Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ejic
    30. Prosinac 2016. 16:33

Sanjarka, ma stvarno je i taj moj tadasnji decko bio gad, lagao, varao me, krao, tukao se.... da ne nabrajam ono jos gore, prije par godina bio i u zatvoru (to je bilo nakon sto mi vec nekoliko godina nismo bili zajedno) jer je opljackao trgovinu i u ono vrijeme je zamalo unistio njezinu tadasnju vezu i mogu razumjeti da je bila ljuta na njega, ali meni davati ultimatum izmedu nje i decka... 👎 A ja bila slijepa zaljubljena dok nisam malo odrasla i sama skuzila sta me ceka ako ostanem s njim. Zato sam sad Bogu zahvalna na mm, on je cista suprotnost ovome, iako me nekad ljuti oko nekih sitnica 😈 ali nitko nije savrseni 😉

Marcel se okrenuo s leda na trbuh!!! 😍😍😍💙💙💙💙💙 Zamalo sam se rasplakala od srece 💙💙💙 Nije vise ona moja mala beba koja je tamo gdje ga stavim, sad ce polako tamo gdje on bude htio 😀😀

Ugolina
    30. Prosinac 2016. 16:56

Bravo za marcela!!!
    Ocito smo sve imale posla s debilcinama prije muzeva haha..
    Tpol kako si rijesila s mamom?

TPol
    30. Prosinac 2016. 19:23

Bravo Marcel meni su te bebe bas zanimljive, juce se okrenu,a danas nista  bas prati Marcela 
    Ejic ti nekog opasnog decka imala al prijateljica jos opasnije shvatila je vasu vezu jos ozbiljnije 😂
    Ugolina vjeverica me malo uputila u psihologiju pa sam istrazivala transkacijsku analizu i tu sam skuzila par stvari , mislim moja mama je takva godinama al ja sam se promjenila otkad sam otisla od njih, nije ona losa ili nesto nego jedostvano voli taj svoj negativan svjet i kukanje... Tako da ce ona i da imas neznam kako savrsen dan naci nesto negativno i onds rec da je realna... Tako da ne trudim se nju mjenjat nego zovem ju kad meni to pase i odma recem da idem negdje za tolko i tolko pa ne stigne kukat . I prakticiram da mazem na sve to ok, ili nesto kratko ... Al jos citam o tome i gledam na youtube bas je zanimljivo , da se razumijem nisam protiv kukakanja svako mora to u nekom trenutku i ovde isto mi se izjadamo al ona svaki dan istu pricu . I da njoj vise ne kukam i ne pitam za savjet jer kad pitam onda je kao da moram napravit po njenom i nametat ce ti to misljenje dok ne napravis po njenom 
    A ja kako sam odrasla i odselila se vidim neke stvari koji prije sam uzimala kao normalne, mislim nema tu ona je moja mama ali da isto razmisljamo NE. 

E da babycoming jos je gore kad neki favorizira djecu tako da me ne cudi da favoriziraju unuke, i jedno i drugo je strasno. Mene je mama favorizirala a svekrva muzevog brata. .. 😬

CrazyPuppet
    30. Prosinac 2016. 19:49

Aaaaaaaaaa 🔫🔫🔫
    Napišem bibliju i onda mi refresha stranicu psmtr
    Ajmo probat ponovno...
    Nikako danas do foruma, rješavala sam papire i produljila porodiljni. Usput obavila i blagdanski shopping 👍
    Zahvaljujemo na čestitkama za 5.minić, rastemo i mi 😊
    Malac je danas baš bio veseo i nasmijan, puno smo se igrali, iako sam ja premorena. Noć nam baš i nije bila za pohvalu, nadam se da smo danas dobri. 
    Dobila sam crvenu, i živčana sam ko pas. Još me mm živcira jer je BOLESTAN i ništa ne može, a ja sam neki dan bila samo "bolesna" i niš mi nije bilo problem. I kulminacija, sjeo mi na zavjesu, povuko i potrgao karnišu 😩🔫
    A "prijateljice" su vam baš neke... Ja sam uvijek bila autsajder, prijateljice sam stekla tek na faksu. Jednu sam otkantala kad sam skužila da se praši s oženjenim likom i stalno upada u neke drame i nije mi se to više dalo slušat. Druga je ispala sebična i iskorištavala di je mogla. Slabo se čujemo otkad sam odselila iz zg. Imam muža, mamu, sestru i to mi je super. 
    Ejić baš mi je drago da su vas svekići napokon posjetili. 
    Babycoming... 200kn, a što reć, ljudi ne misle glavom... 😟
    Sanjarka ti si žena-zmaj! Kapa dolje 
    Meni se neda ništa za sutra spremat, a pripremila sam si i za rafaelo, i za ručak i za sarmu i još bi kao trebala počistit... 😂🔫

30. Prosinac 2016. 21:24

Vecer mame! 

Nama je danas bio baš dobar dan, ponosna sam na svoju ekipu 😁 Cure i mlađi sin su radili kolač, stariji braco išao s bebom prošetati a ja tim vremenom uspjela sve usisati i prebrisati i istodobno navigirala svojim slastičarskim timom. Na kraju sve je dobro ispalo, još dok se kreme hladile, cure su raširile-pobrale veš, tako da smo danas pravi tim i sve smo stigli! 😁👍 Muž došao s posla, ručali, odmorili, popili kavu, kupali bebu, sada se gleda Gospodar prstenova. Da je više ovakvih dana! 
    Za Novu htjeli biti sami ali su se kumovi najavili da će doći pa neka. Dečki će svaki sa svojom ekipom. 
    Iskreno, neka više sve prođe pa da se vratimo svojoj rutini i svakodnevici.

30. Prosinac 2016. 21:34

Bolje kasno nego nikad -  sretan minic našem ljepotanu Josipu! 🎈🎈🎈
     Ejic, bravo za Marcela! Znam taj divan osjećaj koji si opisala 💜 neka nam samo rastu i napreduju. 

Bilo je riječi o bivšim. Hm, ja za sebe isto mislim da mi je sam Bog poslao mm, jer kad se sjetim s kime sam sve bila u vezama, hvata me jeza. Baš sam voljela loše dečke. Pola njih ni  nema više (droga, alkohol). I baš sam zahvalna sudbini na mom čovjeku ma da ima on svojih mana, ali bože moj, imam ih i ja.

Sunshine1
    30. Prosinac 2016. 21:46

Ilani super ste to odradili 👍 bas ste prava ekipa🙌

Niste puno pisale,ja danas nisam radila apsolutno nista. Baba dolje mi dala rucak,popodne popila kavu,prosetala,pa mm se zabavljao bebu dok ja zujala... Sad se opet kravim😂😂😅

Idem smislit kaj cemo za rucak mi i bejb pa lagano spremanje u krevet. Ona danas spavala samo sat i pol.
    Kaj sam propustila? Jel to mom zetu minic?🎉🎉🎉🍼🍷

E i mi obavili prvo sisanje. Islo mi vec na zivce siske njene. A tako duge da su joj vec u oci isle i stalno sam joj micala sa cela i cesljala na stranu pa joj se i mastila. I malo oko uha jer joj uvijek sve bilo cupavo.
    Za docek smo ipak sami...🙆

url=https://lilypie.com]

Ellie00
    30. Prosinac 2016. 21:49

Vidim prica se o bivsima..
    Ja sam vec bila napisala I stojim kod tog da su meni moji poslali mm da me cuva I voli nakon sto njih vise nema. ❤❤❤

Prije mm hodala sam tri god s doktorom, specijalizantom kirurgije. Rekao bi covjek super. Aha. Dugo mi je trebalo (previse) da skuzim koji je manipulator I lazljivac.. u najgoroj fazi mog zivota nije bio uz mene i uspio je I izvuc lovu iz mene (jos mi je duzan). Najjezim se kad se sjetim koliko me vukao za nos... 

Ja nisam danas nista cistila. Bila u setnji s bebo I onda me bolio trbuh od menge. Grrr. 

Illani bravo za tvoju ekipu. To je obitelj.❤❤❤😘😘😘

Bravo za Marcela. Mi u zadnje vrijeme volilmo bacat stvari. Onako energicno da se cuje kad padne.

lan@luk@rit@
    30. Prosinac 2016. 21:50

Pozdrav mame

Ja još nisam svoja,nešto me želudac zeza ,nisam jela dok sam imala temp.pa mi sad svaki komadić hrane smeta.djeca su mi zdrava hb.Mm radi tako da smo sami.Rita spava nadam se da se neće buditi..
    Sutra će mm pokušat dovesti malo kuću u red.Ne pamtim ovako mučne praznike,baš nas je iscrpila i poremetila bolest.

Ilani ti imas predivnu djecu💟💕baš mi je gušt čitati tvoje postove💞

Predivnom Josipu sretan minić💖

Laka i mirna noć svima😊

CrazyPuppet
    30. Prosinac 2016. 22:09

Hvala cure!
    Ilani wow koji DreamTeam ti imaš, svaka čast 👍👍👍
    Ejić e da, bravo za Marcela💙
    Kad će moj? 😂
    Llr će nam sad smršaviti za blagdane, ko da već nije prezgodna. Samo nam ti ozdravi, super da su klinci dobro. 
    E Sanjarka kad je Petar počeo s okretanjem na trbuh?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.