Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    21. Prosinac 2016. 10:33

1100 stranica 🎉🎉🎉🎉🎉🎉

mare1989
    21. Prosinac 2016. 10:44

Hello

Sanjarka sinoc sam se eruzila sa mm pa nista od motanja poklona 

anchica sretan minic

ilani malo je otok spao,do Bozica ce proci

Ja cijelo jutro u ciscenju,sredivala galeriju jer svekici sutra navecer stizu,pa posteljinu stavljala.Jucer sam djeciju sobu sredivala,danas cu spavacu i kuhinju.

Abies
    21. Prosinac 2016. 10:58

Miki i ja sad možwmo kavu pit! Miki ti se oko 10 ustaješ? 
    Noć joooj ne pitajte, nije je bilo. U 6:30 sam joj dala ventolin i to ju ošamutilo. Malo ću se pravit blesva i nazvat pedijatra jer treba danas dobit 12 potiska, a max piše 8. Spavale smo do pola 10. 
    Sunshine ima pravu curu 
    Petru sretan minić. 
    Curice drž se
    Sanjarka kupuje čarape
    Ilani i Sanjarka nas neće plašit sa školarcima 😮
    Ugolina kraljica!!!!!

CrazyPuppet
    21. Prosinac 2016. 11:03

Ooo evo nas na stotoj 👍
    Joj opet temperaturice i začepljeni nosići... Brzo svi ozdravit! 
    Bellaru i Mare super za druženje 👍 
    Mare očito je bolje oteklina 😉
    Mi odradili šoping za kolače, moremo u niski start.
    Krenula radit jaslice, ali ne mogu naći alat, pa ću to muža zagnjavit da nađe di je što. 
    Sanjarka evo recepta za profiterole (to je po Gordonu Ramsayu)
    Upalit pećnicu na 200
    125mL mlijeka i 200mL vode sporo zakuhati
    Dodati unutra 100g maslaca, žličicu šećera i pola žličice soli- kad se sve poveže, skinuti s vatre i umiješati 150g brašna. Kad se ohladi, u smjesu umiješati 4 jaja, jedno po jedno. Masu staviti u vrećicu i istiskat na protvan (pokriven papirom za pečenje) kuglice (veličine novčića od 5kn npr.) I ostaviti dovočjno razmaka, jer se to jako napuše. Peći 18-20min.
    Puniti se može chantilly ili slastičarskom kremom

TPol
    21. Prosinac 2016. 11:04

Dobro jutro! 

Evo i mene, moja cupavica jos spava dode mi da ju probudim 😬😬😬 obicno se oko 10 probudi ali sad je pojela i nastavila 🤔🤔 neka , posle idemo do moje sogorice nas dvije se znamo od moje 15g al nekako otkad sam ostala trudna i nisam pokretna tolko nismo se druzile ko prije.

hvala za savjete oko mame, rekla sam joj ja direktno al ona to okrene opet nekako na svoju pricu kako je ona bolesna jadna i na kukaknje opet. Muz mi je reko vec par puta da smanjim te razgovore jer vidi i sam da me napune nekom negativnoscu cak i kad njoj to ne kazem onda ja kukam njemu a to nam ne treba. Ejic da i u trudnoci je dosadivala i svaki razgovor zavrsala samo da bude sve dobro.... Al eto izmedu svega toga slagale smo se mi dobro i imale lijepe trenutke samo sto ovo negativno preuzme ono pozitivno

Ugolina nabijas stranice hehehhe
    Bellar da i meni falis na forumu tesko mi je pohvatat viber porictam nekat upadnem al forum je forum jel tak sanjarka? 
    Iliani drzim fige da sve uspijes, sigurno zubic? 
    Anchica sretan minic! 

Jos spava 😬

CrazyPuppet
    21. Prosinac 2016. 11:13

Sunshine bravo za Tenu, dobra mi je snajka 😂😙
    Petrici šaljemo puse, a Petru sretan minić.
    I ja sam fan gospodara prstenova, i Harry-a, jedva čekam to s dečkima gledat 😍😍😍
    Inače su mi najfilmovi the Fountain, Klub boraca, matrix , little miss sunshine, ex machina i bla bla, obožavam filmove 😂
    Inače mi danas nekako i odspavali, budili se u 2:20, a digli u 5:40...ajd da se već nekako. Idem i ja vidit o kojoj app to Bellaru priča 😙

Ugolina
    21. Prosinac 2016. 11:14

E sad kad sam konacno sve procitala da nes i napisem..😂
    Htjela danas kod svojih al mladi braco buban,grlo,kasalj, ovo ono pa ne idem do petka nikuda! u planu mi je do petka isto malo pocistit da nisam bas jedini izrod tu koji nema pocisceno za bozic 😂😂😂 al nemam ja kaj puno,sreca stan 45 kvadrata..pousisat,prasina, podovi,kupaona,kuhinja i cao bok..pocet cu sutra time se bavit..tak da u petak i subotu ujutro budem kod mojih, s mamom pec kolace,tak i tak muz ko zna do kad radi tak da kad on dode doma u subotu samo okitimo bor 😍 jedva cekam 🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄 narocito reakciju beboline..
    Danas idemo kupiti bor dok jos nisu probrani,da se i tog rijesimo..
    Danas nis ne radim osim kaj bum skuhala nes za jest..razmisljam o necem saftastom s pireom..vidjet cu.. bejbija kuhanu jabuku zmiksanu s bananom i petit keksima..bas mi fina ta kasica..
    Idem peglat

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.