Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Prosinac 2016. 20:38

Ugolina, evo pročitala sam ti misli 😁

CrazyPuppet
    20. Prosinac 2016. 20:47

Zaboravih našoj maloj miss foruma čestitati monić 😘😘😘
    Ilani draga, ti imaš 5ero djece, tebi kapa do poda 😘

Sanjarka88
    20. Prosinac 2016. 21:03

Ilani nam je u nekoj zurbi kad je ovako kratka danas hehe 

Crazy ah ti kolektivni godisnji blago njima mislim zavidim ono. Mi najviše radimo ljeti i pred blagdane 
    Da malcu ipak nisu zubi? 

Llr 😔😔😔 nadam se da vas nece sve kolektivno uhvatit 😔 hug tebi i Luki 😘😘🤗🤗

Otusirala sam se i gotova sam bas mi pala snaga i glavobolja me iscrpila

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    20. Prosinac 2016. 21:04

Moje dijete se vratilo na staro. Toliko je divaaan zadnja dva dana. Dobar, vesel, samo se smije i "priča" 
    Sreca moja mala, bas je tesko kad su bolesni

Sanjarka88
    20. Prosinac 2016. 21:28

Abies podijeli s nama svoje lude ideje 😉
    Imenjakinja sutra ko  nova ❤

Ja moram definitivno odlucit koje kolace radim da mogu u nabavku.
    Babycoming kakvi su oni sta si stavila recept na fejs?

mare1989
    20. Prosinac 2016. 21:40

Sanjarka profilna ti je predivna
    Ja ustajem oko 8h,djeca se probude rano ali ja onako jos lezim u krevetu i kunjam. Najgore je kad moras ustati a ne ustaje ti se😁

Crazy super za vjezbe

poklon je predivan od Sarline.

mare1989
    20. Prosinac 2016. 21:42

sin i sirena su zaspali a kcer tu se valja i nikako da zaspe a ja cekam da zaspe da njihove poklone zapakujem😁😂
    danas sam napravila dvije vrste kolacica i super su ispali

CrazyPuppet
    20. Prosinac 2016. 21:53

Bravo za malog Petra, neka je on samo veseo i zdrav 😘
    I imenjakinja neka slijedi njegov primjer.
    Sanjarka ne znam da su već zubi, Jakov mi dobio tek s 11ipo mj... Josip sad ima 4ipo.
    Ja mislila radit čokoladne tartufe, rafaelo, i profiterole-crocquembouche (to bih trebala nekog pitat za pećnicu) ili tiramisu... Dosta? 
    Sutra štalicu moram napravit

Ugolina
    20. Prosinac 2016. 22:14

na kanalu a mi je gospodar prstenova 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕 ajme zasto sam ga nasla,do kasno traje,ne mogu to tako dugo gledat,a ne mogu niti prestati..
    Nebi vam nis pisala ali evo reklame su..
    Popodne navratila dva frenda,jedan iz ceske doputovao sad za blagdane,a drugog isto dugo nisam vidla..a i zadnji put kad sam ih vidla prije tri,cetri mjeseca,oni bili u boravku s muzem,a ja u sobi s bebom koja je cijelo popodne vristala tak da ko da ih ni nisam vidla..ocarani zlicom mojom koja je bila med medeni,taman naspavana i nahranjena i vesela,smijala im se cijeli vrijeme 😂😂😂 mamina veseljka..objasnila sam im da oko pol osam moraju zbog njene rutine otic i bili divni,fkt se pokupili doma tad i nisu se nimalo naljutili ili uvrijedili..inace ko zna do kad bi bili..
    Zaspala je oko pol devet tak da mama stigla i tus i kosu oprat i obrijat se... i u muza se opet zaljubit 💕💕💕💕
    I sad taj gospodar prstenova,kako prestat gledat???
    Inace sam bolesnik,al bolesnik na gospodara,nitko ziv ga valjda nije toliko puta gledao koliko ja..a ne pretjerujem ako kazem da sam najmanje sto puta gledala i to one produzene verzije..svaku scenu i dijalog znam na pamet..bolje da ni ne pricam.. 😎😎😎

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.