Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunshine1
    30. Prosinac 2016. 10:55

Mi se za docek premisljamo jos uvijek da li na kaucu ili krevetu 😂😂
    Zvali bi kumove k nama ali onda moram T sprasit preko svekricima a nekako mi se to neda. Vidit cemo jos.

Kolko ad moze stajat otvoren?🤔 imam hipp koji sam otvorila za rizine pahuljice zabpocetak dohrane,ne znam jel to jos dobro

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    30. Prosinac 2016. 10:57

Bas ti hvala Bellaru 😂😂 s obzirom da mi je dioptrija nastala pri porodu odbijam iti pomislit da ce bit gore 😬

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

bellaru
    30. Prosinac 2016. 10:58

Ugolina imala.ja frendicu koja je rekla da.se udaje i dat ce mi pozivnicu i zove me 20 dana prije svadbe da je trudna i dal.cu doc na svadbu. Nije javila prije tog ni kad je svadba ni nista. Ja nisam.otisla na svadbu jer nisam mogla i onda me pitala ocu bit krsna kuma i ja rekla budem i kad je trebala.rodit nije mi se javila i od tad mi se nije nikad javila. Srela ju prije nekoliko godina i kaze da dodjem kod nje🖒

Sanjarka88
    30. Prosinac 2016. 11:01

Ugolina ta tvoja je isto specijalac 😑

Ja uzgubila najbolju frendicu jer se totalno prominila prema meni otkad sam u vezu s muzem usla. Stalno mi je srala da imam više vremenja za njega nego nju. A ja hendlala 5 godisnje dite, faks,vezu i ostale obveze. Life sucks 😑

Sunshine1
    30. Prosinac 2016. 11:11

Sanjarka provjerit cu na kutiji.
    Ak je 3 tjedna bacam,al onda moram bacit i rizine i proso 🤔😅
    Aj pa joj nisam to davala 2,3 tjedan vec.
    Ma buka ju budi da,a kad zaspi za nocno volim da je tisina i lagano otvori vrata od spavace sobe da ju cujem....
    Super su vam 'frendice'

url=https://lilypie.com]

bellaru
    30. Prosinac 2016. 11:14

Sunshine dobro si napisala 'frendice'

Sanjarka a ta tvoja sebicnjaca neka

Sanjarka88
    30. Prosinac 2016. 11:15

I ja sam se nabacila toga svega, uzas 😑 ovaj mjesec nam je bio kaotičan zubi, pa upala, pa viroza...ugl jeli bezveze i sta bi stigli. Zato i je dobio samo 200g

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.