Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    04. Kolovoz 2016. 09:42

Sve neki opaki muskarcine,a takve mimoze

Abies
    04. Kolovoz 2016. 09:59

Spavanje, petre... Isto. Drugi dio stenjanje. 
    Samo tebi patnja sa skaknjem oko flasice. No sve ima smisla kad ih vidis zdrave. 
    Svi zubaru. Bit ce to ok. Malo frkovito mami al ok. Tvoja je velika cura pa ne trci uokolo 😜
    Klimam i ja dok nocu dojim. Bit ce jos toga, da ni ne znam kako je u kinderbetu.
    Mm im taktiku kako se naspavati. Spava u drugoj sobi. I tu i doma 😑
    Ni ne zna kad se malecka budi

Marigmar
    04. Kolovoz 2016. 10:24

Evo mi došli sa vaganja dobio je 210g od nedjelje 😀😊💪🏼💙 jos mu 100g fali da vrati porođajnu težinu, rodio je sa 3450 a na izlazu imao 3140 tak sam sretna znaci da dobro Papa, nisam bila sigurna s obzirom da ima žuticu došla sporo Papa pa nisam znala da li je to ok ovo mi je potvrda da je 👍🏻 sad mi je srce na mjestu. 
    Hahahahaha cure sa tim muževima stvarno show, sad sam se sjetila kak mi je rekao na porodu onak na pola puta kad smo bili kak je gladan 😂😂😂 ja ono wtf gladan si, a bebica jadna, a ja u pola 7 pojela neki mali tost i do 7 navečer ništa a bubica moja gladna. Kaj je najbolje njemu je to sve super bilo na porodu mislim si on bi mogao i gablati i gledati porod 😂😂😂

CrazyPuppet
    04. Kolovoz 2016. 11:46

Ola mame! 
    A jeste me nasmijale s vašim muzevima. Ja sam a prvom bebom od muza ocekivala malo pomoci, na kraju sam samo bila ogorcena. Sad spava sa starijim klincem u drugoj sobi i zadovoljna da bar starijeg ima na brizi. 
    Bebi je opet nacicavao cijelu noć, malo mi mama uskočila da ga uljuljka jer nikako nije htio zaspat. Al su mi sad cice ogromne... dakle odradio je decko posao :-) 
    Pocela sam ga sad navikavat na raspored, pa cemo vidit kako će ići.
    Što se tiče spavanja tijekom dojenja - stvarno se luči hormon koji uspavljuje i mamu i bebu - melatonin. Ja sam isto masu puta zaspala, al uvijek prsti drže cicu od nosića, a čak sam uspjela iskombinirat i polozaj u kojem nema šanse da ga cica uguši, malo bebu potegnem više i sve namjestim da prirodno pada ispod nosića. 
    Sanjarka super za zubaricu, i ja bi takvu! 
    Abies kako na moru? 
    Ugolina super je mala dobila, vece bebe malo vise dobiju prvih mjeseci, a kasnije malo manje. Opet su svi s godinu dana oko 10-11kg.

Ugolina
    04. Kolovoz 2016. 13:51

Da izjednace se 

Zene moje,ja sam tak uzbudena ko da ja opet idrm rodit..sogicu su mi ostavili u bolnici da bude za svaki slucaj pod nadzorom jer malome otkucaji mrvicu variraju,nis alarmantno, al s obzirom da je i prenijela sutra ide na indukciju...jadnica... Samo da joj ne bude ko meni... Al postat cu tetka!!!!!

Sanjarka88
    04. Kolovoz 2016. 15:14

Ja mjerila svoje dijete doma danas - ima cca 4900g (u odjeci) i 58cm.
    Znaci da je ovaj mjesec dobio oko 900g i 4cm. 😊 to je ipak sad okvirno no mislim da nebi ni kod pedice bila neka razlika.  Ugl ja zadovoljna 👍

Ugolina joj da jooos samo 10mj! 😰
    Cure koje radite di ce te s klincima nakon isteka porodiljnog?
    Sretno sogorici 😉

Sunshine joooj on ne moze pratit taj tempo hahaha 😂😂😂

Marigmar bravooooo za prirast super vas ide ❤

Abies ooooo! Ja sam svom jos u trudnoci zaprijetila da mu nije palo napamet u drugu sobu otic! 

Crazy bravo za tvog malog cicoljubca ❤

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Abies
    04. Kolovoz 2016. 17:02

Meni i pase da mm spava u drugoj sobi. Hrce da ga i ti u splitu mozes cuti. 
    Ugolina bas lijepo, sogi zelim brzinski porod
    Mi pomakli pregled. Koliko se bejbi povecala nemam pojma. Ne cini mi se pretjerano. 
    Crazy malac dobar posao napravio, samo nek papa. Ovo s hormonom melatonin nisam znala. S malim nisam toliko ga izlucila, al mala me onesvjestavala 😀
    Gotov porodiljni kad bude, a srce me vec boli. Sina sam god dana vozila svojima. A sad ce malena odmah u jaslice. Bar ce imat velikog bracu u susjednoj sobi da ju pazi i mazi

Malo van teme pitanje o kucanskim aparatima. Ima li koja onu fritezu koja przi bez ulja (zlica ulja)?

uykmyjh
    04. Kolovoz 2016. 18:49

Evo i mene ovdje  
    Da se odmah nadovežem, moj dragi se osjeća užasno krivim šta ja sve sama radim, on bi pomogao ali nema šta, na meni pava, kaka, cica...  Danas san mu dala da ga obuče nakon promijenjene pelene (ja želim mijenjat jer ga moram dobro obrisat oko velikih jajca  i stavljat kompresu, octenisept i prah još koji dan, pupak skoro zacijelio) Imate koju ideju da ga više uključim? Za sada ga samo tu i tamo ušuška i drži kod kupanja.. Neznam 

miska
    04. Kolovoz 2016. 20:03

Ugolina da rezana sam do pola guzice + ruptura vagine, tako da sam dobro skrpana, danas je vec malo bolje bar sam uspjela pod tus i malo hodat, dizanje mi je najgore a moram puno pit radi dojenja a onda to vodi i na wc a ja bi najrade u gace ali ok prezivit cu.

Mm je toliko ocaran kceri da bi svaki put plakala kad ih vidim i kako joj prica i drzi je i gleda. Bit ce tatina maza skroz. 😍😍😍

Mi smo danas jele u tri puta, ne znam koliko ali je navlacila, jedino sto sam dobila one sesirice za dojit jer su mi bradavice skroz uvucene. Od poroda je vec imala 3 stolice, sestra je mislila da je vec ful jela od pocetka. 

Uglavnom jos dan i pol pa se nadam da idemo doma, jedva cekam!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.