🎉🎉🎉2️⃣0️⃣1️⃣7️⃣🎉🎉🎉 sretna svima!
Moja je partyanila kao obicno al popustila je u pola 12, jos sam je taman pricekala da ucvrsti i prebacila.... Uopce nije reagirala na vatromet , susjedi su se derali sa balkona, nista ona, a bome i ja sam bila tolko umorna da nakon polnoci sam zaspala usprkos hrkanju muza i toj dernjavi vani 😀 Noc je bila dobra uz budenje ali dobro. Popodne idemo na rucak ...
Sretna nova cure drage🎆🎇🎉🎊🎉🎇🎆🎉🎉🎊🎇🎇zdravlja i veselja svima🎄🎆🎇🎉🎊🎄
Moja cura je jučer opet dobila temp.,noćas smo dezurali u 4:30 popila sirup.. ja i ona smo se malo prije probudile😱😱
Jučer su došli moji na večeru ,lijepo smo se ppdruzili do malo iza ponoći i na spavanje...
Sad će mm do sveki po peku..zvala je na ručak ali zbog Rite nećemo ...
Zivili😘💠
Muz i ja gledali gospodara do 23 i kso ocemo il necemo spavat..al reko kad sve jos i tih sat vremena cemo pricekat..gledali vatromet kroz prozor..mala spavala,smetale joj samo bas one jako glasne petarde..u stanu do nas slavili docek,al bili su cisto pristojni,zatvorila vrata od sobe i nisam ih uopce cula..noc standard,budenje svakih sat i pol,dva..
Ali zato sad ujutro nervozna ns kvadrat,prvo jedva zaspala,a onda kad je konacno zaspala,ja udarim u strik i probudim ju,vise ju nit bog nebi uspavao nazad..posizila sam 🔫🔫🔫 na sebe naravno..i onda pogotovo nije mogla zaspat.. spremila stvari,potrpala malu u auto i odosmo kod mojih..kaj cemo doma..i tak muz na poslu..bezveze..i nije zaspala evo skroz do sad 😥😥 jedva covjece,bila je tak koma da nije jadna znala kako bi zaspala..nadam se da barem dva sata potegne..
Ugodan vam dan
Di ste zene? Mi bili na rucku kod mojih sad se malo kravimo po kaucu.
Posli cemo do svekica, svekrva slavi rockas.
Ugolina suosjecam. Moj je zadnje dane bas tezak. Tesko ga uspavat spava svega pola sata dok je budan nedaj Boze da nije s menom.... aaaaa!
Llr 😔 kako je danas Rita?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
I da nocu zna plakat a nije od gladi pa ga moram uzet i odma nastavi spavat, toga prije nije bilo
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ugolina Rita je u pon.dobila temp.Pa do srijede popodne je imala.Onda jučer ponovo ,zadnji put jutros u 4:30 i hb nema više...nadam se da je to to od viroze za nju😊
Sanjarka dobro je ,je da smo danas ona i ja prespavale pola dana ali valjda joj je trebalo..slabo mi jede sve nešto brljavi po sisi😔kasisu iz dva puta onu malu..
Kad se petricu vratio apetit?
Bravo ritaaa, poslusala me da odmah ozdravi
Sretna vam nova cure, mi zaspali u 23:00h, toliko od doceka ccc
Sortiraj odgovore
Najstariji