Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    30. Prosinac 2016. 14:32

Miska zanimljivo to za sveki da je toliko vezana za muza 🤔 a on! 
    Koliko si se udebljala kg? Ti si fit zenska rijesis ti to za cas 😉 al stvarno ti se ne vidi

Ejic ili ti ili decko? E ta je posebna. Dobro da si se makla od nje. 
    Ova moja kad nam je prijateljstvo vec bilo gotovo ono samo je falila tocka na i rekla mojoj kumi kad je cula da se udajem da nije sigurna da ce doc na vjencanje hahahah kao da sam je mislila zvat 🔫🔫🔫

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    30. Prosinac 2016. 14:34

Dijete spava. Ja napravila one šarene oblatne. Sad cu rucak pa se hvatam krempita.
    I sredila sve osim kupaone aj to cu vjerovatno sutra jer veceras vodim L. na gimnastiku a posli toga ne budem za nista

Sanjarka88
    30. Prosinac 2016. 14:35

Mame koje daju bebama meso kupujete u mesara kao i za sebe i piletinu u ducanu itd?

Sunshine1
    30. Prosinac 2016. 14:38

Sanjarka ja imam domace meso. Nasi piceki i pajceki,puricu,patku sveki nabavi domace isto. Sad trazim tko ima zekonju pa bi to imala samo za nju

url=https://lilypie.com]

TPol
    30. Prosinac 2016. 16:12

Evo i mene, prekrasan je dan bio vani pa posto spavamo do 10 malo budemo u stresu u jutro hahhaha .... A treba izic van oko 12,pol1 jer je tada najtoplije.... I stigli smo isli setat e malo sam pretjerala svi me misici bole 😬 Sat i pol smo bile vani. A ona izbacila glavu i sunca se bas joj pasalo sunce ! 
    Sinoc smo isto imali vristanje , znaci oko 15do 7 je zaspala pola sata i posle bika budna i raspolozena sto me cudilo i u 10 sam je presvukla i da cu je uspavat kad ono vriska ....trajalo jr do 1 izgledalo je kao grcevi ☹️🤔

Sunshinr joj ti imas svega domacek a tena ce svasta probat 👍🏻
    Sanjarka joj koja prijateljica bome bolje da si je se rjesila... Strasno 
    Kao sto miska kaze najbolje drustvo si sam sebi haha .... Imam ja par orijatelja al iskreno od nikog nis ne ocekujem jer racunam da nesto trebam nebi mogli a i par ih je u hr.
    Svekrva svekar u biti su super al nismo na istoj valnoj duzini i to sam prihvatila , necu ja govorit nekom kako da zivi zivot 
    S mamom sam isto rascistila i sad nekako znam na cemu sam i to je ok 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.