U krevetu sam 💪 i bilo bi bolje da spavam nego da buljim u mob al eto. Zlo!
Petric jeo u 22.30h i nastavio spavat. Bit ce mir bar do 2h. Valjda. S njim se nikad nezna.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka oce glava boljet i ako tekucine ne pijes.
Ugolina aaa pa ti stvarno luda za takvim filmovima?! Nebi rekla da si za taj tip.filmova
Ejic dobra zamisao crtic pa spavanje...
Cure.odlicni pokloni!😍😍😍 svi ste si dali truda!
Otisli kupit bor! Bas sam lijepi izabrala😊😊😊 abies ima lijepe borove!! Onda me muz odveo na kavu pa si ja popila red bull vodku i sjetila se prijateljicu curice😉 doma napunila kadu...kupala se sta nisam od prije trudnoce..uh sta mi je pasalo..a onda se podruzila sa mm.
Krenula radit kolac u pol 9 i skuzim smjesa treba stajat u frizideru 2-3 h. Lagano sam odustala da nebi do ponoci to radila.
Karlo je jucer i danas takav placko placko da ne znam sta cu sa njim. Cim ga spustim na ledja dere se, place ko da ga koljem. I odem na aplikaciju wonder weeks i skuzim da ima skok😣😣😣 nikad nije bio ovakav. U 9 ga uspavali...a sad cemo vidjet kako ce kroz noc.
Eto ja umjesto kolaca gas na forum!
Ozdravite mi cure i bebe!
😘😘😘😘😘
Mare umotala poklone? 🎁
Crazy imas recept za profiterole?
Ugolina opet zaljubljena 💕💕💕 😂😂.
Bas mi je drago za druzenje s frendovima 🖒🖒🖒 i tvoju veselu zlicu ❤
Ejic koliko si dugo pisala ovaj post? 😂😂
Uh Petric je bio cili zapisan 😥😥 nebi ni ja minjala da je bas malo. To mi problem vrece za spavanje ne skuzim nikad! No dobro nece mu valjda nista bit.
Da mora nabacit tihu misu da izgubi koje kg 😂😂 e i da ocistis kucu 😂😂
A glava mislim da je prije zbog ovog naglog porasta temp. Valjda. Jedem inace, no danas takav dan. Inace odlucila sam pokusat vratit 2-3kg natrag moram bit ustrajnija 😂
Profiterole! Jeste probale one u mc caffee??? Uh to mi je odlicno!
Prijedlog za lokaciju slj kave! Mc caffee😁😁😁
Sarlina jeste vi ozdravili? 🤗🤗
Bellaru naravno da falis 😉 pisi kad stignes samo nas nemoj skroz zaboravit.
E to! Jako malo pijem. A to sam skuzila neki dan kad sam vidila sa nisam do kasno popodne od ranog jutra bila na wc 😱😱 pijem samo dok jedem...sta nije bas cesto 😱 moram se uozbiljiti!
Abies prodaje borove? Ooooo
I ti se zaljubila 💕💕💕 haha
Sto postoji skok sa 4mj?
Štagod da je nek cim prije prođe 🤗
A sad ln cure 😘
Sanjarka uzmi flasu od pol L il 1L i to furaj sa sobom. Ja nigdje bez flase...tako popijem najvise vode. Gdje god sam u kuci ( kuhinja, soba, boravak) tu je flasa
Evo prije spavanje brzinski....
Ne pamtim ko je sta pita pa idu samo odgovori sorry,rodila na SD inducirani 40+10, za 2 dva dana punimo 6mj, ide spavat u oko 21-22. Zivim blizu trga.kukuljevic na Malesnici.
Prvo da sve prehladjene bebe,mame ozdrave,a nekoga i boli zub pa neka prođe.
Cestitke na zubicu prvom.
Cestitke na minicu. Sorry pronac cete se valjda probat cu malo bolje pamtit inace.
Aha....nekome je mama negativna i puno kuka ko moja svekrva, bas mi je zao jer svaki put nakon druzenja s njom osjecam ko da mi je neko zivot isisa iz mene.
Sve pricate koje cete kolace spremat meni je neugodno nit ih volim jest niti ih spremam.
Sanjarko-jedi!!!!
Mirna noc svima.
☕☕☕☕☕☕☕☕☕ coffe time!
Dobro jutro ekipa. Ima li jos budnih ili samo moj sin ostao ranoranioc?
Spavali dobro. Mirno s jednim buđenjem 🖒
Miki ne volis slatko? Zar je to moguce? 😱
Eva rodjena 23.6? Da vas upisem na ljetnu listu? 😊
I bome dobro si ti premašila termin 😱😱
Abies kako ste? 🤗
Anchice sreeetan 5. minic imenjaku 🎈🎈🎈🎈🎈
Sortiraj odgovore
Najstariji