Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Littleladybug
    30. Prosinac 2016. 09:03

Bellaru oblacim mu jednodijelne, al muz kaze da mu je lakse obuc dvodijelne iako ne kuzim logiku no dobro 😂😂meni je to sve isto😁
    i daa to je moja sveki izjavila i to je istina, u ovih 6mj dva puta je bila kod nas i mi kod njih bice 3 i to je to, inace autom smo udaljeni 7min, autobusom 10..al sto ces, drugi unuk je primarniji od K..
    da nije tragicno bilo mi smijesno, jel da?

Littleladybug
    30. Prosinac 2016. 09:20

naravnooo Sanjarka 😁😁

Littleladybug
    30. Prosinac 2016. 09:40

Bellaru ako ces radit smanji malo secer jer je full slatka..ja sam umjesto pudinga od cokolade stavila nougat a mozes i onaj dolcelin s komadicima narance, bude jos bolje 😀 i da imala nutellu u kuci pa je stavila umjesto linolade 😁
    Sanjarka samo ti trosi kune 😂

bellaru
    30. Prosinac 2016. 10:40

Meni bolje jednodjelne jer mu ledja nisu gola.a i jednostavnije mi nekako.  A za svekrvu, sramota za nju😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.