Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    30. Prosinac 2016. 12:40

Ilani aaaaa bas me zanima kako ce to proci! Meni su jednom vatrogasci dolazili zbog mojih kolaca kad sam bila klinka😁

mare1989
    30. Prosinac 2016. 12:41

Hello

Ima li kraja nerovozi od sirene,2h je vristala,plakala,leda me ubise od nosanja.mm radi cijeli dan,uspjela sam sredit malo po kuci,a za dalje cemo vidjet.

miska
    30. Prosinac 2016. 12:43

Kako ste vi jako dobre i pokusavate me utjesit radi moje glave 😂😂😂 al stvarno sam dobila podbradacinu! Necu se vise ni slikat! Evo cetvrti dan miskanja i kila i pol manje 😂😂😂💪💪💪
    Samo sam opet napuhana jer je menga jutros stigla! Nis me nije bolilo, ful cudno mi to sad ali nek potraje 😂😂😂

Sanjarka mi zadnjih mje dana isto imamo tu enigmu hranjenja nocu! Znaci pojede u 9 ili 10 i vec se u 1 ili 2  budi gladnaaa, pojede 200ml i onda ne jede do 10 ujutro! Zivcira me to! A prije je spavala od 8-9 navecer do 6-7 ujutro bez budenja za jest! 

E bas svakakvi ti odnosi izmedu svekica i roditelja itd.. ja se stvarno ne mogu pozalit ni na jedne ni na druge! Ali ono sto mi smeta je to sto je recimo svekrva toliko vezana za svekra da nema sanse otic negdje bez njega! Mislim da se u 32 god braka nije makla od njega jedino 2 puta kad je bila u rodilistu! 
    Sad je trebala ic s nama na par dana, i mm joj kaze spakiraj se i pocne ona pa kako ce pustit svekra bla bla, onda joj je i on rekao da neka ide da ce prezivit i spakira se i skoro smo sjeli u auto i njoj pocne curit nos i kaze da ne ide nigdje da nas ne zarazi! A drugi dan salje por kako su isli po drva u sumu! A da ne kazem kako se rasplakala jer je uzela godisnji a mi nismo ostali do nove godine! Ne kuzim kako ona ne kuzi da se meni neda s njom toliko putovat, a sad je imala priliku pa nece, ne zeli, ne znam si objasnit neke njene postupke!? 

Prijatelji...sto si stariji sve vise shvacas da si sebi sam najbolje drustvo 😂😂😂

ejic
    30. Prosinac 2016. 12:46

Hello!

Marcel spava svoj 2.spavanac, ja malo odmora a onda u ribanje wc-a, kad mm dode kuci me ceka kupaona i pranje podova.

Da, svekici su sad 1.x bili kod nas od kako imamo Marcela. Bili smo mi nekih 2-3x u hrv pa su ga vidjeli ali tek sad ga dosli posjetiti. I da, sad mi je srce na mjestu 😛
    Znam ja da Marcel to sad jos nista ne kuzi tko ga kad dode posjeti, ali mislim da je ipak za baku i djeda red doci medu prvima posjetiti ga a ne medu zadnjima. Moja mama je odmah dan nakon poroda dosla u bolnicu vidjeti nas. Onaj dan kad smo dosli s bolnice je isto dosla u posjetu i donjeti mi stvari koje su mi trebale a mm nebi znao kupiti.

Imala sam i ja jednu takvu prijateljicu koja mi je dala uvijet ili ja ili decko. Istina da je moj tadasnji decko bio bas gad ali nekome davati taj uvijet.... 👎 Tko zna koje uvijete bi mi jos davala da sam onda odabrala nju i ostale dalje dobre... Zato sad rade imam 1 pravu i najbolju prijateljicu nego ih 10 koje bi me iskoristavale i davale mi neke uvjete za prijateljstvo...

bellaru
    30. Prosinac 2016. 13:14

Stejsi pa nakon 32 g braka bjezala bi od njega ko od đavla!!😂😂😂 

Al bas cudno....🤔

I dobro kazes...sam si sebi najbolje drustvo

Ejic a kako to da su se udostojili doc sad?

Cuj to frendica ti dala ultimatum ona ili decko. Svasta..

Ellie00
    30. Prosinac 2016. 13:23

Dan zene. 
    Mm I ja bili na matineji I gledali star wars (dok je seka tu iskoristavamo). 
    Moj bebo I dalje super smjesko bebo. Lijepo pava cijelu noc samo ne papamo kasice.

Ja o svekvri bolje da ne pricam.. 
    Fale moji starci 🙁🙁🙁

Danas radim tiramisu mnjam mnjam. 
    Idem vas citat

ejic
    30. Prosinac 2016. 13:49

Bellaru, sogor mi je bio dosta bolestan pa nije mogao voziti tako daleko, sad se oporavio pa ih on doveo. Svekar se ne usudi voziti do nas jer mu vid nije bas najbolji i ne pozna cestu ali se nisu sjetili da autobusi voze svaki tjedan... Ali evo, bitno da su dosli. 😊

Masha
    30. Prosinac 2016. 14:05

Hej svima. Mi bili vanka ..sad pokusavam sta stignem. 

Mm me pita da idemo kod frendova za novu. Doma. Meni se nes ne ide. Bit ce jos dva para i troje djece.3god i 1...

Mislim da bi se maloj to svidjalo a nest mi se ne ide...sta bi vi? 

Nego, moja sveki ok.  Draga zena. Svekar isto. Oni nikom ne smetaju i pomognu kad mogu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.