Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    30. Prosinac 2016. 08:33

Da danas idemo. Rekla da ju nazz u 12. Mozda ce mi i preko telefona samo rec sta da radim posto nema temp. 
    Zacoprala sam i sebe i njega..rekla sam da on nece imat temp nikad ko i ja i dobio je i rekla sam svi bolesni osim mene posto pijem beta glukan. Eto me grlo boli.

Sta ih antibiotik.jos.vise skrsi?

Littleladybug
    30. Prosinac 2016. 08:44

jutro tete, moze kaveee..K je opet sinoc brljavio sa spavanjem 😥 ja to vise nista ne razumijem, od  bar nekog reda dosli smo do teskog nereda 🤔 valjda ce se stanje popravit u iducih pola godine 😂😂
    zahvaljujemo svima na cestitkama, dugujem sliku torte..slikam je kasnije pa stavim, radili smo cijelu da imamo i za novu godinu 😃 ako uspije izdrzat jer je savrsena 😂😀😀
    Miska nije ti to do velike glave,stvar je kamere..nekoga kamera voli, nekoga neee..ja npr ispadnem uvijek najdeblja na slikama 😂😂😂
    sretan minic Josipu 💙💚
    Mare bome vesela noc 😣 oce ti muz danas moc pomoc oko velikih pa da malo odmoris sa sirenom?
    Miki uvedi meso i pusti te price o sirenju zeluca; slusala i ja te nebuloze..beba voli papat i to je to, i mi odrasli neki volimo jest vise neki manje..vidis npr moj K je prozdrljivac na mamu dok je Sanjarkin P slang isto na mamu 😂 Sanjarka ovo je imace kompliment da se nebi krivo shvatilo 😁
    kakve komplete si kupila Petricu? i ja sam nabasala na neke pidamice za 39kn pa sam kupila 😁ove 74 su nam male pa moramo prec na 80, a imamo samo jednu i to jednodijelnu..Boze kako mi malo treba da nadem ispriku za potrosene pare 😂😂
    koje kolace radis? uspit ce ti podovi ostat cisti ako danas ocistis za sutra? ja da ih u ponoc operem i ocistim s ovim termitom od muza u 3h su prljavi 😂
    Ejic napokon svekici dosli, jel ti dusa na mjestu? a ovo za 110vel dovoljno govori samo za sebe 😂😂
    moja sveki je dala za Bozic 200 kn da kupimo nesto malom jer ona njega ne poznaje pa ne zna sta bi mu kupila 😁 izjava joj je na mjestu jer se stvarno ne poznaju a zive 10 min jedno od drugog
    idem dalje, pisem malo kasnije

Sanjarka88
    30. Prosinac 2016. 08:44

Njemu je atb sredio zeludac  bilo je koma dok mu nisam kupila probiotik. Plakao je danju i nocu 😏
    Al i inace atb osim sta unistava crijevnu floru dodatno rusi imunitet jer ubija i dobre bakterije pa su nakon toga podložniji novim bolestima. Moj cim je popio atb odma pokupio virozu od tate i seke 😩😩😩

U ponoc popio cili bocu i u 4ipo isto 😨

Miski ja posudim naocale meni ionako idu na zivce 😂😂😂

Nama je tako noc znala proc bez temp kad bi je spustila prije spavanja no preko dana je opet rasla no dobro nama je isla do 40 u guzi 😩

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Littleladybug
    30. Prosinac 2016. 08:46

Sanjarka88
    30. Prosinac 2016. 08:52

babycoming

😂😂😂😂😂😂

bellaru
    30. Prosinac 2016. 08:48

Babycoming ne oblacis mu jednodjelne pidjame?  Kakvu si to tortu radila da je tako fina?! 
    Svekrva je izjavila da nezna sta bi mu kupila jer se ne poznaju? Wtf? 👩🔫

Sanjarka88
    30. Prosinac 2016. 08:51

Ajme da skroz sam smetnula s uma da su Ejic prvi put dosli svekici otkad je Marcel tu 😨😨

Babycoming hvala na komplimentu 😂😂 mom Petru su svi kg u obraze otisli 😂 bit ce tako i kod mene pa i meni glava na slikama izgleda ogromna 😂 i isto me kamera ne ljubi 😬
    Do godine dana se valjda noci nornaliziraju ili? 😨 al aj vi ste u skoku. 
    I ne mozes rec da je torta savršena a ne rec koja je mislim stvarno 😋
    Kompletic - majica i donji dio tute. Evo bas danas obućem mu taj pa ga sliknem

bellaru
    30. Prosinac 2016. 08:52

😂😂😂😂😂😂slika je 🔝🔝

Sanjarka jesi mu probala vise napravit tu u ponoc? Mozda bi duze odspavao.

Aha znaci mogu ocekivat porast temp kroz dan😏 

Nemoj se zezat sa naocalama. Narast ce ti dioptrija kao meni jer nisam htjela nosit naocale

Sanjarka88
    30. Prosinac 2016. 08:57

bellaru

😂😂😂😂😂😂slika je 🔝🔝

Sanjarka jesi mu probala vise napravit tu u ponoc? Mozda bi duze odspavao.

Aha znaci mogu ocekivat porast temp kroz dan😏 

Nemoj se zezat sa naocalama. Narast ce ti dioptrija kao meni jer nisam htjela nosit naocale

Ma otkad smo presli na ad dvojku napravim mu 200ml. Ne prelazi mi se jos na vecu dozu jer bar pola puta ne popije svih 200ml nego oko 160 najčešće. Al eto pocugne sve kad mu dode pa pravim 200ml. Ma ja u ovih 7mj nisam uspila dokucit sta on hoce nocu i nema cesto logike to sve skupa. Bila sam rekla da cu ga kad se probudit nosat u sobi da zaspe bez boce opet al neda mi se 😂😂

Ne mora znacit da ce i vama rast temp. Svakako bi bilo bolje da odete u pedice s obzirom da ide vikend 

A za naocale znam al totalno mi nije u navici... koju ti dioptriju imas?

Littleladybug
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:07

evo evo ispricavam se, stize recept

https://www.coolinarika.com/recept/nougat-torta-s-narancom-i-cokoladom/
    Sanjarka88
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:07

babycoming

evo evo ispricavam se, stize recept

https://www.coolinarika.com/recept/nougat-torta-s-narancom-i-cokoladom/

Mogu doc na degustaciju? 😍

Za svekice 🔫🔫🔫🔫 uzasno žalosno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI