemo ima dva tri tjedna..byy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.