Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ellie00
    29. Prosinac 2016. 21:27

Evo mi se izveli malo. Bili do dzamije na cevape s frendovima (mm salatu, jadan). Ena glavna bila.sad vec spava ko velika

Curice znam da smo u istom sosu. Treba osnovat klub strajkasa.. nisam pametna vise sto da izvodim

Mi za docek doma s par frendova (parova). Radit cu kanapeice I slican finger food. Frendice ce donjet salate, klipice I slicno I to je to. Ne mislim nakuhavat nista.

deeka
    29. Prosinac 2016. 21:37

Vecer cure.
    Evo da i ja napokon jednom napisem da beba spava ima uru, a ja se KRAVIM! 
    Hehe :)

Mi cemo za docek u susjedstvo na komin, nju uspavat, sveki ce je malo pricuvat i eto nas kuci. Ne mislim, a i necu moc dugo!

Sanjarka88
    29. Prosinac 2016. 21:42

Vecer 🤗

Petric spava. I dalje drzim ritam spavanja oko 21h no zato i ujutro produzi. Sto uopce nije lose 👍

Veceras bio ko bubica. Tako ove zadnje dane po danu nervoza i ne zeli bit sam, samo bi po meni plazio  a navecer mir samo ga trebam lec s nama na kauc i onda se on sam zabavlja

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    29. Prosinac 2016. 21:50

Tpol bravo za okretanje 😊 znaci Lea nam je u principu nervozna beba? 
    A profilna je 🔝🔝🔝🔝 mala je predivna 😍❤😍

Curica nam opustosila zara web shop 😂😎😂

Mare nadam se da je temp od zubica i da nece rast 😘 muza ignoriraj

Sanjarka88
    29. Prosinac 2016. 22:00

Ellie joj cevapi. Ok prije sam rekla da nisam neki mesojed i nisam.  Al za dobre cevape s ajvarom i kapulom mmmmm!

deeka
    29. Prosinac 2016. 22:06

I ja bi dala guzicu za francusku 

Sunshine1
    29. Prosinac 2016. 22:18

Ja nikako do foruma..na viberu sam uglavnom.
    Kaj sam zapamtila?

Cupavica! Ja jednostavno odbijam vjerovat da je ona nervozna i zlocesta!😂😂😂
    Tina high five!!🙌
    Kiki sretan polurodjo!
    Sanjarka ima u c&a znaci popust? Hmmm
    Curice tako isto sitzacija kod nas sa vjezbanjem...nije otvarala sakice i nije se rotirala kad su oni pucnuli prstima. Sad radu sve,njoj treba vremena. Lijena je i pomalo otkriva sve. Kaj kad sjedne ce rec ne hoda,kad prohoda ce rec ne zna tablicu mnozenja!! Ja sam definitivno odlucila jos prvi mj,a onda smo na kontroli kod fizijatra pa cz vidit hoce izmisljat toplu vodu ili nesto pametno rec!
    Btw sanjarka isla bi na vjezbe da,kako pobogu Petric jes ne papa nonice😂😂😂😂

Odo spavat,oci me peku vec.
    Kupila u dm-u nesto kasica,i zitarica. Mislim da cu krenut sa drugim obrokom...ona tolko slatko jede,mljacka,otvara usta...onda popodne jos gleda u nas. Niti slucajno joj tanjur ili zdjelu pomazat!! 😀😀😅😅 a osim toga za tjedan dana ce 7 mj i vec je proslo 2 mjeseca od pocetka dohrane

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.