Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ellie00
    01. Siječanj 2017. 21:52

vecer zene.

Bas lijep dan danas.. bili frendovi na rucku, pa bile s mm na Bundeku. Ostatak dana odmor.

Ena po starom. Smijemo se puno, bacamo sve, aktivni staaalno I ne papamo. 
    Mm ide slj tjedan radit tako da moramo ovaj tjedan iskoristit.

E da vijest dana/mjeseca dobili totalno nenadani poklon od naseg kuma vjenacnog koji zivi na Tajvanu. Zeni se tamo u 9 mj (kumovo smo) I dobili poklon bon u turistickoj agenciji za avionske karte za dvoje. Idemo u Aziju jeeeeeeej

CrazyPuppet
    01. Siječanj 2017. 21:59

Ljetnice moje drage, sretna vam i vesela nova godina! Neka vam je ispunjena velikim i malim radostima, osmjesima, zagrljajima i slinavim pusama! A bebe neka dobro spavaju i papaju, te sretno i zdravo rastu!
    Pusiceeee 😙😙😙
    Pišem vam sutra di što 😉

curicax3
    01. Siječanj 2017. 22:16

Drage cure,cestitam i ovdje ostatku ekipe Novu i zelim vam od srca puno zdravlja,ljubavi i srece!

Moja beba zaspala sinoc oko 22 i do pola 6 u komadu!I onda budenje u 9.Tako da je pustila mamu da se naspava!Jos smo popodne nekih dva sata skupa na mom jastuku lice uz lice odspavale😍nadam se da ce bit jos koji takav dan i noc

Super da nam je Ritica bolje i nadam se da su sad svi ozdravili i nek im se vise ne pojavljuje ta zlocesta temp.do jaslica😘

• -Miki-
    01. Siječanj 2017. 22:30

Sretna Nova Godina!!!!

ejic
    01. Siječanj 2017. 22:36

Hello!

Zatisje danas, svi uzivaju s obiteljima 😊

Ja sam opet zadnja 2 dana dobila napad ciscenja. Jucer izribala kupaonu i podove, danas hladnjak, jos mi ostale one ladice u hladnjaku za oprati. Planiram poceti generalku kuce napraviti, svaki dan ponesto, koliko mi Marcel dozvoli a i koliko budem jos motivirana 😉

Danas je kod nas bilo predivno vrijeme pa smo bili u setnji. Skoro po cijeloj setnjici je jos snijeg jer ne doseze sunce zbog drveca i bas je bilo lijepo. Prvi puta s Marcelom vani s zimskim ugodajem 😊

Ellie, super za vas put u Tajvan! I ja biii!! Jel se ne bojite da Eni to bude predugi i prenaporan put u avionu?
    Ja sam htjela da ove godine idemo na dopust u Grcku ili Gran Canare, ali mm kaze da je Marcel jos premali za takav put u avionu 😔

Toliko od mene za sad. Odoh spavati. Oci mi se vec sklapaju. Laku noc! 😴😴😙

summerbaby
    01. Siječanj 2017. 22:37

Pozdrav mamice :)
    I ja imam "ljetnu bebicu" pa mi se čini najprikladnije pitati upravo vas. Čitala sam vas koliko sam stigla ali vi stvarno puno pišete :D i nisam uspjela pronaći razgovore i savjete o prvim bebinim kašicama. Jeste li već pisale o tome pa da nastavim tražiti? Mi smo na ad-u i htjeli bi polako početi uvoditi kašice (navršili 5 mj). Svašta sam pročitala na internetu, ali me zanimaju vaša konkretna iskustva: kupiti kašice ili riskirati pa u pola zime kupiti "mrkvu" u trgovini i ipak skuhati nju? Svako iskustvo je dobro došlo
    Pozdrav i mamicama i bebicama <3

Ellie00
    01. Siječanj 2017. 23:11

Ejic zasto bi bio premali za avion? Pa nisu to tako dugi letovi. 
    A nas Tajvan- mi cemo ii ici u rujnu mj kad ce Ena imati 1 god i 4 mj. Vise od puta se bojim prilagodbe drugim stvarima tamo. Imam dosta frendova koji su putovali s bebama 1+ god i cula sam pozitivna iskustva. Evo pa i nas kum je sad za Bozic dosao s bebom od 11 mj iz Tajvana. 

Nasi jako dobri frendovi koji imaju bebu od godinu dana koja je rodjena u Njemackoj i s 3 tjedna je letjela u Crnou Goru pa se vratili u SAD i sad za Bozic bili kod tate u Japanu. Mislim da je sve stvar stava i organizacije. Mi smo s Enom odmalena na putu a i ici cemo sad u 4 mj u Svicarsku pa ce nam to biti mala proba .
    Vidjet cu uostalom kakva ce tad situacija biti, ako procijenim da Ena ne moze s nama moze ju moja sestra cuvati, ali mislim da ce ona ici s nama. 
    Mozda sam preopustena sto se tih stvari tice, ali Ena je vrlo zahvalna beba (bar zasad) i jako dobro prati nas tempo. Nas troje smo mali tim i mislm da zajedno mozemo sve. Pa i na Tajvan.

TPol
    01. Siječanj 2017. 23:11

Evo prije nego ugasim tehnoligiju da se javim hehe .
    Mi popodne bili na rucku kod sogoricinih roditelja bila i sogorica sogor svekar svekrva cijela ekips. Bebulja je bila extremno mirna ono pitala sam se jel to mojs beba haha, malo su je nosali a posle sam ju stavils pa je lezala i igrala se dok smo jeli ... Al neka i sad je zaspala al probudisl se valjda ce opet...

Summerbaby dobro dosls uputit ce te vec cure js neznam 
    Elle super za put moji poznanici su otisli pred mjesec dsna na tajland s 10mjesecnim sinom...uzivaju bas im je toplo . :)

Ellie00
    01. Siječanj 2017. 23:18

I da, jedno glupo pitanje. Jel vi uspjevate bebama vasim obut "cizmice"? 
    Mislila sam da je problem u cizmicama, kupila sam jos jedne i dobila je jedne. Ni jedne ne mogu do kraja navuci (broj je ok) i skine ih za 30 sec.

Ellie00
    01. Siječanj 2017. 23:20

Summerbaby ja bolje da ne dajem savjete o kasicama  (Ena ne zelim jesti kasice)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.