Joj monty payton hahhahaha i only horses and fools haha bas mi fale
Da moja je izgleda nocni tip 23,24 njeni sati pa do 10, budi se u 4 i 8 necu se zalit ako ostane tako , sad ju nekako prisilim da pojede obe cike oa duze odspava.
Uspjeli smo ic do njene strine i strike, lijepi bilo, rucala sam kod njih ona bila dobre volje spakirala je u ergo vristala je ja uzmem mobitel aplikaciju i njoj uz uho, mir za sekundu . 😬
Abies da sta se vibera tice super je za nas koji smo budi dugo pa ono mozda ima koga s druge strane . Kako petra?
Uh kolko kolaca radite posaljite malo vamo ....
Jos sam nesto htjela rec al zaboravila
Pozdrav svim vridnim ljetnicama koje peku ciste.....
Ilani-cestitke na statusu mame odgajateljice.
Sanjarko valjda te nece uvatit popij preventivno kakav aspirin c sumeci mene uvik to spasi.mozes na stavit na listu 23.6.
Ne mogu se sitit imena mame od male cupavice koja nocari sve bi joj oprostila jer je preeeslatka.
Ugolina ti si ko mm sa filmovima kod mene samo drame i trileri prolaze.
Abies daaa dns smo skupa kavu pile.
Toliko sam zapamtila
Informaticki sam nepismena za postavit ovo dole ili da probam preko laptopa?!
Vecer mame!
Pa gdje su svi???
Hvala cure, vidjet ćemo sa vremenom da li je to bila dobra odluka.
Moje dijete me trenira kao i svaku večer. Zaspi u 21 i onda do ponoći sto buđenja. Evo krenula ribati kupaonu i već po koji put prekidam. I neće ona ni tatu kojeg inače obožava ni nikoga, samo mamu i cicu. Joj joj...
Anchice, sretan minic Petru! 👶💙🎉🎊
Baby, tm bos na plocicama vani?? 😮😮😮
Ja ne mogu gledati kad mi neko bos hoda... Imala sam prije svako malo upale mjehura i od tad su mi papuci obaveza. Znam da ni Marcel nece uvijek nositi papuce ali njemu imam u planu onda kupiti takve carape kao sto je baby svom muzu kupila pa neka hoda u tome. Tako im se i stopalo najbolje formira.
Abies, nadam se da ce vam ova noc biti bolja! 😘
Ugolina, blago tebi sa 45m2 stana. Mi smo imali prije takav mali stan, za 2h sam bila gotova sa svime, sad mi 2h treba samo za kupaonu i wc-e. 😔 A onda ostane jos ostalih 100 i nesto m2 za ocistiti 😭
Filmove ja volim najvise po istinitim dogadajima i dobre biografije. Isli smo pred 3-4god u kino gledati biografiju o Mandeli. Meni jako dobar film!
Ove fantazije poput gospodara prstenova i hary pottera isto volim pogledati ali mi nisu br1, a komedije poput Mr.Bean-a ne volim uopce. To mi je kao neko forsiranje humora...
Sanjarka, zelim sto brzi oporavk mudrici i tm! 😘
Kao sto cure kazu, uzmi nesto preventivno protiv bolesti da ne budes i ti za Bozic u temp...
LLR, jadan Lu 😔 NadM se da ve noc donjeti svoje pa da ce sutra biti bolje! 😘
Ilani, cestitam na novom statusu! 🎉🎊
Zelim ti da te ovaj osjecaj zadovoljstva i srece sto duze drzi!! 😘
TPol, a da je probas ujutro kod tog budenja u 8 drzati budnom? Mozda bi ti onda navecer bila prije umorna. Ili si i ti jutarnja spavalica?
Ja sam bila dok nije Marcel dosao. Ali mi je sad drago sto ustajemo u 7-8h. Tako sve stignem tokom dana napraviti, navecer je vec oko 19-20h umoran pa se mogu u miru otusirati i pogledati koji film ili seriju, a lakse ce biti i kasnije kad ce morati ustajati u jaslice.
Nadam se da ce ova noc konacno biti malo bolja. Prosle noci sam se budila 1001 puta 😩😩
Zelim i vama svima laku i prospavanu noc! 😘
Vecer.
Moj malac jedva uspwvan sad!
Bili na priredbi, seka sva vazna.
Nego, oprala sam danas na ruke novi muzev đemper/pulover na ruke. Ocijedila i polegla na strik. On tri broja veci 😟😟😟😟
Ocajna sam. Sto sam krivo radila? Ima li mu spasa?
Napokon lezeci!
Idem vas citat iako nemam bas sta za procitat 😏
Kupila sve za kolace, vecinu poklona i dobro je.
Mm kuri 38.5. Mudrica slinava. Ja jos na zivotu 💪
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji