*pokazat,joooj. Moram citat postove prije posalji,moram....
url=https://lilypie.com]
Hello hello mame!
Evo mene zaljubljene u krevetu 😍😍😍😛😛
Sanjarka, dan je bio kao sto sam ocekivala. Nisam imala toliku zbrku ujutro ali zato oko podneva. Sreca sto su svekici dosli pola sata kasnije inace bi tih pola sata cekali vani na snijegu pred zakljucanim vratima jer sam ja jos bila u trgovini. Pa kuhaj, pa uspavaj Marcela, hrani ga, premotaj ga, pripremi na stol, pospremi sa stola..... 😥 Cijeli dan u pokretu. Ali sve u svemu, sretna sam sto su dosli. I dobili poklone, striko je pogodio velicinu a baka kupila 110!!!!! 😲😲😲 I jos kaze, sad ce mu biti malo veliko ali na jesen ce mu biti dobro 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Ali kako mi pokloni stvarno nisu bitni, pospremit cu to u ladicu s vecim stvarima i cuvati jos neke 3 godine 😁😁
Sutra planiram cistiti kucu da u novu godinu ude lijepa cista 😉 Rucak imam pa sam oslobodena kuhanja 😆
Jooooj svi neke temperature/virusi..... Nadam se da mi nismo stagod pokupili jucer u shopingu... 😕 Svima brzo ozdravljenje! 😙😙
Odoh spavati. Neda mi se sad citat zaostatke na viberu jer onda opet prije 1h necu ici spavati.
Laka vam noc!! 😴😴😴😙😙
Zaboravih.... 😶
Sretan polurodendan nasem Kristijanu!!!!! 💙💙🎉🎊
A sad stvarno-laku noc! 😙
Uf doček nove... Nejdemo nikud. Ove godine to ni ne doživljavam nekako. Toliko me iscrpila ova selidba i ove bolesti, pa pripreme za Božić, da mi je sad sve ovo tlaka. Napravit ću raffaelo kuglice, kanapeiće, i sarmu. I to je to. Naoružat se dobrim filmovima.
Sanjarka sretna vam godišnjica 😙
Sunshine, mislim da bi ona već mogla na drugi obrok, samo da nemate probleme s probavom.
Temperaturice, dobro je ako su samo od zubića i cjepiva.
Abies reci ti mužu nek se sredi ili ćemo se mi sve skupit pa da ga malo vaspitamo 😂
Gledam jesam li vješticu dobila, žderem slatko ko da nema sutra i živčana saaaam. Bilo malo krvi preko dana... S tom pi*dom stalno neke pi*darije
Idem leć, sutra do grada obavit neke papire. Kad ono treba produžit porodiljni?
Ima li koja beba normalna danas? Ili su se sve dogovorno urotile!
Nova god-kauc! S zdjelom francuske u krilu! Zato mutim one zelene otrove da bar dodem na nulu 😂😂😂
A onda poslje krecem opasno, necu vise imat najvecu glavu na slikama!
Laku noc, ne mogu normano tipkat jer sam si natrackala ruke s kremom i stavila rukavice, ko brusni papir su mi od vjetra i hladnoce i vode i deterdenta naravno!
😚😚😚😴😴😴
Zene pozz.
Sretan minic svim malima koje san propustila ovih dana.
Necu svoju hvalit jer mi se obije o glavu drugi dan...
Vidin neke mame muku muce sa jelom,ja isto al obrnuto moja je nezasitna ne bi je trpala al ona zija i cvili i dns kad mi je mater rekla da cu joj prosirit zeludac lose mi je doslo...ona kojoj je glavna fora bila povraca ti se, pojedi pa povrati.
Moran muza uvatit da mi stavi dole ticker ja san nesposobna.
Ugl mame koje imate papalice sta da radim imamo 2 obroka sa zlicom,voce i povrce ako ne racunam nocne kasice koje pojede 2 i na sisi je jos. pedica je rekla 200g.da dajem ona pojede po 300-400. da uvedem meso zasitnije je??? nznm
Spominje se neka kava u zg eto ako me primate....
Kava? Tek iza nove. Ja za!
Doček pa vjerojatno s petrom na cici.
A sina lovi kašalj. Onda će i mene. Doček u krevetu.
Miki uvedi meso. Piletinu teletinu
Moja od bolesti štrajka, samo voće :(
Laku noć
Jutroooooo
☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕ i jos malo ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕ pa jos malo ☕☕☕☕☕☕☕☕☕ i jedno 🍳!
Mi bez temp nocas! Kako ste vi i vasi bebaci?
Sortiraj odgovore
Najstariji