Ideeš! Kojih vjesti danas! Ena puže, Petra hoda! Bravo cure, baš su napredne! Abies, tko zna, možda imaš buduću šampionku😁
Sto se tice prehrane u rodilistu ni ja nisam nikad pojela vise kruha nego sta sam tih dana. Ne kuzim im tu foru. Po tri fete kruha su davali uz obrok.
Al meni je hrana bila ok. Bljutava al ok.
Babycoming nemam pojma kako da Petric produzi ujutro do 9h. Tako je zadnja 2 dana prepostavljam da nece dugo trajat kao ni inače dobre faze 😂
Kiki bojkotira dnevno spavanje 🤔 nama je zadnje vrijeme to uspavljivanje uzasno teretno. Zaspe jedvaaaa
Ilani napadao snijeg? ☃
Abies i ode 200kn joj! Al bitno da oko ozdravi nadam se da nece curu uhvatit. I jos jednom bravo Petra mala stvarno rastura 💪😎💪😘😍
Cestitke na 2000. postu 😎
Sunshine tako se i ja cudim kako sad ne pije mlijeko od ujutro do cca 17h 😨
Si oprala robu? 😂
Jambice i vi ste uveli veceru?
Super ti spava preko dana 😎😎 uh kad ce moj to više sredit.
Masho ma odličan prirast bas ti lipo dijete raste 😊
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
U napad na 1200!
Jel je? 🎉🎉🎉
Nije 😂😂😂
Valjda sad je 💪
I da puzanje, hodanje, posjedanje.... bas su napredni 😊😊😊😊 ili mi kaskamo 😂😂
Sanjarka jedna oprana i posusena valjda. Druga oprana. Neda mi se vadit. Rade se kravim dok je mir. Drugi dan ruvka ponovno neuspio. Jucer joj u malo juhe nasjeckala mrkve i piletine. Pojela 5 zlicia pa nervoza...smiruj. Prdila,plakala,prdila,podrugnula,plakala tutnula cicu da se najede...dan prvi.
Danas joj napravila palentu sa spinatom pojela je 2 zlicice 😤 dala joj krisku jabuke...pojela.
Navecer smisljam dalje.
url=https://lilypie.com]
Jel joj rucak nakon doručka? Ne bude izmedu cica? Mozda bude gladna pa odbija? Ja kad vidim da je već cmoljac za jest ide boca pa rucak kasnije oko 17h. Improviziram 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji