Moj se probudio u 3 i nesto. Dala mu jest al nije nista pojeo, zaspao. I o da se probudio oko 5 al sam to odgodila sa zvukom usisavaca do 6 i nesto.
Daj mi reci sanjarka kako nije gladan? Nista ne jede osim caja je jucer skoro 300 ml popio
Bellaru ne jedemo ni kad nas boli to je normalno bitno da pije sta vise tekućine da pogura slinu.
Moj je jeo cak kad je bio bolestan al nakon toga par dana jako slabo al to računam da ga je atb sjebucnio.
Mozda ti ga i grlo boli. Ides u pedice danas?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja sinoc svog cekala do ponoc da se probudi jest tj zakrmila na kaucu i onda opet budenje u 4ipo za jest i sve pojede. Stvarno ne kuzim zasto toliko jede nocu. A ako pojede oko 2h npr onda zna do 9h ujutro ne tražit. Ja to nista ne kuzim.
Aj spavao je ko top pa sam se naspavala
Danas 2 kolaca na meniu i usisat i oprat podove i oribat kupaonu tako da sam sutra mirna
Sunshine nema ti c&a bas nesto popust. Jako malo toga je sniženo no eto bas nasla par stvari broj 74. Kompletici za 39kn 👍
Slobodno uvedi drugi obrok 👍
Ejic 110? Haha 😂😂 zakon! Nemoj samo zaboravit za 4 godine da to imaš 😆
Crazy kako si? Jel stigla vjestica? Porodiljni produzujes s napunjenih 5mj
Miki ma kako ces bebi prosirit zeludac? Ma ne vjerujem
Slobodo uvedi meso moze sa 6mj 👍
Miska ja neznam di ti vidis svoju veliku glavu ccc. Uhvati se ti francuske ima i ona zelenog u sebi 😂
jutro cure
Bellaru moze meni trodupla kava
pa ako sirena spava onda ovi veliki zajebavaju. Taman zaspala dode kcer u krevet,boli je zub tj zubi jer joj rastu tri kutnjaka,nakon 30min eto i sina u krevet kod nas,vani bura puhala pa ih strah. Oko 2h odnesem kcer u njen krevet,sina u njegov i nakon 10min eto sina mora piskit🔫🔫🔫. Sve obavimo zaspem i eto kcerke opet kod nas,oko 5h se sirena probudila njoj sam samo bocu uvalila u usta i okrenula se spavat. Evo sad se probudila i igra se u kolijevci a veliki u dnevnom se igraju a ja kao zombi.
Uh Mare gadna noc 😩😩😩 ne ponovila se!
Josipu sretan 5. minic zelimo 🎈🎈🎈🎈🎈
Sanjarka a koliko ti pojede to u ponoc? Jel cijelu flasicu il mu ostane?
Mare 😥😥😥😥 vesela noc😰 kako prezivis dan kad tako noc bude?
Ma i ja ne znam sta misla prica sa velikom glavom. Njoj trebaju naocale meni se cini😁
Sortiraj odgovore
Najstariji