Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    30. Prosinac 2016. 08:33

Da danas idemo. Rekla da ju nazz u 12. Mozda ce mi i preko telefona samo rec sta da radim posto nema temp. 
    Zacoprala sam i sebe i njega..rekla sam da on nece imat temp nikad ko i ja i dobio je i rekla sam svi bolesni osim mene posto pijem beta glukan. Eto me grlo boli.

Sta ih antibiotik.jos.vise skrsi?

Littleladybug
    30. Prosinac 2016. 08:44

jutro tete, moze kaveee..K je opet sinoc brljavio sa spavanjem 😥 ja to vise nista ne razumijem, od  bar nekog reda dosli smo do teskog nereda 🤔 valjda ce se stanje popravit u iducih pola godine 😂😂
    zahvaljujemo svima na cestitkama, dugujem sliku torte..slikam je kasnije pa stavim, radili smo cijelu da imamo i za novu godinu 😃 ako uspije izdrzat jer je savrsena 😂😀😀
    Miska nije ti to do velike glave,stvar je kamere..nekoga kamera voli, nekoga neee..ja npr ispadnem uvijek najdeblja na slikama 😂😂😂
    sretan minic Josipu 💙💚
    Mare bome vesela noc 😣 oce ti muz danas moc pomoc oko velikih pa da malo odmoris sa sirenom?
    Miki uvedi meso i pusti te price o sirenju zeluca; slusala i ja te nebuloze..beba voli papat i to je to, i mi odrasli neki volimo jest vise neki manje..vidis npr moj K je prozdrljivac na mamu dok je Sanjarkin P slang isto na mamu 😂 Sanjarka ovo je imace kompliment da se nebi krivo shvatilo 😁
    kakve komplete si kupila Petricu? i ja sam nabasala na neke pidamice za 39kn pa sam kupila 😁ove 74 su nam male pa moramo prec na 80, a imamo samo jednu i to jednodijelnu..Boze kako mi malo treba da nadem ispriku za potrosene pare 😂😂
    koje kolace radis? uspit ce ti podovi ostat cisti ako danas ocistis za sutra? ja da ih u ponoc operem i ocistim s ovim termitom od muza u 3h su prljavi 😂
    Ejic napokon svekici dosli, jel ti dusa na mjestu? a ovo za 110vel dovoljno govori samo za sebe 😂😂
    moja sveki je dala za Bozic 200 kn da kupimo nesto malom jer ona njega ne poznaje pa ne zna sta bi mu kupila 😁 izjava joj je na mjestu jer se stvarno ne poznaju a zive 10 min jedno od drugog
    idem dalje, pisem malo kasnije

Sanjarka88
    30. Prosinac 2016. 08:44

Njemu je atb sredio zeludac  bilo je koma dok mu nisam kupila probiotik. Plakao je danju i nocu 😏
    Al i inace atb osim sta unistava crijevnu floru dodatno rusi imunitet jer ubija i dobre bakterije pa su nakon toga podložniji novim bolestima. Moj cim je popio atb odma pokupio virozu od tate i seke 😩😩😩

U ponoc popio cili bocu i u 4ipo isto 😨

Miski ja posudim naocale meni ionako idu na zivce 😂😂😂

Nama je tako noc znala proc bez temp kad bi je spustila prije spavanja no preko dana je opet rasla no dobro nama je isla do 40 u guzi 😩

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Littleladybug
    30. Prosinac 2016. 08:46

bellaru
    30. Prosinac 2016. 08:48

Babycoming ne oblacis mu jednodjelne pidjame?  Kakvu si to tortu radila da je tako fina?! 
    Svekrva je izjavila da nezna sta bi mu kupila jer se ne poznaju? Wtf? 👩🔫

Sanjarka88
    30. Prosinac 2016. 08:51

Ajme da skroz sam smetnula s uma da su Ejic prvi put dosli svekici otkad je Marcel tu 😨😨

Babycoming hvala na komplimentu 😂😂 mom Petru su svi kg u obraze otisli 😂 bit ce tako i kod mene pa i meni glava na slikama izgleda ogromna 😂 i isto me kamera ne ljubi 😬
    Do godine dana se valjda noci nornaliziraju ili? 😨 al aj vi ste u skoku. 
    I ne mozes rec da je torta savršena a ne rec koja je mislim stvarno 😋
    Kompletic - majica i donji dio tute. Evo bas danas obućem mu taj pa ga sliknem

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

bellaru
    30. Prosinac 2016. 08:52

😂😂😂😂😂😂slika je 🔝🔝

Sanjarka jesi mu probala vise napravit tu u ponoc? Mozda bi duze odspavao.

Aha znaci mogu ocekivat porast temp kroz dan😏 

Nemoj se zezat sa naocalama. Narast ce ti dioptrija kao meni jer nisam htjela nosit naocale

Littleladybug
    30. Prosinac 2016. 09:00

evo evo ispricavam se, stize recept

https://www.coolinarika.com/recept/nougat-torta-s-narancom-i-cokoladom/
  • Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.