Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    miska
    29. Prosinac 2016. 17:41

Sanjarka koja kjut profilna 😍😍😍

Kod nas danas isto nervoza, nece jest nece spavat! Rekla nam jucer pedica da su zubi na samom vrhu pa da ih mozemo ocekivat! Sad je li od toga ili one temp i cjepiva jucer ne znam ali umorna sam danas od nje i nis ne stizem! Jos se raspakirala nisam! Razmisljam da narucim neku zenu da mi popegla onih 18 masina koje cekaju i cekaju 😂😂

Mene vec sad strah tih popust, samo me namame da kupim 100 stvari koje mi ne trebaju! 
    U susjedstvu otvorili ogroman dm, naravno da sam usla kao po vlazne maramice pa izasla s punom vrecicom! Zaliha kasica je postena!

Sanjarka88
    29. Prosinac 2016. 18:24

Zadnje kad sam pisala post i nadala se da ce spavat bar sat je odspavao cak pola sata! Evo sad opet spava i to vec pola sata budenje slijedi uskoro... 

Nervoza na kvadrat! Samo bi se nosio 😩😩😩

S čime im spremate palentu? 

Mm i mudrica isli u crkvu na blagoslov, ja se otusirala pa se kravim koliko me sin pusti.

Llr nek ste bolje 😘😘 i izbjegavaj centre kazu da je gripa najjace pogodila Split 

Miska opeglat ce se roba sama 😂😂
    I trosi. Tebe bar muz nece vikat 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    29. Prosinac 2016. 18:26

I da danas meni i muzu 5 godina da smo skupa! 
    Uspio me raspizdit kratkotrajno al aj posli se ulizivao pa eto 🙃

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

TPol
    29. Prosinac 2016. 19:45

Kod nas isto nervoza al kad malo razmislim rijetko ona ima dane da se moze sama zabavit , nego moram ja nju zabavljat pa ne odspava dosta pa bude nervozna i tako u krug, najbolja je u ergu tu lijepo mirna ko bubica hehe 
    I dosli mi kuci ja ju ostavila na krevetu i vratim se ona na trbuhu ! Cijeli tjedan pokusava i danas ej uspjela, mozda smiri nogice sad .... 

Ilani primjenjujem savjet kupus stavljam i dodala sam jos hladne obloge .... 
    Sanjarka ma necu se testirat hahha ako pocnem ic na wc cesto e onda cu posumnjat

A petric mozda jos u skoku? 
    Miska ma plati nekog da ti ispegla 👍🏻

curicax3
    29. Prosinac 2016. 20:20

Nasem najsladem i najdrazem zetu sretan mali rockas😘😘

Llr,bas mi drago da ste bolje🤗

Abies,ja cu doc zatuc tog tvog muza!

Masho,dobrodosla si s nama na iducu kavu!Nije nam velik odaziv,al Abies,Ugolina i ja uvijek postojane😂i Bellaru stoker bez bebe

I ja jucer spiskala u Zari online pare!i to skoro sve za K,a imam svega😣ne mogu odolit.Ne smijem ni spominjat muzu

mare1989
    29. Prosinac 2016. 20:27

tpol,sanjarka profilne su vam predivne😍😍

sirena dobila temp 37,7 kad se odbije onih 0,5. Mm naravno krivi mene jer smo izasle 5min na buru.😱

29. Prosinac 2016. 21:23

Vecer mame! 

TPol, profilna je 😍😍😍 pa ti imaš pravu malu Snjeguljicu! 
    Što se tiče grudi, sutra bi ti trebalo biti puno bolje. Ako još osjećaš kvrge obavezno probaj promijeniti položaj kad dojis, da mlijeko otece iz problematičnih djelova. 

Curica, potpuno se slažem sa svime što si rekla. Sa starijom djecom ja uopće nisam ni pratila ni motoriku ni ništa, pedijatrica je bila zadovoljna i ja isto. Sinovi su mi prohodali prije prvog rođendana a cure tek oko 15 mjeseci ali nije me to uopće brinulo. S Nikolinom sam oprezna zbog preranog rođenja ali što kažeš imam i iskustva i instinkt da je s njom baš sve u redu. Da, danas me je opet iznenadila. Radim s njom njenu omiljenu vježbu i kao uvijek brojim, jedan dva tri četiri. I svaki put kad dođem do "dva", ona kaže "dja". 😁😍  Ja prvo mislila da je slučajno, ali kad bolje razmislim pa njoj je skoro 9 mjeseci (korigirano 7), mogući su prve riječi. 

Mare, nadam se da je ta temperatura samo danas naletjela, vjerojatno od zubica. 

Masho, ni ja još nisam uspjela doći na Zg kavu, nadam se da ćemo se drugi put sve okupiti. 👍

Sanjarka, janje mljac. Nadam se da ćeš uspjeti nabaciti koju kilu. Ja pak krećem u borbu s kilama ali tek kad se pojede sva francuska😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.