Da danas idemo. Rekla da ju nazz u 12. Mozda ce mi i preko telefona samo rec sta da radim posto nema temp.
Zacoprala sam i sebe i njega..rekla sam da on nece imat temp nikad ko i ja i dobio je i rekla sam svi bolesni osim mene posto pijem beta glukan. Eto me grlo boli.
Sta ih antibiotik.jos.vise skrsi?
jutro tete, moze kaveee..K je opet sinoc brljavio sa spavanjem 😥 ja to vise nista ne razumijem, od bar nekog reda dosli smo do teskog nereda 🤔 valjda ce se stanje popravit u iducih pola godine 😂😂
zahvaljujemo svima na cestitkama, dugujem sliku torte..slikam je kasnije pa stavim, radili smo cijelu da imamo i za novu godinu 😃 ako uspije izdrzat jer je savrsena 😂😀😀
Miska nije ti to do velike glave,stvar je kamere..nekoga kamera voli, nekoga neee..ja npr ispadnem uvijek najdeblja na slikama 😂😂😂
sretan minic Josipu 💙💚
Mare bome vesela noc 😣 oce ti muz danas moc pomoc oko velikih pa da malo odmoris sa sirenom?
Miki uvedi meso i pusti te price o sirenju zeluca; slusala i ja te nebuloze..beba voli papat i to je to, i mi odrasli neki volimo jest vise neki manje..vidis npr moj K je prozdrljivac na mamu dok je Sanjarkin P slang isto na mamu 😂 Sanjarka ovo je imace kompliment da se nebi krivo shvatilo 😁
kakve komplete si kupila Petricu? i ja sam nabasala na neke pidamice za 39kn pa sam kupila 😁ove 74 su nam male pa moramo prec na 80, a imamo samo jednu i to jednodijelnu..Boze kako mi malo treba da nadem ispriku za potrosene pare 😂😂
koje kolace radis? uspit ce ti podovi ostat cisti ako danas ocistis za sutra? ja da ih u ponoc operem i ocistim s ovim termitom od muza u 3h su prljavi 😂
Ejic napokon svekici dosli, jel ti dusa na mjestu? a ovo za 110vel dovoljno govori samo za sebe 😂😂
moja sveki je dala za Bozic 200 kn da kupimo nesto malom jer ona njega ne poznaje pa ne zna sta bi mu kupila 😁 izjava joj je na mjestu jer se stvarno ne poznaju a zive 10 min jedno od drugog
idem dalje, pisem malo kasnije
Njemu je atb sredio zeludac bilo je koma dok mu nisam kupila probiotik. Plakao je danju i nocu 😏
Al i inace atb osim sta unistava crijevnu floru dodatno rusi imunitet jer ubija i dobre bakterije pa su nakon toga podložniji novim bolestima. Moj cim je popio atb odma pokupio virozu od tate i seke 😩😩😩
U ponoc popio cili bocu i u 4ipo isto 😨
Miski ja posudim naocale meni ionako idu na zivce 😂😂😂
Nama je tako noc znala proc bez temp kad bi je spustila prije spavanja no preko dana je opet rasla no dobro nama je isla do 40 u guzi 😩
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Babycoming ne oblacis mu jednodjelne pidjame? Kakvu si to tortu radila da je tako fina?!
Svekrva je izjavila da nezna sta bi mu kupila jer se ne poznaju? Wtf? 👩🔫
Ajme da skroz sam smetnula s uma da su Ejic prvi put dosli svekici otkad je Marcel tu 😨😨
Babycoming hvala na komplimentu 😂😂 mom Petru su svi kg u obraze otisli 😂 bit ce tako i kod mene pa i meni glava na slikama izgleda ogromna 😂 i isto me kamera ne ljubi 😬
Do godine dana se valjda noci nornaliziraju ili? 😨 al aj vi ste u skoku.
I ne mozes rec da je torta savršena a ne rec koja je mislim stvarno 😋
Kompletic - majica i donji dio tute. Evo bas danas obućem mu taj pa ga sliknem
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
😂😂😂😂😂😂slika je 🔝🔝
Sanjarka jesi mu probala vise napravit tu u ponoc? Mozda bi duze odspavao.
Aha znaci mogu ocekivat porast temp kroz dan😏
Nemoj se zezat sa naocalama. Narast ce ti dioptrija kao meni jer nisam htjela nosit naocale
evo evo ispricavam se, stize recept
https://www.coolinarika.com/recept/nougat-torta-s-narancom-i-cokoladom/
Sortiraj odgovore
Najstariji